6 aylık üyelik satın aldım. Sürücü kursuna ve İngilizce kursuna da yazılacağım. Kendimi sürekli meşgul edersem onu unutabilir miyim :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUnutmak yok, kabullenip devam etmek var. Hayatın zorluklarını ya da çaresiz kaldığın günleri, çektiğin acıları unutmazsın unutamazsın ama sevmekten vazgeçebilirsin. Bu da kabullenmekle mümkün. Hayatta neyi istersen onu başarırsın bu hep böyledir. Kafanda kabullenip, bitirmen lazım. Bende yaşadım ve tecrübe edindim. Bu bahsettiklerimi o zamanlar bilmediğim için ben uygulayamadım ama sen uygula. Kendini başka şeylere vermeden önce ona dair her şeyi al karşına uzun DEĞİL 5 dakika bak ve bitirdim , artık seni sevmiyorum de.. sonra da ona dair her şeyi komple hayatından çıkar ve yok et. Bir süre sonra yokluğuna da alışıyorsun ve yoluna bakıyorsun. Yoluna daha sağlam devam ediyorsun, sevmem diyorsun gene seviyorsun ama tecrübeli yaklaşıyorsun ve adımlarını tecrübene göre atıyorsun. Yeri geldiğinde bırakıp gitmeyi, unutmayı da biliyor ve acı çekmeden başarıyorsun. Hayat devam ediyor mutlu ol elinde olan şeylerin kıymetini bil. Erkek arkadaşın gider, başkası hayatına girer o olmaz bambaşka biri olur ya da kimse olmaz. Ama bir gün ölüm hepimize var ve o zaman yalnız kalacağız bundan ötürü sadece kendini düşün ( bencilde olma tabii ama önceliğin kendin olsun böylelikle acı da çekmezsin.)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben de kendimi sporla oyalıyorum. Tabi ki faydasını da görüyorum. Burada da takılıyorum, herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum görüşlerimle. Bu da beni oyalıyor. Kafam dağılıyor.
Tabi ki onu tamamen unutmadım ama hafifledi. Hatırlayınca onu eskisi gibi canım yanmıyor. Ama tabi ne zaman bir şeyle meşgul olmasam, boşluğumda aklıma geliyor.
80 Yorumla
+1 yılişe yarar bence. boş boş tüm gün onu düşünmeni engeller. gene canın yanar. gene üzülürsün ama bu dönemi verimli geçirirsin. aşk acısı bittiğinde vücudun fit, ehliyetin cebinde, ingilizcen dilinde... ohh miss...
70 Yorumla
+1 yılbu kadar uğraşa ne gerek vardı benle 2 sohbet etsen gezsen dolaşsan resim çeksek 3 güne unuturdun beni aldatan sevgiliyi ben çoktan unuttum hemde 8 sene çıkmıştık şimdi bazen aklıma gelince boşuna giden 8 senemi geri verseler keşke diyorum:) gr üzülme duygum yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
138Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle kafan dağılacaktır ve büyük ölçüde unutacaksın ama belli bir süre sonra başka birini bulmadan da o kişiyi tam olarak unutamayacaksın.
30 Yorumla - Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet mutlaka yardımı olur
00 Yorumla
+1 yılGeçmez.
Onun değersiz bir köpek, seninse bir köpek için kendini üzmeye değmeyecek kıymette önemli bir insan olduğunu düşünürsen geçer.
Dünyanın büyük bir yer olduğunu ve milyonlarca insan yaşadığını ve zihninin bir köpeğe takılıp kalamayacak kadar sonsuz ve değişken olduğunu düşünürsen geçer.
Kalbinin birinde takıntı oluşturup gerçekte onu gözünde çok büyüttüğünü düşünürsen geçer.
Biraz uzaklaşıp asıl fotoğrafa uzaktan baktığında takılı kaldığın kişiye bu muymuş be diyeceksin zamanla.
Uyandığında ; aşk acısı geçer.
Yavaş yavaş dürt kendini ve uyan…
Başarılar.
