Spor Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini resmen açıkladı. Sizce 8 milyon Euro bir sol bek için fazla mı? MrSakal Takip Et FenomenBilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geleceği açık bir oyuncu diye biliyorum. O yüzden bekleyip göreceğiz. Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini resmen açıkladı. Sizce 8 milyon Euro bir sol bek için fazla mı? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nerde vıttırı vızzık adamlar var dünya para bayılıp alıyorlar sezon sonunda ellerinden çıkartmaya yer ararlar. 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Görüp izlemek lazım ama 8 milyon TR şartları için yüksek bir bonservis. Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl 6 milyon verdik ayrıca verceksen böyle 21 yaşındaki topcuya vercen illaki değerini katlatip satarsın bı sakatlık olmazsa 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Ben de izleme taraftarıyım. Yorumla
ridvanatakan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Değil 0 3 Yorumla MrSakal +1 yıl Niye sence? Yorumla ridvanatakan1 +1 yıl Ne paralar dönüyor ki bu adam satıldığında 7 milyon eurodan fazla kazandıracaksa ya da şampiyonlukta payı olacaksa hiç de 7 milyon fazla bi rakam değil Yorumla MrSakal +1 yıl Tabii ama TR şartları için inanılmaz paralar artık. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nerde vıttırı vızzık adamlar var dünya para bayılıp alıyorlar sezon sonunda ellerinden çıkartmaya yer ararlar.
Görüp izlemek lazım ama 8 milyon TR şartları için yüksek bir bonservis.
6 milyon verdik ayrıca verceksen böyle 21 yaşındaki topcuya vercen illaki değerini katlatip satarsın bı sakatlık olmazsa
Ben de izleme taraftarıyım.
Değil
Niye sence?
Ne paralar dönüyor ki bu adam satıldığında 7 milyon eurodan fazla kazandıracaksa ya da şampiyonlukta payı olacaksa hiç de 7 milyon fazla bi rakam değil
Tabii ama TR şartları için inanılmaz paralar artık.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!