Evet arkadaşlar trabzonspor genç stoperi ahmetcan kaplan'ı 9 buçuk milyon euro'ya ajax'a sattı. Bence kesinlikle çok başarılı bir satış... Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar trabzonspor genç stoperi ahmetcan kaplan'ı 9 buçuk milyon euro'ya ajax'a sattı. Bence kesinlikle çok başarılı bir satış... Ne düşünüyorsunuz?

Oyuncu bu para eder veya etmez başka bir mesele elbette ancak bu fiyata göndermeleri transfer başarısıdır.
Bence Beşiktaş yönetimi şu fiyata giden transferlere bakıp kafasını duvarlara vurmalı.
Avrupada en başarılı 10 genç sol bek arasına giren Rıdvan'ı 4-5 milyon Euroya gönderenlere iyi bir transfer başarısı örneği olabilir bu transfer.
4 büyüklerirn borcu çok fazla aslında hepsinin yapması gereken şu yabancı oyuncu almak yerine. Alt yapıya odaklanıp gençleri alıp oynatmak. Sonra potansiyeli olanlar zaten teklif alır onları satarak borçlardan kurtulabilirler. Haziranda açıklanan yaklaşık 2 milyar lira yakın borçtu Trabzonda.
172 milyon lira civarı para almış olması lazım Trabzonun. Aşağı yukarı en az 20 tane daha bu fiyatlardan oyuncu satması lazım borcu kapatması için.
Trabzonspor yönetimin: bir oyuncuyu nasıl değerlendiririz adlı çalışmalarından bir tanesi Ahmetcanımız! 🔵🔴 Kendisi büyük potansiyele sahip bir oyuncu ve inanıyorum ki Ajaxda daha çok tecrübe edinecek. Yolu açık olsun, Trabzonspor senden razı Kardeşim 💙 Diğer kulüplere duyuru: Marifet pahalı oyuncuları alıp alıp taraftarı kısa süre çoşturmak değil (örnek :Mesut Özil), marifet böyle çok tanınmayan gençleri alıp eğitip değerlendirmek! :)
Trabzonspor ahmet agaoglu politikasıyla bir kaç sezondur çok iyi işler yapıor bu transfer ayaklarıyla sorloth 750 bin euro ya geldi 10 milyon kar etti ahmet can daha yolu çok genç 9.5 m 19 yaşında bir oyuncu için gayet güzel bir para yolu açık olsun
Cevap
26Cevap
Bence sayılır iyi para
Sonraki satıştan da %15 alacaklarmış. Müthiş bir transfer oldu Trabzonspor için. Ajax'ın transfer politikası belli. 50 milyona satsa (ki minimum rakam artık bu) bir 7.5 milyon daha girecek Trabzonspor'un kasasına. Tebrik ederim Trabzon yetkililerini.
Bi bize mi denk geliyor kazıkçı takımlar şuna bak tek sezonda 9.5 milyon
Potansiyelini bilemem şu aşamada ancak 18 maç oynayan 19 yaşındaki bir genci bu fiyata satabilmek başarıdır. Hem defans oyuncusu. defans oyuncusu ajaxtan maksimum 20..30 a gider diğer liglere.
Elbette. Öncelikle Ajax, diğer bazı satışlar gibi kara para aklama satış kulübü değil... Bu işi yapıyor. Ahmetcan zoraki oynatılan oyuncu oldu. Avcı morukları sever, gençleri oynatmaz. Şenol gibi. Aradan sıyrıldı. Dünkü çocuk.
bizim bile bilmediğimiz bir gencin ajax gibi altyapı canavarı olan bir takıma gitmesi..
hem de böyle büyük bir rakama..
ajax bu genci 40-50 milyona satar iki seneye..
Bartra'yı aldılar bunu sattılar. Yolu açık olsun.
hayatını kurtarmış helal olsun çocuğa biz yapamadık o yaptı.
Kesinlikle
Paralara bak ya ben 200 300 tl telefon faturami ödeyemedim bu ay
Bu futbolcuyu Fenerbahçe satmış olsaydı yer yerinden oynardı
Emirhani 4.5 , ridvani 6.2 m satan yönetimimiz var :(
Balon sene sonu Hollanda 2. liginde vasat bir takıma kiralanır ya da Belçika ligine
Demekki ajax ışık görmüş çocukta
Yani bu futbolcu senelik 9.5 milyon euro mu alacak?
Hayır. 9.5 milyon futbolcuyu satın almak için kulübüne ödenen para. Alacağı maaş ayrı, o henüz açıklanmadı sanırım.
@volkankimki anladım yani trabzonspora o kadar ödendi.
Doğrudur evet..
Çocukta 1-2 milyon euro dan aşağı almaz yıllık
Helal olsun güzel başarı
bunbun adı ajaxı s... ş.
İyi kakalamışlar
Hayırlısı olsun başarılar diliyorum
Valla iyi paraya gitti
buyuk işşş
Transfer başarısı
Tebrk ediyom
Başarılıı
İnşallah iyi bir yerlere gelir