#su10 Yorumla
+1 yılAşk acısı Maalesef öyle kolay kolay geçen bir durum değil ancak insan kendine bir meşguliyet bulursa gerçekten de artık eskisi gibi düşünmüyor o kişiyi o acıyı yaşadıklarını bu durumda da aşk acısı biraz olsun hafiflemiş oluyor çünkü bir şeyi ne kadar çok az düşünürsen aklına ne kadar çok az yer ederse o kadar o şeyden uzaklaşırsın kendini spora ver veya başka daha değişik aktivitelere var fiziksel olarak da yorul ki gece falan sürekli uyanık kalma aklına gelmesin Ayrıca gittiğin yerlerde başka kişilerle tanışacaksın illaki sevgili olarak demiyorum arkadaşlık olarak da karşı cins veya hem cins olarak onlarla konuştukça tanıştıkça vakit geçirdikçe de aklına gelmeyecek kesinlikle kendine bir aktivite bul
01 Yorumla- +1 yıl
Çok zorlarlarsa gelişmemiş organlar derim
Asgari ücret 3 kuruş para yalnız bırakılmış bir çocuk
Doktorun hastanenin adını dahi bilmeyip
1 kere gitmeyip
Yüzmede uzman falan
Evet gençlik kahve sigara yağmur güzel ama
Parayı ve para kazanmayı
Parayı bitirmeyi asla unutmayın
Bol vitaminlere harcayın
Bol vitaminli yıllar dilerim
+1 yılUnutulmayacak hiç bir acı yok, inanın daha büyük acılar var belkide bu sizin için daha iyi olmuştur daha çok gençsiniz, belkide karşınıza sizi mutlu edecek sizi anlayacak gerçekten sevecek kişiler çıkar, hiçbir şey için ümitsiz olmayın zaman herşeyin ilacı
10 YorumlaEvet bi miktar tabi ama yine hatırlarsın bende spora başladım 24 saatin 12 si işteyim 1 saati kick boks (haftanın 3gunu) diğer günlerde paten öğreniyorum (haftanın 3 günü) geri kalan günde badminton hiç Aralık vermeden ama sanırım tam olarak unutuluyor mu değişir o , benim geçmiyor daha çok acı …
00 YorumlaHayır bunu yapmayın. Bakın spora başlayın ama diğerlerine bir ara verin. Zira dikkatiniz dağılabilir çivi çiviyi söker demeyin. İnsan bazı duyguları yaşamalıdır. Gerekirse biraz acısını da çekmelidir. Ama devamında rahatlarsınız. Spora başlayın sonra sonra diğerleri hakkında karar verirsiniz.
Özelden konuşmak isterseniz yazabilirsiniz. Bu zamanlar zor geçer biraz hoam.
00 Yorumla
+1 yılAşk acısı zamanla geçebilecek bir şey spordan çıkıp eve gidip başınızı yastığa koyduğunuzda hatırlayacak ve üzüleceksiniz, bunun ilacı zamandır. Ancak spor mental sağlığınıza iyi gelecek kendinizle meşgul olmanız bir nebze size iyi hissettirecektir ve bir zaman sonra artık her şey normale dönecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki evet.. hayatina yeni insanlari alarak da unutursun. Tek yapman gereken gecmise degil gelecege ve ana odaklanman. Sonra bir bakmissin gecmis gecmiste kalmış. Başıma tecavuz gibi bir olay da geldi ama bunu bile bu şekilde atlattim. Ve zamanla insan unutuyor tetikleyici olmadıkça. Ve zamanla o duygulari bile unutuyorsun. Cunku sen her dakika yeni bir sayfa kullanıyorsun hayatindan. Eskiler çöp oluyor. Gidip onlari arayıp bulup düşünmek bile usendiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadıysa yapacak bir şey yok; spor ve diğer kurslara git ve kendini geliştir. Şükret ki birileriyle ilişki yaşayabiliyorsun. O kişi olmadıysa, hayırlısıyla başkası olur. Ben kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük cinsel organa sahip olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; genç yaşta evde kalmam garanti oldu. Şükret ve kendini geliştirip mutlu etmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılAşk acısı yara gibidir. İnsan hatırladıkça kaşır o yarayı, durur durur kanatır. Ama dikkatinizi bir başka bit şeye odaklasanız, o yaranın varlığını unutacak, aşk yaranızın iyileşmesine müsade etmiş olacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılYani başka şeylerle uğraşmak ve kafa yorma evet başkalarını unutmamız da yardımcı olur ama ona dair en ufak dair bişey varsa elinde hepsini at derim
