Trabzon’da 40 bin kişi olacaktır bence her iki takım içinde zor ama Trabzon eleyebilir ve öylede olur umarım Galatasaraylı olarak başarılar dilerim
ülke puanına ihtiyacımız var
ülke puanına ihtiyacımız var
Dostum abudullah
maçtan önce oyuncularına, sakın rakip kaleye gitmeyin
sakın atak yapmayın
sakın topu ileri vurmayın yoksağğğğ
Hamsi tava yaparlar bizi diyerekten
oyuncularının özgüvenini yok etti büyük ihtimal
ilk yarı oynanan oyunun başka bir açıklaması olamaz. İlk yarı 25 dakikanın 23 dakikası kaleciye geri pas ile geçti.
Rakip baskı yapmadığı halde kendi aralarında paslaşıyorlarken topu 3 kere taca kaçırdılar.
ilk yarıyı izlerken yeminle hasta oldum. Hayata küstüm. Böyle bir rezillik görmedim kardeşim
Neyse ki 2. yarı biraz da olsun oynamaya çalıştı allahın hamsileri. Rezillik hamsisporlu olsam tutmayı bırakırdım
https://www.youtube.com/embed/k6LHAtMH-7QBen sana söyleyeyim.. 40 bin değil 100 bin taraftarda olsa, bu ülke futbolu ile Trabzon elemeyi geçemez.
Bak yazıyorum , Kopenhag net bir gol bulur hiç şaşmaz bu türk futbolu klasiğidir rövanş maçlarında gol yemek. Trabzon maçı çevirmek için didinir gol de bulur ve sonuç olarak psikolojik olarak tükenir maç sonunda direnci kırılır ve Kopenhag tur atlar. Bu Trabzona has bi şey değil. Türk futbolu silinmiş bir anlayış ile oynuyor. Taktik sıfır disiplin düşük ve hala yürek işi.. 40 bin taraftar söylemide bunu destekliyor zaten. Kopenhag yıllardır aynı sistem ile ounuyor ve kaç kere Türk takımı o statdan çıkamadı. Snıjderli Galatasaray kadrosu ancak içeride yenebildi.
Gruplara kalmayı başarı saymayan yapıdan , şimdi o gruplara kalamayan Türk futbolu..
Zaten lig kalitesiz çin ligi gibi oldu.. Çokta kasmayın. İngiltere ligini izleyin derim..
🔹Maalesef 12 Takımlı Danimarka Liginin 8. Sırasında bulunan sıradan bir takıma karşı Türkiye ligi şampiyonu Trabzonspor pozisyon bulmakta çok zorlandı..
🔹Buda Demek Oluyor Ki Trabzonspor, Süper Lig'de Hakemlerle, Siyasetle Şampiyon Oldu..
Piyasa değeri sadece 60 milyon Euroluk takımı eleyemen şampiyonlar ligi hayali kurmasın.
ilk yarı ts nin tek bir atağı yok, kopenag çok düz takım ama basit futbol oynayarak 1-0 önde kapattı ki 2 ve 3 olabilirdi. Kopenag çekinerek oynadı. Yoksa maç 3 e 4 e gidebilirdi. Ts ilk ciddi pozisyonu 76 dk kafa şutu. İşi zor. Deplasman golü olayı kalktı dimi.
Deplasman gol kuralı yok rövanş 1-0 biterse uzatmaya gider
Ts kendi evinde alır gibime geliyor
işte 2 gol lazım. Erken gol bulursa ilk 20 dk falan o zaman belki pek ihtimal vermiyorum. Çünkü ortada futbol yoktu ts adına,
Cevap
10Cevap
Trabzonspor’un oyununu hiç beğenmedim Ama Galatasaraylı olsamda Türk takımları hep destekliyorum Ama Trabzonspor cok geriye oynuyor Bu oyunla Avrupa’dan elenir diye düşünüyorum Keşke Trabzonspor’un yerine Galatasaray olsa Kopenhag’ın taraftarı mükemmel Galatasaray Kopenhag’ı çöpe atar elerdi
Kendi takımımdan başka kimseye başarı dilemem. Sürünüp yenilsinler hatta rezil olsunlar umrumda değil.
Kesin fenerlisindir
yoo ölümüne aslanım
Danimarka'nın şanlı aslanları, Trabzon'da Trabzonspor denilen takımı Karadeniz'e gömecektir.
Trabzonspor'a karşı gelen tüm yerli ve yabancı takımlara başarılar dilerim. Ülke puanı da umrumda değil.
Ben burada dedim trabzon yenemez dedim adamlar başka yerinden solur dedim 😅
Orası farklı kulvar tabi
Gerçek şu ki ts gruplara kalsa bile deve dişi gibi rakipler çıkacağı için grupta başarılı olacaklarınıda sanmıyorum.
Kalamaz ki kalma ihtimali yok yine yenemez kopenhagı
Fenerbahçeli olarak, Trabzona basarlar diyorum.
2 0 bitseydi alamazdı da 2 1 bittiği için şansı var
Hoca çok boş bir taktikle çıkmış... Kadro yanlış. Uğurcan bile berbattı... Akıllı bir kadro ile çıkarsa, hoca da aklını başına alıp, güzel kadro çıkartılırsa kazanır.
Trabzon kendi evinde alır maçı
Trabzon mu alır Trabzon'un bir futbolu mu var?
Bir nebze taraftar kendi saha avantajıyla eleyebilir
Trabzon kendi evinde alır yani gönlüm ondan yana bir Galatasaraylı olarak
Benimde öyle ama Abdullah Avcıyla çok zor
Bence atlayacak
Sanmıyorum Trabzonspor'da bir oyun görmüyorum
Bende görmedim ama Kopenhag’da çok iyi değil
Kopenhag kötü takım değil
Avrupada adı duyulmuş Trabzon’a göre tecrübeli diyebiliriz
Tabiki
Galatasaray olsa eler Kopenhag’ı net 😂
Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve