Pek çoğunun kız tavlamak için yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam dhsjsjsj

Pek çoğunun kız tavlamak için yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam dhsjsjsj

Bunun kizlarla alakasi yok ki. Kiz icinde yapan var ama spor sağlıktır. Kendine, vucuduna deger veren spor yapar, beslenmesine dikkat eder. Spor yapmayan bir milletiz zaten. Kiz icin yapiyor olmalari bile buyuk başarı.
Ayrica cinsiyet farketmeksizin her insan kendini iyi hissetmek, aynada guzel gormek ister. Vucudunun aldigi sekli gormek, o azmin karsiligini bulmak daha zevkli bir olay karsi cinsi etkilenmektense.
Spor ozguveni de artiran bir sey. Kendini sevmene neden olan bir sey. Sporla beraber beslenme aliskanligi duzene giren bir şey. Yagli, paketli gidalardan uzak durmak falan.
Hormonlarin duzgun calismasini saglayan bir sey. Yapilan arastirmalarda duzenli spor yapan hem kadinlarin hemde erkeklerin yatakta daha iyi oldugu gozlemlenmis.
Doktorlar, uzmanlar bos bosuna bagirmiyor yürüyün, spor yapin diye. Oturup turk kasi denilen gobek yapmak ve popiş buyutmek daha mi iyi bir sey? Her ne icin yapiliyorsa spor cok faydali bir sey. Ister karsi cins icin olsun, ister kendisi icin olsun, ister kendini öyle begensin, spor faydali ve saglikli bir sey. Yapmaya da devam etsinler. Faydasi sadece görüntü olmuyor cunku. Psikolojik olarakta faydasi cok oluyor. Her alanda öne geçiriyor yani.
Alakası yok, hayat çok stressli gergin bir yaşantımız var dolayısıyla ben her şeyi unutup salona kaçıyorum tüm negatif kötü enerjimi ağırlık kaldırarak atmaya çalışıyorum
Cevap
14Cevap
Aksini öne sürselerde çoğunluğu boş teneke ve tek dertleri kız düşürmek geliştirecek beyinleri olmayanlar bedenleriyle bir yere gelmeye çalışıyor
kendimi böyle görmeyi seviyorum aynada seyretmeyi seviyorum:) niye kıza bağlıyorsun ki? Hayatını bi yıkık olarak geçirmeye gerek yok
Hayatını yıkık olarak geçirenler iki gram aklını kas yapmaya harcayan kişiler. Yani bu sözüm tek gayesi kız tavlamak için sporla uğraşanlara. Bende spor yaptım senelerce.
Manita düşürmek
Story paylaşmak
Aşk acısı sonrası pişman etme çabası
Nasılım nasılım diye sormak
Bazı erkekler kendilerini beğenmek, özgüvenli olmak için vücut yaparlar ve ayrıca detaya katılıyorum. Çoğu erkek kızları etkilemek için kas yapıyor
Kadınlar neden gôtlerini açıyorsa, aynı sebepten.
İki düşük zekalı kitle, varları yokları bacak araları, ehehe.
kızları tavlamak için. hiçbir erkek o vücudu tek bir dişiyi etkilemek için yapmaz :))))
soruyu cevaplamissin knk, bizim yazmamiza gerek yok snxnenxwn
Sporun benden daha iyi bir ben cikardigini dusunuyorum ama ispatlayamam...
dostum bunlar asosyel düşünceler kurtul bundan hayata atıl
Dışarı saki kızlar için spor yapsalar nolur yapmasalar nolur hepsi kuru tahta 😃
Hiç bir zaman kadınlar için spor yapmadım
Yatağa kız atmanın basit yolu
Kadınlar neden squat yapıyorsa, o sebepten.
Sen kendini niye dışarda tuttun 😂
Kendime saygım olduğu için.
Dişiyi etkilemek için
Hava atmak için
Çoğu kızlar için
Aynı görüşteyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?