Ben korkaklık yapıp yine ona dair bişeyler tuttum elimde unutmak bayağı zaman aldı
00 Yorumla
+1 yılDediğin yöntemi daha çok erkekler kullanıyor ama sende de işe yarayabilir 21 gün kuralı da çok etkili kendini meşgul et onu düşündüğün zaman veya aklına geldiği zaman hemen bir uğraş bul bir zaman sonra unutursun bir daha aklına bile gelmez
00 YorumlaDeğişim için önemli bir adım atmış olursun. Bunları yap ancak önemli olan arka planda kendini inşa edebilmen ozaman kesin unutur hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin. Farkındalığın nekadar güçlü olursa okadar net unutursun
00 Yorumla
+1 yılMeşguliyetini artıcı etkinliklere katılırsan tabii ki işin kolaylaşır ama sana tavsiyem acını da yaşa , çünkü sonradan daha kötü oluyor ansızın olur olmadık yerlerde sinir bozlup ağlama krizlerine girebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılzaman anca acini dindirir. Mesgul etsen kendini kac yazar? eninde sonunda gece yataginda ek basina onu düsüneceksin. ama gün icerisinde kendini mesgul et iyi gelir sana. tamamiylen unutman icin zamana birak
00 YorumlaGeçmez mi kendini iyi hissettikçe kendini içsel olarak daha fazla sevdikçe kabullendikce hayatla daha barışık olursun ve daha düzgün güzel ilişkiler kurdukca acıdan eser kalmaz
10 Yorumlapeki ya spordan sonra. d? bir kere sevince, kendini binbir türlü şeyle meşgul et gene unutamazsın. spor da bile aklına gelir.. ve hayat yine zehir olur sana bu işler böyle.
00 YorumlaBence çok doğru adımlar atıyorsun. Sadece onu unutmak için değil de kendin için yapmayi kafanda hedeflemelisin. Ne demiş Atiye; Gideni yolla isterse dönsün sonra
SALLA ardına bakmaa aslaa00 Yorumla
+1 yılSpor salonlarına gitmeni tavsiye etmem. Çünkü biri pesine takılır yine canın yanar. Evde yap ogren takıl daha iyi.. :) Arkadaslarınla takıl oyalan dısarıda... Özür dilerim haddimi aştıysam..
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra mutlaka unutursun hem de kendini geliştirmiş olursun. Böylesi herkesin için de daha iyi olur ama bu süre zarfında ilişkiniz hakkinsa da dusunmeni oneririm. Sen kendini gelistirdikten sonra geri dönerse bir şans daha verebilir misin diye
00 Yorumla- Spor konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın muhtemelen başka birinden hoşlamırsın o esanada. Spor iyidir nele verir, huzur verir ama fazla sürmesin bıkkıntı verir. Yatak sporu yap en iyisi.
00 Yorumla Simdi madalya alanlara karsi bilinc altimda olusan uçuk dusunceye bak. Kadin madalya aliyor yaptigi spora baslama hikayesinde ask acisini dindirme 🤣
00 YorumlaOyalar bunlar yorar insanı ama bu sıkıntıyı acıyı yaşamaktan kaçma erteleme, yoksa atlatamazsın
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaUnutmazsın onu düşünmeyi bırakırsın ve artık o seni kaybettiği için yanıcak. Söylediklerinin hepsini yapmanı umuyorum
00 Yorumla
+1 yılUnutmak demek hafızadan silmek değilir eğer bişelerle uğraşırsan hayatında sevdiğin insanlar olursa zamanla unutursun sadece hafızanda bir parça olarak kalır
00 Yorumlaortalığın a mına bile korsun :))) kafa inanılmaz derecede dağılıyor denendi ve görüldü. Sen de dene ve gör.
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli ya voleybol oynayın ya tenis oynayın topa vurdukça siniriniz geçecek sakinleşeceksiniz
00 Yorumla
+1 yılne kadar dönersen dön popon yine arkadadır der bir çin atasözü o yüzden zaman herşeyin ilacıdır...
