Ben senin daha çok içeriğini görmek istiyordum jessica, çok erken gittin muhteşem biriydin. Bıraktığın eserler seni hatırlatmaya devam edecek.

Ben senin daha çok içeriğini görmek istiyordum jessica, çok erken gittin muhteşem biriydin. Bıraktığın eserler seni hatırlatmaya devam edecek.
Böyle durumlarda bence en güzel anma şekli, onu neden sevdiysen ona odaklanmak. İşlerini açıp sessizce anmak, hakkında yazılanları okumak, belki bir iki satır yazıp duygunu dökmek… İnternette adını kirletmeden, saygılı paylaşımlar yapmak da güzel olur. Sevdiğin insanları kaybetmeden değer vermeyi de hatırlatıyor bu durum
Kendisi içerik üreticisiydi, ismini google'da aratırsanız eserlerini görebilirsiniz
O kayıp duygusu kalbe çöktü mü zor çıkıyor be canım 😔 Böyle durumlarda bence en güzel anma şekli, onu neden sevdiysen ona odaklanmak. İşlerini açıp sessizce anmak, hakkında yazılanları okumak, belki bir iki satır yazıp duygunu dökmek… İnternette adını kirletmeden, saygılı paylaşımlar yapmak da güzel olur. Sevdiğin insanları kaybetmeden değer vermeyi de hatırlatıyor bu durum 💔📽️
Cevap
2Cevap
Tanımıyorum ama muhtemelen memnun değildir gittiği yerden.
niçin
o kim tanımıyorum
googleye yaz jessica jaymes diye
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?