Spor Spor yaparken bir arkadaşa ihtiyaç duyuyor musunuz? FitDilber Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Özellikle koşu vs. yaparken bir arkadaşla koşmak iyi oluyor bence. Spor yaparken bir arkadaşa ihtiyaç duyuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. hayır duymuyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır tam tersi, yalnızken spor yapmayı daha çok seviyorum. 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Ne güzel. Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl çiftli koşmak elbette daha iyidirbu sayede spor yorgunluğunu pek hissedilmez 0 2 Yorumla FitDilber +1 yıl Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Yorumla SalvioHexia +1 yıl aynen öyle :) Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kardio ya da egzersiz yaparken pek aramıyorum fakat ileri seviyesi antrenmanlar için spor arkadaşı şart kesinlikle... 🥂 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Olsa da olur olmasa da ama olursa konuşa konuşa daha iyi olur bnc 1 0 Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hayir tek yaparim utaniyorum baskasiyla spor yaparken ahshansshahs 1 0 Yorumla
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tek olmayı tercih ederim hiç çekemem başkasını 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl yalnız başıma yaptığım zaman daha verimli oluyor ama arada arkadaşla da gidilmeli eğlenceli oluyor 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır duymam. Kendim ara vermeden hızlı şekilde spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Spor konusunda 545 cevap paylaştı. yalnız başıma da yapabiliyorum ama koşu ve yürüyüşte biri olsa iyi olurdu :) 0 0 Yorumla
Safayatan Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle gerekiyor bi noktadan sonra bayıyor motivasyon sağlayacak birisi olması gerek. Öyle aylak aylak gezen değil. 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Ara sıra lazım, evet. Yorumla
gamzelim87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Spor da tek olmayı tercıh ederim meşgul ediyor yanımda bırı varsa konusmaktan zaman bıtıyor🤭 Müzikle daha keyıflı.. 0 0 Yorumla
Delina18 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ben yoga stüdyosuna gidiyorum tek başıma ama ordan kiömseyle arkadaş olamadım gerçi bir y kadar gittim 0 0 Yorumla
Gülayten Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Hayır o benim için dejarj aynı zamanda meditasyon gibi yalnız daha zevkli 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl İhtiyaç duymuyorum çok şükür yetiyor kendi başıma 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Bazen bir arkadaşla koşmak iyi oluyor ama. Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yapmıyorum ki djsbfjf 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Bir yerden başla canım. 😊 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl tek daha iyi tak kulakligini 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Güzel bir çalma listesi yeterli ama bazen sosyalleşmek ve muhabbet için arkadaş da iyi oluyor. Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır yalnız yapmayı sevdiğim aktivitelerden… 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Spor yapiyorum ve arkafasim yok 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır duymuyorum 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Anlıyorum. Yorumla
nur584t3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kulaklık takip yapmak daha iyidir bence 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl O da hoş oluyor. Yorumla
Zasudee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Spor yapmıyorum 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Aslında güzel deşarj oluyorsun. Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Duymuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır duymuyorum
Hayır tam tersi, yalnızken spor yapmayı daha çok seviyorum.
Ne güzel.
çiftli koşmak elbette daha iyidir
bu sayede spor yorgunluğunu pek hissedilmez
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
aynen öyle :)
Kardio ya da egzersiz yaparken pek aramıyorum fakat ileri seviyesi antrenmanlar için spor arkadaşı şart kesinlikle... 🥂
Olsa da olur olmasa da ama olursa konuşa konuşa daha iyi olur bnc
hayir tek yaparim utaniyorum baskasiyla spor yaparken ahshansshahs
Tek olmayı tercih ederim hiç çekemem başkasını
yalnız başıma yaptığım zaman daha verimli oluyor ama arada arkadaşla da gidilmeli eğlenceli oluyor
Hayır duymam. Kendim ara vermeden hızlı şekilde spor yapıyorum.
yalnız başıma da yapabiliyorum ama koşu ve yürüyüşte biri olsa iyi olurdu :)
Kesinlikle gerekiyor bi noktadan sonra bayıyor motivasyon sağlayacak birisi olması gerek. Öyle aylak aylak gezen değil.
Ara sıra lazım, evet.
Spor da tek olmayı tercıh ederim meşgul ediyor yanımda bırı varsa konusmaktan zaman bıtıyor🤭
Müzikle daha keyıflı..
ben yoga stüdyosuna gidiyorum tek başıma ama ordan kiömseyle arkadaş olamadım gerçi bir y kadar gittim
Hayır o benim için dejarj aynı zamanda meditasyon gibi yalnız daha zevkli
İhtiyaç duymuyorum çok şükür yetiyor kendi başıma
Bazen bir arkadaşla koşmak iyi oluyor ama.
Yapmıyorum ki djsbfjf
Bir yerden başla canım. 😊
tek daha iyi tak kulakligini
Güzel bir çalma listesi yeterli ama bazen sosyalleşmek ve muhabbet için arkadaş da iyi oluyor.
koşu tekken iyi
Evet daha cok haz aliyorum o zaman
Hayır yalnız yapmayı sevdiğim aktivitelerden…
Spor yapiyorum ve arkafasim yok
Yanlız iyidir her zaman :D
Varsa iyi olur yoksa da sıkıntı değil
Spor sağlık için yapılır arkadaş olmasına bakılmaz
Ben tek başıma daha iyi spor yapıyorum
Hayır duymuyorum
Anlıyorum.
Kulaklık takip yapmak daha iyidir bence
O da hoş oluyor.
Spor yapmıyorum
Aslında güzel deşarj oluyorsun.
hayir