• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Spor

Kendimi spora versem aşk acısı geçer mi?

Zeynooommm
Zeynooommm Takip Et
Yoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1414
Yapay Zekaya Sor

6 aylık üyelik satın aldım. Sürücü kursuna ve İngilizce kursuna da yazılacağım. Kendimi sürekli meşgul edersem onu unutabilir miyim :(

Kendimi spora versem aşk acısı geçer mi?
Aşk Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kgfghhfchhgbbh
    kgfghhfchhgbbh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Unutmak yok, kabullenip devam etmek var. Hayatın zorluklarını ya da çaresiz kaldığın günleri, çektiğin acıları unutmazsın unutamazsın ama sevmekten vazgeçebilirsin. Bu da kabullenmekle mümkün. Hayatta neyi istersen onu başarırsın bu hep böyledir. Kafanda kabullenip, bitirmen lazım. Bende yaşadım ve tecrübe edindim. Bu bahsettiklerimi o zamanlar bilmediğim için ben uygulayamadım ama sen uygula. Kendini başka şeylere vermeden önce ona dair her şeyi al karşına uzun DEĞİL 5 dakika bak ve bitirdim , artık seni sevmiyorum de.. sonra da ona dair her şeyi komple hayatından çıkar ve yok et. Bir süre sonra yokluğuna da alışıyorsun ve yoluna bakıyorsun. Yoluna daha sağlam devam ediyorsun, sevmem diyorsun gene seviyorsun ama tecrübeli yaklaşıyorsun ve adımlarını tecrübene göre atıyorsun. Yeri geldiğinde bırakıp gitmeyi, unutmayı da biliyor ve acı çekmeden başarıyorsun. Hayat devam ediyor mutlu ol elinde olan şeylerin kıymetini bil. Erkek arkadaşın gider, başkası hayatına girer o olmaz bambaşka biri olur ya da kimse olmaz. Ama bir gün ölüm hepimize var ve o zaman yalnız kalacağız bundan ötürü sadece kendini düşün ( bencilde olma tabii ama önceliğin kendin olsun böylelikle acı da çekmezsin.)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet ben de kendimi sporla oyalıyorum. Tabi ki faydasını da görüyorum. Burada da takılıyorum, herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum görüşlerimle. Bu da beni oyalıyor. Kafam dağılıyor.

Tabi ki onu tamamen unutmadım ama hafifledi. Hatırlayınca onu eskisi gibi canım yanmıyor. Ama tabi ne zaman bir şeyle meşgul olmasam, boşluğumda aklıma geliyor.

8
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl

işe yarar bence. boş boş tüm gün onu düşünmeni engeller. gene canın yanar. gene üzülürsün ama bu dönemi verimli geçirirsin. aşk acısı bittiğinde vücudun fit, ehliyetin cebinde, ingilizcen dilinde... ohh miss...

7
    0 Yorumla
  • mutluyaşamsırrı
    mutluyaşamsırrı Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

bu kadar uğraşa ne gerek vardı benle 2 sohbet etsen gezsen dolaşsan resim çeksek 3 güne unuturdun beni aldatan sevgiliyi ben çoktan unuttum hemde 8 sene çıkmıştık şimdi bazen aklıma gelince boşuna giden 8 senemi geri verseler keşke diyorum:) gr üzülme duygum yok

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

98

Cevap

138

Cevap

• joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kesinlikle kafan dağılacaktır ve büyük ölçüde unutacaksın ama belli bir süre sonra başka birini bulmadan da o kişiyi tam olarak unutamayacaksın.

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Evet mutlaka yardımı olur

0
    0 Yorumla
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Geçmez.

Onun değersiz bir köpek, seninse bir köpek için kendini üzmeye değmeyecek kıymette önemli bir insan olduğunu düşünürsen geçer.

Dünyanın büyük bir yer olduğunu ve milyonlarca insan yaşadığını ve zihninin bir köpeğe takılıp kalamayacak kadar sonsuz ve değişken olduğunu düşünürsen geçer.

Kalbinin birinde takıntı oluşturup gerçekte onu gözünde çok büyüttüğünü düşünürsen geçer.

Biraz uzaklaşıp asıl fotoğrafa uzaktan baktığında takılı kaldığın kişiye bu muymuş be diyeceksin zamanla.

