Benim spor bodylerim benden 10 yaş küçük olmalarına rağmen çok tembeller. Zorla hareket yaptırıyorum, ellemesem bir gram ter atamayacaklar. 🤦♂️ En verimli spor arkadaş ile yapılan spor mu, yoksa yalnız yapılan spor mu sizce?

Benim spor bodylerim benden 10 yaş küçük olmalarına rağmen çok tembeller. Zorla hareket yaptırıyorum, ellemesem bir gram ter atamayacaklar. 🤦♂️ En verimli spor arkadaş ile yapılan spor mu, yoksa yalnız yapılan spor mu sizce?
Bence yalnız yapılan spor. Eğer spor arkadasiyla spor salonunda tanistiysan ve disiplinli biriyse o da mantıklı ama dışarıdan arkadaşla gitmek mantiksiz geliyor. Geçen sene gitmeyi denedim aşırı tembeldi arkadaşım spor salonuna gelmiyordu yalnız başıma hep ben gidiyordum. Disiplinsizligi beni de etkiliyordu.
Ben 3 tembelle başa çıkıyorum şu son 3 aydır. 😄
Tek calismayi daha cok seviyorum, kendimle kalip seans sirasinda dusuncele dalmak daha verimli. Belkide spora ayiracak zamanimin kitligindadir ama rimdilik boyle iyi.
Alti ustu 2 saatim var, yaninda biri olunca illa lafa tutuyor seans uzadikca uzuyor :/
Arkadaş ile yapılandır. Mesela bisiklete biniyordum, tek bindiğim zamanlar o lanet bisiklet asla gitmiyordu ama yanımda birisi varsa ona ayak uydurmak için tempomu yükseltiyordum.
Cevap
11Cevap
Benim arkadaş ta daha yeni başladı, benim motivasyonum ile çalışırken cidden nefes nefese kalıyor. Daha sonra da dinlendiriyorum.
Arada arkadaşlarımla yapıyorum ama genelde tek.
Yalnız yapıyorum
Gittiğim spor salonunda birkaç arkadaş edindim. Onlarla aynı gün aynı saatte orada olacak şekilde gidip geliyoruz
Bayadır gitmiyorum ama hep arkadaşımla giderdim
Duruma göre değişir ama ben yanlız olanı tercih ediyorum genelde milletle uğraşamam
Kocamla gidiyoruz spora. Simdi biraz ara verdik
En iyi spor arkadaş ile yapılan spordur doğru ama benim arkadaşım olmadığı için yapmıyorum
Sporda değil sadece hep yalnızım
Kıyamam.
Tek başıma
Yavaş insan sevmem tokatlayasım geliyor
En iyisi tek yapılan spordur
Ben yalnız takılmayı seviyorum yaa
Spora gelen arkadaşım yok ki tekim ya
Hep tek hep yek😎😅
Ben tek siz hepiniz diyorsun 😄
Arkadaşlarla baslyozzzzz💓😅
Yalnız. Arkadaşlarım başka şehirde
yalnız yapiyorum