Karşı cinsi etkilemek için.
Fit ve sağlıklı bir yaşam için.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tanıdığım kişilerin neredeyse hepsi, daha iyi kadınlarla beraber olmak için vücut çalışıyorlar.
Ha bununla beraber, vücut çalışanların geneli de, kendi cinsine karşı üstünlük kurmak adına, fiziksel gücünü kazanmak adına vücut kasıyor.
Çok az kişinin (Çevreme bakarak konuşuyorum) Sırf sağlığı adına spor yaptığına şahit oldum, çok az.
Şahsen, spora başlasam tek amacım kendimi geliştirmek, daha iyiye varmak ve daha iyi hissetmek adına yapardım. Tabi bir de savunma ve hücum olayımı güçlendirmek adına takviyem olurdu.
Şu an yapmama sebebim de bana iyi gelmeyen şeylerin yoğunluğundan mesela. Spor belki iyi gelir de işte, başlangıcı bir türlü getiremiyorum (:
cut.
Bircogu pipisiyle yetinemedigi icin bunlardan medet umuyor ama saglik icin kasli degil duzenli spor yapmak gerekir.
Peki degisen fotografin, giden nur yuzun muydu ilgimi ceken. Acaba.
Guzelliginle degil senin takibinde ve fakat takip listende degilim.
Bir dost.
Sayon dostum artık şu gizemi kaldırsan?
Sayın :/
Cunku,
Gizlilerden korkuyorum
Reelde veya yuzunu, kimligini orada burada gosterenlerin samimiyeti, davranislarindan fevkalade memnunuz fakat gizliler mi korkutucu geliyor hassas kalbinize kucuk hanim.
Sasirdim. Ben fazla realistim sanirim.
Seni tanıyor muyum?
Once korkutucu simdide taniyor ve oyun oynayacak birisi gibi gorunuyorum sanirim.
Kafi. İyi aksamlar.
Testosteron seviyesini artırıp, dişileri daha iyi dölleyebilmek için.
Wowwww acilen testestoran seviyimi arttirmak icin domino asit basip tas gibi vucut yapip hazzin zirvesine ulasmam lazim o zaman.
Kardeş sen git domino taşlarıyla oyna konuya çok uzaksın :P
bazıları saglıklı yasam için bazıları ise kız duşulmek için
Cevap
35Cevap
Birisi icin o eziyet cekilmez salona girerken deli kadir cikarken resmen kusum aydin oluyosun fitness ve masa tenisi tum sinirimi stresimi aliyor kafam rahatliyor
Bence fit ve sağlıklı olmak için hem kaslı vücut özgüven veriyor. Tabiki bazılarının amaçları farklı olabiliyor.
Fit ve sağlıklı bir yaşam için yapıyorum. Karşı cinsi etkilemek için spor yapan erkekler hiç yapmasın daha iyi.
Valla iyi hissettiriyor ne derseniz diyin
Aaaaaaaaa bilmiyormusun eve et getirmek icin mamut veya bizon avlamaya gidiyorlar ya. Kizdiklari adamlarun arabalarini kolayca devirmek icin yahut.
%99 u kizlar icin.. %1 i de spor salonunda kiz bulmak icin. Sonuc gene ayni sanirim shdhahs
Bence de gerek yok göbeksiz erkek balkonsuz ev gibidir
hepsi karşı cinsi etkileme çabaları
kimsenin sağlıktan yana yaptığını sanmıyorum:)
Fit ve sağlıklı yaşam içindir canım yani öyle olmasını umuyorum.
her ikisi içinde değil her erkeğin içinde bir ragnar ve adam raw yatar
Vucut calisiyorum.
O spordan sonra salondan cıkarken oyle rahatlamış, sakin hissediyorumki. Sırf o hissi yasamak icin spor yapanlardanım
Dünyada sağlıklı ve güçlü olmak için bizim ülkede k. çındaki donu bile onlara kızlar yani karşı cinse göre seçtiği için yapar...
Kızlara...
...
Amgg...
Karşı cinsi etkilemek için başlanır ancak ilerleyen zamanlarda bir tutkuya dönüşüp karşı cinsin önüne geçer genelde :D
Hem kizlari etkilemek hem saglikli yasamak hemde yan meslek yapip ektra para kazanmak icin jkjkjj
sağlık için fakat bazıları cidden abartıyor gereksiz yere
Siz kadinlar icin calisiyor gariplerim. Ah su hormonlar olmasa bu vucut kas yapar miydi...
bir çok nedeni var spor icin saglik icin dişariya guzel gorunmeek icin hemcinsleriyle guç rekabeti icin
Gösterişli olmak için spor amaçlı da olabilir.
Kızların gözüne girmek için dkdk
Kız düşürmek için yapıyor çoğu.
Etkilemek hava atmak icin
Kafayı çalıştırmak daha zor geldiği için.
ölürüm öyle erkeğe :(
Kendilerini iyi hissedebilmek için.
Ego tatmini diyebiliriz.
Güç için koçum güç için. 💪
Sağlıklı yaşam vs deyip tatava yapmayın beyler😆
Karşı cinse hava atar artizler 😂
Çoğu bunu kadınları etkilemek için yapıyor.
kadınları etkilemek için tabiki..
Bir nedeni yok hastasıyız
hoşumuza gittiği için
Aynaya baktığında özgüvenli olmak için.
kendine güvenmek için
kız düşürmek için kas yapılır başka ne için olacak
Diğer erkeklere ezilmemek icin
Yorgan altında sevişmemek için :)
O görüntü hoşlarına gittiği için
Artistlik için 😅😅
Bir bakım için iki sizin için
Saglik maglik yalan