Uyandığında ; aşk acısı geçer.

Yavaş yavaş dürt kendini ve uyan…

Başarılar.

#su

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk acısı Maalesef öyle kolay kolay geçen bir durum değil ancak insan kendine bir meşguliyet bulursa gerçekten de artık eskisi gibi düşünmüyor o kişiyi o acıyı yaşadıklarını bu durumda da aşk acısı biraz olsun hafiflemiş oluyor çünkü bir şeyi ne kadar çok az düşünürsen aklına ne kadar çok az yer ederse o kadar o şeyden uzaklaşırsın kendini spora ver veya başka daha değişik aktivitelere var fiziksel olarak da yorul ki gece falan sürekli uyanık kalma aklına gelmesin Ayrıca gittiğin yerlerde başka kişilerle tanışacaksın illaki sevgili olarak demiyorum arkadaşlık olarak da karşı cins veya hem cins olarak onlarla konuştukça tanıştıkça vakit geçirdikçe de aklına gelmeyecek kesinlikle kendine bir aktivite bul

0
    1 Yorumla
    • BRAD-PITT
      BRAD-PITT
      +1 yıl

Çok zorlarlarsa gelişmemiş organlar derim
      Asgari ücret 3 kuruş para yalnız bırakılmış bir çocuk
      Doktorun hastanenin adını dahi bilmeyip
      1 kere gitmeyip
      Yüzmede uzman falan
      Evet gençlik kahve sigara yağmur güzel ama
      Parayı ve para kazanmayı
      Parayı bitirmeyi asla unutmayın
      Bol vitaminlere harcayın
      Bol vitaminli yıllar dilerim

Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 68 , eic 98%
    +1 yıl

Unutulmayacak hiç bir acı yok, inanın daha büyük acılar var belkide bu sizin için daha iyi olmuştur daha çok gençsiniz, belkide karşınıza sizi mutlu edecek sizi anlayacak gerçekten sevecek kişiler çıkar, hiçbir şey için ümitsiz olmayın zaman herşeyin ilacı

1
    0 Yorumla
  • Bneirem
    Bneirem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet bi miktar tabi ama yine hatırlarsın bende spora başladım 24 saatin 12 si işteyim 1 saati kick boks (haftanın 3gunu) diğer günlerde paten öğreniyorum (haftanın 3 günü) geri kalan günde badminton hiç Aralık vermeden ama sanırım tam olarak unutuluyor mu değişir o , benim geçmiyor daha çok acı …

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır bunu yapmayın. Bakın spora başlayın ama diğerlerine bir ara verin. Zira dikkatiniz dağılabilir çivi çiviyi söker demeyin. İnsan bazı duyguları yaşamalıdır. Gerekirse biraz acısını da çekmelidir. Ama devamında rahatlarsınız. Spora başlayın sonra sonra diğerleri hakkında karar verirsiniz.

Özelden konuşmak isterseniz yazabilirsiniz. Bu zamanlar zor geçer biraz hoam.

0
    0 Yorumla
  • Raskolnn34
    Raskolnn34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Aşk acısı zamanla geçebilecek bir şey spordan çıkıp eve gidip başınızı yastığa koyduğunuzda hatırlayacak ve üzüleceksiniz, bunun ilacı zamandır. Ancak spor mental sağlığınıza iyi gelecek kendinizle meşgul olmanız bir nebze size iyi hissettirecektir ve bir zaman sonra artık her şey normale dönecek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabi ki evet.. hayatina yeni insanlari alarak da unutursun. Tek yapman gereken gecmise degil gelecege ve ana odaklanman. Sonra bir bakmissin gecmis gecmiste kalmış. Başıma tecavuz gibi bir olay da geldi ama bunu bile bu şekilde atlattim. Ve zamanla insan unutuyor tetikleyici olmadıkça. Ve zamanla o duygulari bile unutuyorsun. Cunku sen her dakika yeni bir sayfa kullanıyorsun hayatindan. Eskiler çöp oluyor. Gidip onlari arayıp bulup düşünmek bile usendiriyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmadıysa yapacak bir şey yok; spor ve diğer kurslara git ve kendini geliştir. Şükret ki birileriyle ilişki yaşayabiliyorsun. O kişi olmadıysa, hayırlısıyla başkası olur. Ben kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük cinsel organa sahip olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; genç yaşta evde kalmam garanti oldu. Şükret ve kendini geliştirip mutlu etmeye bak.

