Amerika Açık'tan elenen Serena Williams gözyaşları içerisinde tenise veda etti. Tenis sporuna ilgin ne boyutta?

Selam..

Serena Williams
Serena Williams

Dünya tenis tarihinin 1numarası olarak gösterilen ve pek çok başarıya imza atıp önemli turnuvaları defalarca kazanarak tarihe geçen ünlü tenisçi olarak biliriz kendisini.

Amerika Açıktan elenen Serena Williams gözyaşları içerisinde tenise veda etti. Tenis sporuna ilgin ne boyutta?

26 Eylül 'de 40 yaşını tamamlayacak olan Serena Williams Amerika Açık ta finale kalamamış belki ama profesyonel olarak oynadığı 1014 üncü maçından sonra tenisi bıraktığını açıklamış ve doğal olarak kendisini son kez izlemeye gelen 30 bin tenis sever önünde göz yaşlarını tutamamış..

Amerika Açıktan elenen Serena Williams gözyaşları içerisinde tenise veda etti. Tenis sporuna ilgin ne boyutta?

Son zamanlarda spora başladım bir spor salonuna üye oldum. O yüzden olsa gerek kalori, kas olayları ilgi alanıma çok giriyor. Sanırım bu anlamda tenis en çok kalori yaktıran spor olabilir. Atla, zıpla, ileri geri koş, tabiri caizse uç. Zeka, öngörü, strateji ve konsantrasyon ise cabası.

İzlemeyi çok seviyorum ama keşke yapma imkanım da olsaydı. 🤔

Peki senin tenis sporuyla Ilgın ne boyutta?

#funda 🎾

Amerika Açık'tan elenen Serena Williams gözyaşları içerisinde tenise veda etti. Tenis sporuna ilgin ne boyutta?