Kişilik & Karakter Enerjik misiniz çabuk mu yorulursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Enerjik misiniz çabuk mu yorulursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, enerjik bir yapıya sahibim ama anlayışsız insanlar genelde beni yoruyor yani o zaman ben çabuk yoruluyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. enerjim yok maalesef 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Moralim yüksek, enerjimiz tam, gençliğimiz var 2 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 51% 1 yıl Bu saatte hala ayakta olduğumuza göre enerjik sayılırım 1 0 Yorumla
Cinar344 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Enerjik spor yapıyoruz o kadar 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ruh halime göre değişir 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Çok enerjik diyelim knk 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Enerjik biriyim 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. full + full enerciii 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. enerjik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Merhaba, enerjik bir yapıya sahibim ama anlayışsız insanlar genelde beni yoruyor yani o zaman ben çabuk yoruluyorum.
enerjim yok maalesef
Moralim yüksek, enerjimiz tam, gençliğimiz var
Bu saatte hala ayakta olduğumuza göre enerjik sayılırım
Enerjik spor yapıyoruz o kadar
Ruh halime göre değişir
Motivasyonum yuksekse enerjim bitmez
Bitiğim.
Çok enerjik diyelim knk
Enerjik
Enerjik biriyim
Nerde
Enerjik sen?