Kızlara seksi gözüktüğünüzü mü düşünüyorsunuz yoksa kaslı kendinizi daha mı iyi çekici hissediyorsunuz?

Kızlara seksi gözüktüğünüzü mü düşünüyorsunuz yoksa kaslı kendinizi daha mı iyi çekici hissediyorsunuz?

Öncelikle sağlık için yapıyorum bilhassa ileride düşkün olmamak yaşlı da olsam gayet fit olup işlerimi kendim görebilmek için , 2. Daha bir özgüven kendimi daha iyi hissetme gibi duygular yaşattığı için , 3. Elbette bu kadar yapıyorken şekilde olsun :))
Gayet seksi gözüküyorlar. Kendilerini daha çekici ve sağlıklı düşünmeleri de normal. Ha tabii, kimse çıkıp da "ben kızlar için yapmıyorum" demesin, o yalan, ki karşı cins için de böyle yapmanın hiç bi sakıncası yok.
YUanlış olan, sadece bununla bütün kadınları etkileyecekleri yanışlgısına düşmeleri. Elbette bu da bir unsur, ama gitar çalan oğlan da gayet iş yapar.
Kas yapmak isteyen erkekler için bu sadece estetik kaygıyla alakalı olmayabilir. Elbette dış görünüşü geliştirmek, partnerine çekici gelmek gibi düşünceler etkili olabilir ama aslında kas yapımında motivasyonun özü, güçlenmek ve daha sağlıklı hissetmekten geçiyor. Spor yaptığında salgılanan endorfin hormonu insana özgüven ve mutluluk sağlıyor. 💪
Ben bir sporcu olarak kas yapmanın insanın fiziksel dayanıklılığını artırdığını ve vücut dengesini koruduğunu düşünüyorum. Bu fiziksel gelişimin verdiği özgüven de cabası! 😍 Erkekler için bu süreç sadece "kaslı görünmek" değil, aslında kendilerini beden ve zihin olarak daha iyi hissetmekle ilgili. Eh, sonuçlarda biraz da seksi görünüyorlarsa fena mı? 😊
Cevap
10Cevap
İnsanın kendisini sevmesiyle alakalı göbekli olmaktan daha iyi duruyo
Daha çekici hissediyoruz sanki herkes her an kaslarımıza bakıyormuş gibi sksk
yani ego kasmak için mi :D
Bir yandan öyle gibi
Tabiki daha cekici oldugumu dusunuyorum
Egom daha fazla artiyor hem fiziken hem de ruhen
İnt*har etmemek için yaptıklarını duymuştum.
Fiziksel görünüm sağlık ve çekici görünmesi için
Hepinizi etkiliyor bu durum net..
Kaslı erkekler erken boşalır bilgin olsun
Olması gerektiği kadarını yapmıştım ve kendim için
Kiz düşürmek icin
Daha iyi hissediyoruz kendimiz
Yapar öyle istedik
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?