Geçenlerde bir kız şenol hocam Fatih Terim'den çok çok daha iyi demişti.
Sonra neden kızlar futbol konuşamaz diyorlar.😀
Geçenlerde bir kız şenol hocam Fatih Terim'den çok çok daha iyi demişti.
Sonra neden kızlar futbol konuşamaz diyorlar.😀
Ellerindeki kadro imkanını kıyaslarsak Fatih Terim daha zor sınav verdiği için adeta efsaneydi...
Çekya ve Hırvatistan maçlarındaki o galibiyetler zaten tarihe geçti. Tüm futbol dünyasını bile şaşkına çeviren skoru alt üst eden o goller...
Sakatlarımız olmasa belki Almanya'yı bile yenebilirdik...
Dünya Kupası'nda ise Şenol Güneş' in elinde çok daha zengin ve profesyonel bir kadro yapısı vardı.
Rüştü, Bülent, Alpay, Ümit Davala, Hakan Şükür, Yıldıray Baştürk, İlhan Mansız, Hasan Şaş,... ölümüne oynayan efsane kadro serisi...
Fatih Terim diyorum. Ama bu Ülke daha iyi teknik direktörler yetiştirmeli. Milli takımın durumu ortada Stefan hocayla olacak gibi gelmiyor bana... Ben eski Milli takım coşkusunu yaşamak istiyorum. Hani şu Hırvatistan -Türkiye (2008) maçindaki gibi... Türk Futbolu ne yazıkkı çöküşte...
Cevap
13Cevap
Fatih terim
Fatih Terim Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep kazanacaksınız ve öyle kalacaksınız Allah yardımcınız olsun stadta Warchant başladı atkılar açıldı gözler yaşlı
seversin sevmezsin karaktersizdir ya da değildir özel hayatı kenara bırakıp başarıları ele alırsak zaten fatih terimi tartışmaya gerek yok. çirkef bilmem ne demek ile kazandoğı kupalar ayrıdır.
Seversin sevmezsin ayrı ama açık ara fatih terim kariyeri kazandığı kupaları ortada
Fatih Terim. Elhamdülillah Terimciyimdir de zaten
Fatih Terim değil diyen fanatiktir zaten😄
Bu ülkede iyi olmak yetmiyor sıkıcı olacan pic olacak.
Fatih Terim demeyen kumda oynasın. Irz düşmanı icardi nerde
1,2 güne açıklanır
Bu konu tartışmaya kapalı😁
fatih sultan terim tabi ki
Fatih Terim 💛❤️ ve Şenol Güneş 🤍💚🤍🖤♥️💙
Açık ara imparator
Mustafa denizli
Kız doğru söylemiş
Fatih terim
Allah Kerim
Fatih Terim
Yokkijdjajwjw