0
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Aşk acısı yara gibidir. İnsan hatırladıkça kaşır o yarayı, durur durur kanatır. Ama dikkatinizi bir başka bit şeye odaklasanız, o yaranın varlığını unutacak, aşk yaranızın iyileşmesine müsade etmiş olacaksınız.

0
    0 Yorumla
  • Halilibo1905
    Halilibo1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yani başka şeylerle uğraşmak ve kafa yorma evet başkalarını unutmamız da yardımcı olur ama ona dair en ufak dair bişey varsa elinde hepsini at derim

Ben korkaklık yapıp yine ona dair bişeyler tuttum elimde unutmak bayağı zaman aldı

0
    0 Yorumla
  • İzmirliSamet
    İzmirliSamet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Dediğin yöntemi daha çok erkekler kullanıyor ama sende de işe yarayabilir 21 gün kuralı da çok etkili kendini meşgul et onu düşündüğün zaman veya aklına geldiği zaman hemen bir uğraş bul bir zaman sonra unutursun bir daha aklına bile gelmez

0
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl

Değişim için önemli bir adım atmış olursun. Bunları yap ancak önemli olan arka planda kendini inşa edebilmen ozaman kesin unutur hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin. Farkındalığın nekadar güçlü olursa okadar net unutursun

0
    0 Yorumla
  • Sexikadın5
    Sexikadın5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Meşguliyetini artıcı etkinliklere katılırsan tabii ki işin kolaylaşır ama sana tavsiyem acını da yaşa , çünkü sonradan daha kötü oluyor ansızın olur olmadık yerlerde sinir bozlup ağlama krizlerine girebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • iremnurrrr01
    iremnurrrr01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

zaman anca acini dindirir. Mesgul etsen kendini kac yazar? eninde sonunda gece yataginda ek basina onu düsüneceksin. ama gün icerisinde kendini mesgul et iyi gelir sana. tamamiylen unutman icin zamana birak

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmez mi kendini iyi hissettikçe kendini içsel olarak daha fazla sevdikçe kabullendikce hayatla daha barışık olursun ve daha düzgün güzel ilişkiler kurdukca acıdan eser kalmaz

1
    0 Yorumla
  • flrttaxx
    flrttaxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

peki ya spordan sonra. d? bir kere sevince, kendini binbir türlü şeyle meşgul et gene unutamazsın. spor da bile aklına gelir.. ve hayat yine zehir olur sana bu işler böyle.

0
    0 Yorumla
  • Sudeozl
    Sudeozl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Bence çok doğru adımlar atıyorsun. Sadece onu unutmak için değil de kendin için yapmayi kafanda hedeflemelisin. Ne demiş Atiye; Gideni yolla isterse dönsün sonra
    SALLA ardına bakmaa aslaa

0
    0 Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Spor salonlarına gitmeni tavsiye etmem. Çünkü biri pesine takılır yine canın yanar. Evde yap ogren takıl daha iyi.. :) Arkadaslarınla takıl oyalan dısarıda... Özür dilerim haddimi aştıysam..

0
    0 Yorumla
  • bigbubble46
    bigbubble46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Bir süre sonra mutlaka unutursun hem de kendini geliştirmiş olursun. Böylesi herkesin için de daha iyi olur ama bu süre zarfında ilişkiniz hakkinsa da dusunmeni oneririm. Sen kendini gelistirdikten sonra geri dönerse bir şans daha verebilir misin diye

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Spor konusunda 449 cevap paylaştı.

İyi yapmışsın muhtemelen başka birinden hoşlamırsın o esanada. Spor iyidir nele verir, huzur verir ama fazla sürmesin bıkkıntı verir. Yatak sporu yap en iyisi.

