Dün akşam oynanan Trabzonspor-Kopenhag maçında tribünlerdeki güzellik herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyada birçok erkeğin defalarca paylaştığı kişiyi siz de beğendiniz mi?

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Kopenhag maçında tribünlerdeki güzellik herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyada birçok erkeğin defalarca paylaştığı kişiyi siz de beğendiniz mi?
Güzel ama öyle wow dedirtmedi. Ayrıca yüzüne sürdüğü makyaj ne bilmiyorum ama aşırı geldi bana. Makyajsız veya az makyajla doğala yakın olsa daha iyi görünebilirdi belki. Ülkemizde abazan erkek olduğu için çokça abartmak normaldir onlara göre. Kız güzel ama abartılacak kadar değil kısacası.
Eylül ayının ilk pazar gününde Çanakkalede buluşalım Kuranda getir yanında Kurana el basayım gözünün önünde. Bu dediğini asla yapmam. Dediğin tarzda abazalığım asla olmadı. Ülke geneli evet abaza ama herkes aynı değil.
Güzel değil abartıldığı kadar falan yazılmış daha nasıl olmalı güzel merak ediyorum. Aşırı derecede güzel, çekici ve seksi bir kadın kim ne derse desin.
Cevap
68Cevap
Çok güzel gerçekten
Kız çok güzelmiş türk de degil nerenin güzeliyse hem güzel hem tatlı şeker şirin bir şey yaa bayıldım ben bu cadaloza yabancılar hep güzeldir zaten
Futbolda da basketbolda da bu tarz tipler çoğunlukta, spordan soğutuyorlar adamı. Geçenlerde basketbol maçı izliyordum, kameraman ünlüleri çekmekten maça odaklanamadı
Zaten tanınmış biri bu, C. Ronaldoyla aşk dedikoduları vardı bi ara. Güzelliği tescilli yani :D
Güzel kız ama da çok abartildi bana göre öyle ahım şahım bir şey de değil ez azından bana göre
erkeğe benziyor nesi güzel anlamadım. memesini çıkarsan erkek
gözler kaç numara
@cheekystaff gözlerim gayet sağlıklı
Ulan kiza kötü diyen var şu giydigi dandik şey bile hayvan gibi yakışmış. Kötü diyenler bunu giyse şirineye döner mq
Açıkçası gerçekten dikkat çekici ve güzel biriymiş. Ama çok da şey yapmamak lazım yani şımartmamak 😂
Daha önce cristiano ronaldo joaquin correa gibi topçularla birlikteydi o maç da trabzpnlu oyuncu için oradaydı bırakta şımarsın
güzel ama baydı artık şu tribün kızları. futbolla alakaları bile yok mk.
Güzel ve fazlasıyla çekici. maşallah..
Allah sahibine bağışlasın..
Bundan daha güzel kadınlarımız var bizim ama bu da güzel kadın hakını yemeyelim.
Ne kadar abartıldı bilmiyorum ama güzel kadın
Konu spor olan bir yerde böyle şeyler neden gündem oluyor ki
Saçma yani
Bu Desire cordero ferrer 2014 ispanya güzeli e yani normal bence
@afatsum99 o konu da hiç bir fikrim yok ama anlayacağın sıradan biri değil ronaldonun eski sevgilisi
Güzel ama o kadar da abartılacak bi yanı yok bence normal sokakta daha güzellerini bulmak mevcut
Güzel bir kadın bizim ülkenin çoğunluğunu geçer.
Damacanaya iki ayak iki kol yapıştırıp koysam oraya ona bile ölüp biter bunlar
kendindenmi biliyorsun
Şimdi gördüm, tam temsili Trabzonspor gibi, göz ve dudak rengi.😂
Trabzonlular bir güzel bulmuş abartıyor işte. En güzel kızlar Fenerde
Kıyafeti sacma geldi, yüzü güzel ama aklından da şüphe ediyorum.
Zengin bir laz apçanın sevgilisidir. Bence güzel kız ama “parayı veren düdüğü çalar” 😂😂
Kız model aq
Şöyle güzel kadınların Trabzon taraftarı olmasına şaşıyorum.
Güzel de tribüne çıkan her kızı da abartmasalar geberirler hahahwushws
Güzel ama:)
Abartıldığından daha da güzel... Daha çok abartmalıyız
Normal ponpon kızları gibi giyinseydi ozaman dikkat çekerdi burnunu ve dudaklarını yaptırmış belli
Dünyaca ünlü güzel manken olduğu için dikkat çekmesi normal. Daha güzelleri de var tabi ama onlar maça gelmedi
Afra Saraçoğluna bir bakın forma lansmanı resmine sonra konuşun
Nefes alan karı görseler ölüp biterler mk avrupada güzel görseler adamlar yolunda gider bizimkilere gelince değişik hallere giriyorlar hiç mi karı görmediniz
Ufff bizim cahil yobaz gundiler abartmayı sever. Şu soruya cevap verdıgım zamanıma bile yazık
Dünya kupası maçlarında bir Arap spiker geldi aklıma😂😂🤣🤣😅
styen giymemiş gibi boydan olsa bir yorum yapardım
Rus olmasın 🤣 yandakinin burnuna bakarsak o tipik karadenizli
Güzel ama abartmaya gerek yok sonuçta tek güzel o değil etraf güzel kız kaynıyor
90 dk bu hatunu izlerim ben maçı bırakıp 🤪
zaten sahada dün oyun adına bir şey ortaya koyamadı ts, rakip sade gösterişsiz futboluyla ŞL kaldı.
Şu güzel değil diyenler bi resim kosyunda onlarıda görelim 🤣
sıradan biri memeleri iri gösteren sütyen takip gelmiş zaten
Evet bende gördüm ama Türk değil sanırım Türk e benzemiyor
Yarı İspanya yarı arjantin
Güzel kizda vaovluk degil
güzel ama abartıldığı kadar değil
Gene gereksiz biri ünlü yapılıyor.
Bu tipten milyonlarca var
Ne diyon bacım? Az bile söylenmiş.
Benim olmadiktan sonra neye yarar
Güzel ama aşırı abartı değil tabiki
Abartılacak kadar degil
yanılıyorsun :)
Güzel kız.
bir gideri var
güzel kız maşallah
guzel de abartilacak kadar degl
Güzel kız Türkiye'ye gore
Az abartmislar
Abartmışlar.. aman aman güzel değil.
Güzel ama Türk değil büyük ihtimalle.
Gereksiz abartılmış bence
Kızlar kıskanmayın😀😀😀güzel hatun Allah için
Fenerbahçeli Afra Saraçoğlu ile kapışamaz..
Kız 2014 İspanya güzeli
İşte Trabzon kızların farkı😏😎
Ama Trabzonspor taraftarı fark eder mi 😂
Güzelde öyle abartıya gerek yok
Yanlış kısıma oturmuş bence karıştırmış
Biraz abartılmış
futbolcular bu kıza bakacam diye top oynayamadılar asdasdads
@Cmn24 o kızın gözüne değil kadrajına zor girilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?