00 YorumlaAllah a yönel , spor gereksiz seni bir yerlere getirmez. Sağlık sağlık diyoruz o zaman namaz kıl , namazda her bir hareket vücuda sağlıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bir şey diyim mi ben aşk acimi unutmak için Taekwondo ya yazıldım hayatım düzeldi resmen yok böyle bir spor kendime geldim resmen şu an antrenör olmayı planlıyorum her şey yolunda gidiyor besyo okuyorum sevgilimde Taekwondo cu maddi açıdan çok iyi olacağım antrenör olacağım için iyi ki aşk acısı diye canım canım mirildanmisim.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarate yi bilmem ama tekvando işe yarıyor
+1 yılOlum karrı mısın lan ezzik gibi zırlıyon aşk acısıymış sen hiç bıçak yedin mi olüm he?
10 Yorumla
+1 yılUnutamazsın. Alışıyorsun ama onsuz bir hayata
10 Yorumla
+1 yılKendini gelistirirsen daha kaliteli insanlar bulursun böyle devam
00 YorumlaAklın beş karış havada dolaşmayı bırakırsan kendine odaklanırsın ona veya şuna değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an onun için ağlarken aynı anda soru cevaplıyorum gerçekten seviyorsan ne yaparsan yap aklından çıkmıyor sadece o an oyalanmis oluyorsun ama gece sonuç hep aynı
00 Yorumla
+1 yılSporunb unutturmadığı bir şey yok !
Ben unnuttuğumu bile unuttum son durum pp de
00 Yorumla- Spor konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılZaman alışmayı öğretir, unutmayı asla.
Ama bunlar işe yarar elbette.00 Yorumla
+1 yılZamanla aklında o olmayacağı için unutursun , yapacaklarına odaklan
00 Yorumlageçme olur mu ama o zaman da bacak ağrısı bel ağrısı kas ağrıları başlar
00 YorumlaKendini kapatmadıgın sürece acı cekmezsin.
Bazen bir yürüyüş, bazende bir kahve bile iyi gelir.00 Yorumlahayatta onca acı varken tüküreyim aşk acısına millet ne acılar çekiyor yani
04 YorumlaBir süre canın yanacak. Ama zamanla hafifliyor. Unutmak var insanın fıtratında...
01 Yorumla
+1 yılHayır, sporla sadece o an unutursun hatta belki o an da unutamazsın.
00 YorumlaBen olsam hakaret olarak kabul ederdim, ben unutulmam çünkü🙄
02 Yorumla- +1 yıl
yaw amca birak bu işleri 40 yaşinda adamsin surada kalmiş 20 yil ömrün
Sporu yine yap ama bazı acılar çekilmeli. Duygularini bastırmaya çalışma
00 YorumlaKafa dağıtmak için iyi bir seçenek.. ben de öyle yapıcam.
00 Yorumla
+1 yılAh be güzelim :( geçmiyor ben de yaşadım acımı yaşamaya izin verdigimde geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlilik yolundan döndüm nasıl geçer bilmiyorum bende sürücü kursuna yazıldım bi çok iş başvurusu yaptım ama bunlara rağmen hiç yerimden kalkasım gelmiyor ama içimde sıkılıyor
00 Yorumla
+1 yılKaç kilometre koşudan sonra seni unuttuğumu bilmesen de olur 😂😂
00 YorumlaBizim patronun yanına gel aşk acısını unutursun 😂
00 YorumlaVer spora kendini gerçekten güzel bi his gelişmek, kendine değer vermen en güzeli
00 Yorumla
+1 yılEvet unutursun , fitness ve yüzme iyi gelir
00 YorumlaEvet bir şeylerle meşgul olursan en azından devamlı aklına gelmemiş olur
00 Yorumla
+1 yılAncak başkasıyla tanışırsanız belki unutmasanız da acı çekmeyebilirsiniz :)
00 Yorumla
+1 yılAzalır ve unutman kolaylaşır. Spor ile mutlu olursun, özgüvenin yükselir.
00 Yorumlabaşka çaresi yok zaten zamanla unutuyor insan
00 YorumlaEvet ama sende stres yaratan işlerle degil. Eglenecegin işlerle meşkul olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılyok geçmiyo ya, illa hatırlıyosun ama acın yavaş yavaş sönüyo
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri