Fatih Terim
Şenol Güneş
Okan Buruk
Aykut Kocaman
Mustafa Denizli
Abdullah Avcı
Sergen Yalçın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kim ne derse desin Türkiye'de bir Anadolu takımını şampiyon yapan bir teknik direktör en iyi teknik direktördür benim gözümde. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş milyon dolarlık transfer yapıp şampiyon olmak zor değil bu takımlarda.
Fatih Terim , Aykut Kocaman , Şenol Güneş vs diğerleri Bir Anadolu takımını şampiyon yapmadıkça iyi değiller benim gözümde.
Ertuğrul Sağlam Bursaspor'u şampiyon yapmıştır ve bence en iyisi odur şuana kadar.
3 Temmuz sürecinden bağımsız söylüyorum !
Ligimizde şike olduğunu, ligin sürekli şekillendirildiğini sürekli konuşuyoruz. Şikenin en belirgin özelliği, takımın Avrupa´daki form grafiği.
Bir takım ligde fırtınalar gibi eserken Avrupa´da en basit maçlarda bile dökülüyorsa - ki oyundan söz ediyorum, skordan değil - o takımdan şüphelenilmesi gerek.
Buna ek olarak ismini andığınız şahısın, hakkındaki davalar, savunması vs her şey ortada zaten.
Bu ismin tartışmaya açık yanı olduğunu zannetmiyorum.
Mahkemede de zaten kabul etti.
Evet.
@TM_Ergenekon Ben şike ve teşvik olayları asla olmamıştır demiyorum. Bizim ligimizde dibine kadar yapılmış. Her takım yapmış. Yapmadım diyen yalan söyler. Ben fanatik bir Fenerbahçeliyim. 2011 şampiyonluğumuz anamızın ak sütü gibi hakkımızdır. O dönem ortada şike varsa biz de yaptık Trabzonspor da yaptı bu çok net. Aynı puanda bitirdik ve biz kendi sahamızdaki Trabzonla oynadığımız maçtaki kazandığımız skorla şampiyon olduk. Mert deplasmanda penaltı kurtarmıştı onunla şampiyon olduk. Benim için ikili maçlar önemlidir.
Bursaspor da o dönem bizi kendi sahamızda 2-0 geriden gelip 3-2 yendi. Biz şampiyonluğu o maçta kaybetmiştik zaten.
Ben Galatasaray´liydim. Takım tutmaktan da anlattığın sebeplerden dolayı vazgeçtim.. Hele ki Galatasaray´ın aldığı destekler..
"Amacı Türk olmayan her takımı yenmek " diye vizyon belirleyen bir takım Türk düşmanları tarafından destekleniyor.. Rezalet.
Lakin 3 Temmuz süreci benim için şikeden bağımsızdır.. Şike oldu mu?
Dibine kadar oldu.. Şampiyon kim?
Bana göre Trabzon hak etti, oyunuyla hepimizi mutlu etti çünkü.
Ancak 3 Temmuz Süreci, Şike Davası falan değildir. Ergenekon´un Balyoz´un Andiç´in bir diğer ayağıdır.
Aziz Yıldırım´ın "Ne şikesi beyler memleket elden gidiyor" sözü sonuna kadar da doğrudur.
O yüzden tekrar söylüyorum, yorumum 3 Temmuz´dan bağımsızdı. Ben 3 Temmuz´a şike gözüyle bakmam.
Ancak Bursaspor... Ertuğrul Sağlam kendisi Fethullahçı olduğunu itiraf etti zaten...
Avrupa´da hallerini de gördük..
Dahası Türkiye´de şike olduğunu kabul edip sonra aralarındaki maçlara göre yorum yapman gerçekten çelişkili..
Ersun Yanal ile mükemmel bir sezona başladınız.. Bu geldiğiniz hal doğal mı?
@TM_Ergenekon Aralarındaki maçlara bakmamın nedeni aynı puanda bitirdiğimiz içindi. Yani arada 9 puan fark olsaydı öyle bir yorum yapmazdım. Her ne olursa olsun istenildiği kadar şike yapılsın biz Bursasporu evimizde yenseydik yani 2-0 öndeyken 3-2 yenilmeseydik o sezonu şampiyon tamamlayacaktık. Aynı şekilde Trabzonspor o penaltıyı atabilmiş olsa o sezon ne şikeden bahsedilecekti ne başka bir şeyden.
Bu sezona gelince , evet belki iyi başladık ama kadromuzun yetersizliği yüzünden çok puan kaybettik. Devşirme sol bek , devşirme stoper , tek forvet ve genç kaleci ile bu ligde şampiyon olmak çok zor. Hakemlerin etkisi olmadı mı? Evet peş peşe 3 maç sayarım en kritik haftalarda aleyhimize hatalar yapıldı. Başakşehir maçındaki müthiş oyundan sonra oo Fenerbahçe şampiyon olur diyenler o kritik 3 haftada yapılan hatalardan sonra Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı kalmadı diye yorum yaptılar.
Kadro kalitesi konusunda %100 haklısın, Ali Koç olacakları, çaresizliği biliyordu ve bir daha önüne Ersun Yanal getirilmesin diye en ideal kozunu oynadı.. Adam 2 sezondur bir sol bek diye dilendi resmen.. Ve hakkını vermek lazım, bu kadroyla haddinden fazla heyecanlandırdı.
Bununla birlikte, "heyecanlandırdı". Yani bu kadroyu bile oynattı. Şimdi o 3-2 maça dönelim, o hafta hakem pek bulaşmadı maç 3-2´ye gelmedi.. Ki Orada Aykut´un da saçmalaması var neyse..
Sonraki hafta gelecek. Ondan sonraki hafta gelecek.. Yanı sezon o 34 maç abi.. Birinden binin de istenilen yine olacak.
Allah aşkına Galatasaray halen geçen sezonun faillerini açıklayacak :D :)
@TM_Ergenekon Ben ona da razıyım bak 2-0 o maçı kazansaydık 3-2 yenilmeseydik başka maçta hakem tarafından puan kaybetseydik derdik ki ulan yine hakemler tarafından haksızlığa uğradık gitti şampiyonluk. Ama kendi sahanda 2-0 dan 3-2 maç verince insan gıcık oluyor:)
Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak için başarıya giden her yol mübah. Bak bu Aziz Yıldırım için de geçerliydi. Süper Final sezonunda Fatih Terim sezon sonu açıklamalarım olacak yer yerinden oynayacak demişti, şampiyon olunca ne açıklama yaptı ne başka bir şey. Geçen sene VAR kayıtları elimizde denildi şampiyon olunca ne açıklama oldu ne başka bir şey :D Fatih Terim bu sezon başında organize kötülük var dedi , kim için dedi bunu biz yarıştan kopartılınca unutuldu gitti.
Ligimiz böyle maalesef. Ben açıkçası şampiyonluktan ziyade iyi futbol görmek için izliyorum. Ama Ersun Yanal'ın 2013-2014 sezonu oyunundan sonra bir daha öyle bir futbol izlemedim kendi takımım açısından. Bu sene de zaten iyi kadro vermediler adama ve kendi takıntıları da yaktı biraz kendisini.
Şimdi en iyisi hangisi aslında hepsi birbirinden değerli ama tabi hepsinin başarıları ayrı en fazla öne çıkan şenol güneş ile fatih terim sergen hocada gelecek vaat eden bir teknık direktör keza okan burukta öyle ama abdullah avcı büyük takımlarda varlık gösteremiyor aykut hocanın kafasında net bir sistemi var gibi mustafa denizli artık baya yaşlandı ama ne olursa olsun hepsi türk futbolu adına bir değerdir bu günlerde hepsini özledik
Şenol Güneş
Fatih Terim
Şenol Güneş ve Fatih Terim ikilisi
Cevap
19Cevap
Şenol güneş dünya kupasında 3.'lük kazanmış olabilir, ama bunca yıllık teknik direktörlük kariyerinde (1988 yılında başladı) ilk şampiyonluğunu 2016 senesinde kazanmış, 2018 sezonunda da şampiyonlar ligi gruplarında namağlup çıkmayı başaran ilk Türk teknik direktör ama dediğim gibi bunca yıllık kariyerinde bu kadar başarının geç gelmesi onu Fatih Terim'le kıyaslamaya yetmez
İstatisliklere bak anlarsın istatislikler yalan söylemez 👍🏻🤝
Ben Fatih Terim derim , 2000 yılında Avrupa Kupasını kaldırdığımıza başımızda o vardı , 2008 de yarı finale kadar çıktık Euro 2008'de yine başımızda o vardı , Gs'yi da iyi yönetiyor
fatih Terim diyenlerin futbol cahili olmadığına eminim 😂
Şenol Güneş, adam bizi dünya 3. su yaptı, ne günlerdi be...
Abdullah Avcı, Şenol Güneş.
Şenol Güneş diyorum ben
Fatih Terim
Şenol Güneş diyorum 😊
Fanatik cimbomlu olarak söylüyorum : şenol hoca
Sevmem ama Şenol Güneş.
şüphesiz, Fatih Terim..
Fatih Terim diyenler geçmiş kariyerini hesap etsin
Fatih Terim
Fatih terim.
Şenol Güneş
Sergen elbette :D