0
    0 Yorumla
  • Lider_bey
    Lider_bey Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Simdi madalya alanlara karsi bilinc altimda olusan uçuk dusunceye bak. Kadin madalya aliyor yaptigi spora baslama hikayesinde ask acisini dindirme 🤣

0
    0 Yorumla
  • mrwoo5
    mrwoo5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Oyalar bunlar yorar insanı ama bu sıkıntıyı acıyı yaşamaktan kaçma erteleme, yoksa atlatamazsın

1
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/gdFVBaZ3EXo
    0
    0 Yorumla
  • PloverNur
    PloverNur Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Unutmazsın onu düşünmeyi bırakırsın ve artık o seni kaybettiği için yanıcak. Söylediklerinin hepsini yapmanı umuyorum

0
    0 Yorumla
  • Bumerang44
    Bumerang44 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Unutmak demek hafızadan silmek değilir eğer bişelerle uğraşırsan hayatında sevdiğin insanlar olursa zamanla unutursun sadece hafızanda bir parça olarak kalır

0
    0 Yorumla
  • Sürrela
    Sürrela Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

ortalığın a mına bile korsun :))) kafa inanılmaz derecede dağılıyor denendi ve görüldü. Sen de dene ve gör.

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

En güzeli ya voleybol oynayın ya tenis oynayın topa vurdukça siniriniz geçecek sakinleşeceksiniz

0
    0 Yorumla
  • omeraslanmete
    omeraslanmete Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

ne kadar dönersen dön popon yine arkadadır der bir çin atasözü o yüzden zaman herşeyin ilacıdır...

0
    0 Yorumla
  • Miyaff1
    Miyaff1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Allah a yönel , spor gereksiz seni bir yerlere getirmez. Sağlık sağlık diyoruz o zaman namaz kıl , namazda her bir hareket vücuda sağlıklı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Sana bir şey diyim mi ben aşk acimi unutmak için Taekwondo ya yazıldım hayatım düzeldi resmen yok böyle bir spor kendime geldim resmen şu an antrenör olmayı planlıyorum her şey yolunda gidiyor besyo okuyorum sevgilimde Taekwondo cu maddi açıdan çok iyi olacağım antrenör olacağım için iyi ki aşk acısı diye canım canım mirildanmisim.

1
    2 Yorumla
    • Ğqşaaş
      Ğqşaaş
      +1 yıl

Savunma sanatları gerçekten bu açıdan işe yarıyor mu? Bende karateye yazılmak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Karate yi bilmem ama tekvando işe yarıyor

Yorumla
  • FilNecati31
    FilNecati31 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Olum karrı mısın lan ezzik gibi zırlıyon aşk acısıymış sen hiç bıçak yedin mi olüm he?

1
    0 Yorumla
  • Sanalsevapp
    Sanalsevapp Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Unutamazsın. Alışıyorsun ama onsuz bir hayata

1
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Kendini gelistirirsen daha kaliteli insanlar bulursun böyle devam

0
    0 Yorumla
  • redork
    redork Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Aklın beş karış havada dolaşmayı bırakırsan kendine odaklanırsın ona veya şuna değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

şu an onun için ağlarken aynı anda soru cevaplıyorum gerçekten seviyorsan ne yaparsan yap aklından çıkmıyor sadece o an oyalanmis oluyorsun ama gece sonuç hep aynı

0
    0 Yorumla
  • Powerby_MusTi
    Powerby_MusTi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Sporunb unutturmadığı bir şey yok !

Ben unnuttuğumu bile unuttum son durum pp de

0
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Spor konusunda 454 cevap paylaştı.

Zaman alışmayı öğretir, unutmayı asla.
    Ama bunlar işe yarar elbette.

0
    0 Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Zamanla aklında o olmayacağı için unutursun , yapacaklarına odaklan

0
    0 Yorumla
  • yamanky
    yamanky Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

geçme olur mu ama o zaman da bacak ağrısı bel ağrısı kas ağrıları başlar

0
    0 Yorumla
  • -MST-
    -MST- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Kendini kapatmadıgın sürece acı cekmezsin.
    Bazen bir yürüyüş, bazende bir kahve bile iyi gelir.

