Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Sporda en sevdigim sey "artik tik yok, bitti" dedigimde bile "tik"tan fazlasini bulabiliyorum ya iste ona bayiliyorum da, bu foto-soru ilgisizligi neden ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Spor konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl1-2 saatten sonra
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılkoşu da iyiyimdir belgrad parkurunu bir nefeste bitiririm :)
14 Yorumla- +1 yıl
Ooo masallh Ömer bey ajjss
- +1 yıl
düzenli yapmaya çalışırım spor salonu pek sarmıyor ama doğada koşmak yürümek fırsat buldukça yaptığım bir şey
- +1 yıl
En guzeli bence doğa orman vs
- +1 yıl
fırsat buldukça evet...
1saat sağlam agırlık antremanindan sonra patates oluyorum zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Haşlaniyormusun resmen ajsjsj
hayatı spor olmuş bi insan olmama rağmen bazen basket antrenmanlarımda koçum fazla zorlayabiliyor beni o da zaten max seviyemde oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sen harikasin
Sen spor yaptığını zannediyorsundur 🤣 max 20 dk da pertin çıkar hakkını vererek yapsan
136 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma...
- +1 yıl
Demekki senden daha iyi yapiyorum ve eğitimdeki hoca da önemli şimdi terket...
- +1 yıl
Zirlama hadi yol al ben sana gülüyorum anca sen kimsinki?
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 ezik hahahahahhaha kudur dostum yorulmuyorum kudurrrr
- +1 yıl
Hahahahhq vallaha şu an arkadaşlar yanımda bunagin teki diyorlar sana ajsjsjs
- +1 yıl
Poncik ebendir abeee
- +1 yıl
Ahhahaha eziksin dayii sen git bir ayağın çukurda mezar bak kendine ajsjsj
- +1 yıl
Nickinden belli dayı boş insan oldugun hadi ötede havla
- +1 yıl
Gerçekmiş hahahhah ezik seni 🤣🤣🤣🤣🤣 sadece gülüyorum ben buna jahahahja
- +1 yıl
Kendini bana tanitmana gerek yok dostum ben biliyorum zaten senin boş ve basit bir insan olduğunu hahahhaah
- +1 yıl
Havlamayin kemik bitti dier köpekler kaptı sizden önce malum sizin cinsiniz pitbul onlarınki goldin
- +1 yıl
Ülke anca sizin gibiler geberirse düzelir yani buralardan defolup gidecek olan sizlersiniz buralar benim ecdadımın yani Atalarımızın toprakları sizin gibi yunan tohumlarının burada işi yok yallah amerikaya avrupaya
- +1 yıl
18 yaşında mk ergeni gelmiş siyaset yapıyor bana mk sen git Starbucks cafende sütlü kahveni iç ajsjsjs
- +1 yıl
Kudur dostum yanliz ağlama mendile zam gelmiş senin zirlamanla bitmesin o mendiller wjsjs
- +1 yıl
Ajsjs apppptal herif seni!!!
bizim Türk milleti kadar nankör ve hain bir millet yok sırf abd para teklif edip paralarını veriyor ve kafalarına göre zam yapıyorlar devlerin iktidarın bundan haberi bile yok ayrıca haberi olunca el atıyor adamlar atacaklar zaten Allah'in izniyle ve şunu deim sana Türk esnafı kadar ş... i yok şu dünyada sırf abd Türk devletini yıkmak için bu esnaflara para verip yani bizim esnaflar abd köpeği oldular bir nevi işte siz emmmmbesillerde bunu bilemeyecek kadar ahhhmak ve appptalsiniz biliyorsunuz ama işinize gelmiyor mk cahilleri yobazları sizi ama Allah'in izniyle basaramayacaksiniz TAYYIP BASKAN YAPCAZ INSLLH ALLAH'İMİN İZNİYLE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻 - +1 yıl
Kimin beyni yok burdan anlaşılıyor zaten dostum boşuna kendini kasma biraz rahat ol sonunuz geldiya kuduruyorsunuz senin gibi ezikler reelde karşımda köpek olurlar... m
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 bir b... k bildiği yok gelmiş siyaset yapıyor mk sllgi Türk tarihini bir okuyun yunanin cumhuriyet kurtarıldı var vatasini boşu boşuna dinliyorsunuz yıllardır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu Topraklar bizim atalarimiza ait senin atam dediğin yunan dölü hangi nerde nasıl savaşmış göster bana mk yok boşuna bir kuru vas vata hahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben gerçek Türküm senin gibi kırma yarı yunan kırması deilim çok şükür ezik seni
+1 yılŞantiyede çalışıyorum 2 3 saat sonra anca 🤦🏿♂️
15 Yorumla- +1 yıl
Masallh bro 🤣🤣👍👍
- +1 yıl
Benim olmayan işi yaparak kas yapıyorum çaktırmadan 😂🤭
- +1 yıl
Masallh vallaha helal olsun bro Allah kolaylık versin
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Saol saol sanada kolay gelsin bro 🤔😂🤦🏿♂️
- Spor konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılFitness pertim çıkıyor genelde
12 Yorumla- +1 yıl
Fıs fıs parfüm niye yaw ajsjsj
- +1 yıl
Yorucu çünkü
+1 yılSpor biter ben biter pert
11 Yorumla- +1 yıl
Ama çokta hoş ya
Yorulmaktan zevk almaya başladım artık
111 Yorumla- +1 yıl
Hah işte bende
- +1 yıl
Niye sana cokmu koydu ah canım!!! Ayrıca MHPliyim Erdoğanı seviyorum başkan yapicaz Allah'in izniyle...
- +1 yıl
Ahaıaıau AKP li olduğun kadar cahilsin de. Senin gibi d0l israfları yüzünden bu ülke gelişmiyor işte. Hayır yani Bi insan bunca kötü şartlara rağmen nasıl olurda senin kadar aptal ve cahil kalabilir anlayamıyorum. Allah senin gibi 🐑 ların ömründen alsın sokak hayvanlarına versin. Şimdi sğ soğan ekmek yiyip a haber izle
- +1 yıl
Havlama dostum Tayyibi başkan yapicaz Allah'in izniyle sizin gibi kemalist köpeklerin hükmü sürmeyecek bu ülkede Allah'in izniyle...
- +1 yıl
Öyle bir kuduruyorsunki Şu an sana gülüyorum ben hahahahah
- +1 yıl
Yazdığını okumuyorum bile çünkü kendi dediklerinize kendiniz bile inanmıyorsunuz ajhaha
Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günde 1 şınav çekerim kâfidir spor önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 saat yapsam bana mısın demem
11 Yorumla- +1 yıl
Vallaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*ksten sonra baya yoruluyorum
157 Yorumla- +1 yıl
Ananda öyle diyordu kanka ajsjs
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsun geri*zekalı mısın akli dengen yerinde demi?
- +1 yıl
Ananın a... aklım ajsjjs
Cevap sahibi+1 yıl7 yaş hareketi her yerde tanirim
- +1 yıl
25 dostum
Cevap sahibi+1 yılAkıl yaşından bahsetmistim
- +1 yıl
Akıl yaşım seninkinden daha üstün olduğu doğrudur...
Cevap sahibi+1 yılBelli görüyoruz.
- +1 yıl
Aynen çok belli ajsjsj
- +1 yıl
Noldu dostum ya gizliden çıkmışsın hahahah ahsjs
- +1 yıl
Boş yapma havlamayin bende kemik yok size verecek ajajaj
Cevap sahibi+1 yılKlasik bi popiş kılı kardesim takma😂
Cevap sahibi+1 yıl@Cramm yapıp yapıp ortalığa atarsan olacağı bu.. Neyse iyi akşamlar arkadaşım
- +1 yıl
Hahahahha kudurrrrr
- +1 yıl
Yani ikinizi takan kim o zaman s... olun yorumunda ne işiniz avr
- +1 yıl
Hahahha ben olmadimki ezik siz oldunuz ayrıca gülüyorum size hahahah
Cevap sahibi+1 yıl@Cramm takılıyor kendi çapında yarım gram aklıyla. Böyle tipler çirkeftir rezil olsa da ortalığı birbirine katar
Cevap sahibi+1 yıl@Cramm boş duvar bile bu g... t kıllarından daha yararlı yemin ederim en azından insanlara zararı yok
- +1 yıl
Yazdıklarınızı okumuyorum bile dostum... sen kimsenin fikrini ve savunduğu partiyi vs değiştiremezsin ben seninkine birsey demiyorsam sende susacaksın demiceksin!!!
- +1 yıl
Vatanıma senden daha çok faydalı olduğumun farkındayım elhamdülillah senin gibi kafe köşelerinde klawyede vatan kurtarmiyorum...
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun hakkari de teröristle mi çatışıyorsun. Nicki böyle olanlar genelde elinde oyuncak silahla vatan kurtarıldı elhamdulillah diyip fotoğraf atıyor. Ormanlık alanda fotoğraf çekilip vatan kurtarıyoruz hüloğğğ diye foto çekeceğine gerçekten vatanını milletini düşün. Gerçi düşünme yetisi sizde olsaydı bu durumda olmazdık neyse
- +1 yıl
Hahaha sen ne yapiyon? Dağda pkk ileri savasiyorsun hiç birsey senin gibileride elinde tablet telefon pupg de anca 250 gram yalakalığı yaparsiniz...
- +1 yıl
İşte sadece aptal insanlar fikirlerini değiştirmez.
Hayatında 1 kitapı bie okuyarak bitiremediğine yemin edebilirim mesela. Bu son yazdığına gelecek olursak da. Evet cafede senin gibi cahillere cahil olduğunu söylüyorum şu an. Sosyal bir insanım ben cafeye de giderim camiye de giderim. Senin gibi dar görüşlü beyin yoksunu bir insan değilim kısacası - +1 yıl
Boş yapma havlama hadeee kitap okuması gereken sensin ben hergun okuyorum merak etme senin gibi basit ve ucuz insanlar benim seviyeme çıkabilecek kabiliyette deiller...
