Fatih terim gazla çalıştırır ve başarır.. şenol güneş başarılı bir hocadır ama sorumluluk gerektiren ve final maçlarında malesef hep kaybetmiştir.. abdullah avcı için yorum yapamıcam senelerdir başakşehirde ve sistemini oturtmuş biri milli takımdan direk gönderilmişti mesela.. okan buruk tecrübe kazanması lazım ünal karamanda öyle.. ersun yanal tazminatını alıp yatlarda parti yapsın aykut kocamanın kurduğu takımda nisanda şampiyon oldu tek başarısıda odur 😊
Söylediklerin harfiyen doğru. Okan Buruk bence gelecekte bir Fatih Terim, Şenol Güneş olabilir. O değilde Aykut hocayı ben nasıl listeye koymayı unutmuşum :D
9 sezonda 8 şampiyonluk fiorentina da lig ikinciliği zamanın efsane takimlarindan biri olan Milan a transfer milli takımda euro 2008 yari finali gazla mı oluyor
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galatasaray da kazandığı 8 şampiyonluk ve 19 kupadan bahsetmiyorum bile, İmparatorun Türk futboluna çok büyük katkıları oldu. Rüyamızda bile göremeyeceğimiz başarıları onun sayesinde kazandık. Onun bir araya getirdiği jenerasyon önce Akdeniz oyunlarında 1991 de ikinci, 1993 te şampiyon oldu 1996 da A milli takım teknik direktörü olarak bizi futbol tarihimizde ilk kez Avrupa şampiyonası finallerine götürdü Galatasarayı 4 yıl üstüste şampiyon yapıp, sonrada UEFA kupasını kazandırdı. İmparatorun kadrosu 3 ay sonrasında da Avrupa Süper kupasını aldı, hernekadar kağıt üzerinde Lucescu süper kupa maçına çıkmış olsada o imparatorun kadrosuydu. Ve yine imparatorun bir araya getirdiği bu kadro, her nekadar teknik direktörlük görevinde Şenol hoca olsada, Dünya 3. sü oldu. Şenol Güneş o dönemde açıklama yaptı " ben amerikayı yeniden keşfedecek değilim" dedi ve Galatasarayın ilk 11 ni, sahaya sürdü ve bildikleri sistemle oynattı. Sadece Hagi yerine, Yıldıray, Popescu yerine Alpay Taffarel yerine de Rüştüyü koydu. 2008 Avrupa şampiyonasında imparator bu kez milli takımımıza yarı final oynatıp bizi gururlandırdı Son olarakta Ersun Yanal, Hiddink ve ardından Abdullah Avcıyla dibe vurmuş olan milli takımımızı o zorlu gruptan çıkarım 2016 Avrupa şampiyonasına taşıdı.
Allah Fatih Terim'i Türk futbolunun ve Galatasarayın başından eksik etmesin. Türk futbolu demek Fatih Terim demektir. Tüm büyük başarıları onun sayesinde yakaladık. Sağ olsun var olsun
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilge yine copy paste yapıp fakeleriyle artılatmış ama eksik bilgiler almış. 2002 de ilhan, alpay, yildiray, tugay, rüstü, emre, ümit ozat gibi isimler gsarayda degildi. Onu gectim real madrid el galacticos yildiz karmasi kurdugu sene bile basarili olmadi sadece kadro yetmez. 2002 ye cakur atip 2008 terimin sayesinde olmak konedi cunku 2008 kadrosuda clde ceyrek oynayan fbahce agirlikli. O halde terim o kadronun ekmegini yedi. Sampiyonlar liginde lider cikan en cok puan toplayan da senol gunes. Ayrica terim gsaray disinda basarili olmadi. Gunes ise ufak takimlarla bile buyuk isler yapti.
9 sezon 8 şampiyonluk kim ne derse desin doğrusuyla yanlisiyla Türkiye'nin şu an en büyük hocası Fatih terim dir, geleceğin hocası da Okan buruk bana gore
başarı dersen istatistikler fatihten yana tabi. Ama şöyle bir iddaam var şenol güneş avrupanın büyük takımlarında başarılı olabilir ama fatih terim olamaz ki olamadı da zaten tam Türk tipi teknik adam yüreklere sesleniyor ve birde Gs de olmasının etkisi var tabi başarılarında o olsa da olmasa da şampiyon oluyorlar lanet hakemler sağolsun
bence Okan Buruk... çünkü hangi kadroyu verirsen ver bir hareketlilik getiriyor o takıma... büyük takım hocaların elinde genelde ortalamanın üzerinde bir takım oluyor ve böylelikle sonuca gidiyorlar bence buda onları iyi teknik adam yapmaz. Örneğin Fatih Terim i koy akhisarın başına bakalım orda ne yapacak eğer orda da başarılı olursa o zaman o deriz. Ben böyle düşünüyorum.
Fatih Terim desteksiz tek başına bırak bir halt olmaz o yüzden sadece galatasaray da başarılı.. Yılmaz Vural ında o kadar masabaşı, siyasi, medya vb ayağı olsa o da en az o kadar kupa alırdı
En İyi Cevaplar