0
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

hayatta onca acı varken tüküreyim aşk acısına millet ne acılar çekiyor yani

0
    4 Yorumla
    • Ğqşaaş
      Ğqşaaş
      +1 yıl

Aşk acısı çekiyorum ama aynı tepkiyi verdim. Sıkıldım artık sanırım bende soruyu soran gibi spora yazılıp dil kurslarına gideceğim

Yorumla
    • Adem23
      Adem23
      +1 yıl

@Ğqşaaş ay evet git spora kursalara

Yorumla
    • Ğqşaaş
      Ğqşaaş
      +1 yıl

Japonca kursuna gidiyordum tekrar başlayacağım inş, onun dışında tenis veya karate düşünüyorum

Yorumla
    • Adem23
      Adem23
      +1 yıl

@Ğqşaaş güzel olur ya

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Bir süre canın yanacak. Ama zamanla hafifliyor. Unutmak var insanın fıtratında...

0
    1 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Bu arada spor insanı mutlu ediyor kesinlikle..

Yorumla
  • AchelyaMiryamxx
    AchelyaMiryamxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Hayır, sporla sadece o an unutursun hatta belki o an da unutamazsın.

0
    0 Yorumla
  • aaaliali
    aaaliali Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Ben olsam hakaret olarak kabul ederdim, ben unutulmam çünkü🙄

0
    2 Yorumla
    • ØŔůhĚmīčīØ
      ØŔůhĚmīčīØ
      +1 yıl

yaw amca birak bu işleri 40 yaşinda adamsin surada kalmiş 20 yil ömrün

Yorumla
    • aaaliali
      aaaliali
      +1 yıl

27 yaşındayım ben şimdi sana teyze mi demeliyiim, ama demiyorum hanımefendi karakterim musade etmiyor😊

Yorumla
  • Ssssllllm
    Ssssllllm Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sporu yine yap ama bazı acılar çekilmeli. Duygularini bastırmaya çalışma

0
    0 Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl

Kafa dağıtmak için iyi bir seçenek.. ben de öyle yapıcam.

0
    0 Yorumla
  • Paranoidsizofrenkiz
    Paranoidsizofrenkiz Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 70%
    +1 yıl

Ah be güzelim :( geçmiyor ben de yaşadım acımı yaşamaya izin verdigimde geçti

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende evlilik yolundan döndüm nasıl geçer bilmiyorum bende sürücü kursuna yazıldım bi çok iş başvurusu yaptım ama bunlara rağmen hiç yerimden kalkasım gelmiyor ama içimde sıkılıyor

0
    0 Yorumla
  • LostInSpace_
    LostInSpace_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kaç kilometre koşudan sonra seni unuttuğumu bilmesen de olur 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bizim patronun yanına gel aşk acısını unutursun 😂

0
    0 Yorumla
  • hARDER_
    hARDER_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Ver spora kendini gerçekten güzel bi his gelişmek, kendine değer vermen en güzeli

0
    0 Yorumla
  • tehlikelibiri
    tehlikelibiri Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl

Evet unutursun , fitness ve yüzme iyi gelir

0
    0 Yorumla
  • Mysteriaa
    Mysteriaa Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Evet bir şeylerle meşgul olursan en azından devamlı aklına gelmemiş olur

0
    0 Yorumla
  • efkarlııııı
    efkarlııııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Ancak başkasıyla tanışırsanız belki unutmasanız da acı çekmeyebilirsiniz :)

0
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Azalır ve unutman kolaylaşır. Spor ile mutlu olursun, özgüvenin yükselir.

0
    0 Yorumla
  • Mehmet314
    Mehmet314 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl

başka çaresi yok zaten zamanla unutuyor insan

0
    0 Yorumla
  • Sinirli_
    Sinirli_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Evet ama sende stres yaratan işlerle degil. Eglenecegin işlerle meşkul olmalısın.

0
    0 Yorumla
  • Beyefendiori
    Beyefendiori Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

yok geçmiyo ya, illa hatırlıyosun ama acın yavaş yavaş sönüyo

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Kendimi spora versem aşk acısı geçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk acısından çıkmak için spora başlamak sizce iyi bir fikir mi? 7 cevap verildi
Spor işe yaryomu cidden o kadar zora katlanılırmı? 11 cevap verildi
Spor yaparken duygularınıza yenik düşmek başarınızı nasıl etkiler? 10 cevap verildi
Spor yaparken hep bayılacak gibi olmak? 5 cevap verildi
Spor yapmak boy uzatır mı? 16 cevap verildi
Spor yaparken bazen bıkkınlık geliyor mu? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