- +1 yıl
Kes sesini sen defol git burdan...
- +1 yıl
Ağlayan ve kuduran sensin ben ise eyleniyorum sizinle basit ve ucuz tipler sizi...
- +1 yıl
😉👍👍🤣🤣🤣😁😁😁😁💪💪💪💪🖕🖕👈👈👈👈
Cevap sahibi+1 yıleğlenmeyi bile doğru yazamayan cahil , cahil aklıyla eğleniyor o da güzel
- +1 yıl
Cahil olan sensin dostum daha üniversite bile okumamış tahsilsizler sizi hahahahah
Cevap sahibi+1 yılmühendisim ben.
- +1 yıl
Mühendis benim emrimde ve benim vergimle yallanan bir köpektir...
- +1 yıl
Ben sizin gibi basit ve ucuz insanlari taş die g... mü silmem...
Cevap sahibi+1 yılSemn kimsin de emrinde olalım :D :D :D
sen taşla mı siliyon g*tünü. Fakirlik ve cahillikten bu normal :D- +1 yıl
Yanliz taş sen oluyorsun ajjsjs sende et ve kemikten olduğun için tuvalet kağıdı senden daha değerli yani 😁😁😁😁👈👈🖕🖕🖕🖕
- +1 yıl
Sen kimsinki köpek yerine koymuyorum ben seni hahhahaha o havan bana sökmez basit yosmalara yap o boş ve gereksiz olmayan havanı hahahahhaa
Cevap sahibi+1 yılHavam yok. Havalı olan belli yok benim emrimde falan :D sen kimsin ya :D :D ajsajsjasj
Doğru söyle youtubeden mehter dinleyipte mi geldin buraya doğru söyle kızmıycam bak- +1 yıl
Haaha ben senmiyimde YouTube izleyip gaza geleyim ben benim kendi hislerimi yaparim başkasının aklıyla hareket etmem ayrıca SEN KİMSİNKİ evet zoruna gitti ve kudurdun böyle kudurturum ben adamı hahahahh😉😉😉😉😁😁😁
- +1 yıl
Ben Türküm ve Türkle evleneceğim kudur ezik sen karar veremezsin buna ittin dileği kabul olsa gökten kemik yağardı hahahah😁😁😁😉😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılkudurtmadın sen beni kudurtacak kapasitede beynin yok. Dengim bile değilsin. Bi insanla k*peğin kavga etmesi gibi bir şey bu. Biri hırlıyor ve ben insan gibi kelime anlatmaya calısıyorum ama k*pek hala hırlıyor devam ediyor bunun sonu yok.
- +1 yıl
Hirlayan sensin ben ise senin sahibinim şimdi yıkıl huzurumdan...
- +1 yıl
Benim laflarımı bana satan aşağılık bir tipiksin sen siz bir halt yapamazsınız Allah'in izniyle sizin gibi köpeklere boyun eğecek kadar düşmedim çok şükür ama siz ezik kalıyorsunuz bizim yanımızda hahahah😉😉😁😁😁😁🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİyice emin oldum Allahım teşekkürler (((:
Tamamdır padişahım sen haklısın hadi iyi akşamlar- +1 yıl
Sen susacaksın böyle hadi şimdi s. g dostum😁😁🤣🤣😉😉
Cevap sahibi+1 yılAynen :D :D :D alıjksşalsşlias
- +1 yıl
Daha cevap verdiğine göre yediremiyorsun susmayı hahaj aşağılık kompleksi olan bir eziksin dostum 😉🤣
- +1 yıl
Kudurur ve baş edemezsiniz siz benimle dostum. ezerim. sizi Allah'in izniyle siz kimsinizki benim ayak tozum dahi olamayacak insanlarsınız...
- Spor konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorulmuyorum kolay kolay.
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo helal olsun
Hemen
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri gibi durmuyorsun ama
e-spor :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ajjsjssi
- +1 yıl
Senin kadar olmaz 1 günün sporu ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ve fitnes hiç güleceğim yoktu puhhaha 🤭
08 Yorumla- +1 yıl
Niye ananımi s...😉😉🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin gibileri benim ayağımda köpektir dostum...
Cevap sahibi+1 yılKüfürde anca senin gibi bir akpliye yakışırdı
- +1 yıl
Hahahah senin gibilerini yere seriyorum bu sayede Allah'in izniyle
Cevap sahibi+1 yılFitnesçi ve imanlı puhahah 😄
- +1 yıl
Hemde anani s... ajsjjs
Cevap sahibi+1 yılLa ne küfürbazsıj öyle her yorumun küfür nasıl cennete gideceksin bu şekilde
- +1 yıl
Ananı s... rek ajsjjs
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat