AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
Bulursun dayımın oğlu 1.90 karısı 1.80 sende 1.90 erkek bul işte
Sen ne tatlısın yaa
Uzun bir kiz olmak nasil bir duygu? Istersen bana bi 10 cm atabilirsin
Evet, çok uzun boy kadın güzel durmuyor, ama benim Rus sevgilimde 1'78🤣🤣
Kötü denmez ama Türkiye sartları icin baya uzunsunuz
Bende 181 cmim canımdan sevdiğimde benden birazcık kısa ama her şey çok güzel gidiyor MaşAllah 🧿🙏🏻
Şöyle sevilsek çok bir şey istemiyoruz
@hhangoverr Yaaa çok teşekkürler 🙏🏻
Bulursun. Uzun kadinlari cekici bulan erkeklerde var. 1.80 ve üstü bul. Senden daha kısa erkekler belki istemez ama 1.78’den kısa erkeği napcan zaten. Yani boş ver model gibi kadınsın. Standartların’da boyun kadar olsun
Yıllarca bu lafları duydum bunu diyen insanların tek nedeni kıskançlık insanlar aşık olacağı zaman boya bakmıyor. Özgüvenli ve boyunu sev kudursunlar
Benim boyum 1.85 ve hiç bana yakın bir kız arkadaşım olmadı isterdim uzun bir kızla beraber olmak. Sen nadir bulunan birisin takma kafana
Erkekler 2 metre üzeri olur bir şey yok hatta daha uzun olmak isterler, kızlar da 178'i bir bok sanır.
Boyuna göre en az 1.85 erkekle olman daha uyumlu olur.
Ayrıca koca bulma terimi de çok çirkin söylemeden geçemem; koca değil önce sizi seven ve değer veren birini bulmak olsun amacınız.
Aynı boydayiz evet erkekler genelde minyon ufak tefek seviyor
Bizim gibi uzun manken kızlara gtleri yemiyor
Benimde boyum 180 öylede güzel bulunuyor ki odlxoslxos sevgililerimin çoğu 195 üstüydü en iyisi sende olur rahat olll millet hayranlıkla izliyor
Vayy vayy 195 üstüydü diyor git ya :)))))
Öyle zaten :D yalan mı söyleyeceğim 195 üstü erkek yok gibi konuşmaz mısın bide
Canım bende 186 yim yetiyor valllaa 😂
1.78 boyu seçerdim
Kendinden 8 cm kısa
1.70 boyunda bir erkeğin seninle tanışma isteğine evet der miydin
Seninle tanışmak istiyorum
bende 175 im zor evet erkekler 155 160 larla takiliyor cok sinir bozucu bir olay evde kaldikk kader ortagim
Yaşın kaç
@AsabiÖküz 21 neden
Hem boyun güzel hem de yaşın..
Kilon ne peki
@AsabiÖküz amacin ne senin
Memeni yemek...
öncelikle sen 1.78 isen senin gibi uzun erkekler de var boyunun uzun olmasını sırf "koca bulamayacağım" diye sorun etmemelisin. ayrıyeten gerçekten yurdum insanı uzun boylu kız görünce hep aynı tepkiyi veriyor çok ilginç😅
Her ne kadar reddetselerde kadınlardaki takıntıya dönen boy kriteri yüzünden 178 bir erkek olarak 165 üzeri kadınlar dünya ahiret bacımdır.
Uzun boylu olsun Sıkıntı yok
Yeter ki insan olsun
Bir yerden sonra boyun önemi kalmıyor daha çok akıla önem veriyorsun. Önemseme o yüzden. Kendini geliştir ve konbin yapmayı öğren.
Eğerki zayıf uzunsan bir anlamı yok çıta gibi ufak memeli vs öyleysen koca bulamazsın.
Yok merak etme
Memelerin boyuna orantılı kalçanda boyuna orantılı kum saati vücutluysan sorun etme. Bazı memem küçük değil normal diyor bakıyorsun mandalina kadar bir şey kendisi büyük zannediyor. Senin çıkacağın erkeğin boyunada takıntın yoksa hiç dert etme
Ya çok uzunluk iyi durmuyor kızlarda 170 171 172 ye kadar iyi fazlası olmuyor ama uzun olmak güzel bir şey çok uzun erkek var neden bulamayasin seni kıskanıp öyle demislerdir
Ben 171 im mesela
Avrupada ya da Amerikada sana göre bi sürü erkek var boş ver Türkiye'yi.
Eee yani ne yapacak mısın? Senden ne istiyorlar bacağını, kolunu kesmelerini mi? Abi ne canım insanlar var. Sen ne dedin pekii "Töhhh töhh koca bulamayacak mıyım mı?" Dedin
duygu sömürüsü yapmayınız adım gibi eminim bu durumdan memnun olduğundan
Dengin çıkar
Her malın bir alıcısı vardır elbet
Bende dediğin aksini düşünüyorum benden uzunu severim çok abese kaçmıcak şekilde ama
attmısın mubarekkk seni bir doksan beşten aşağızı kesmez
Bn 1 54 boyumla evde kalmadiysam sen hiç kalmazsın merak etme canısı ağzı olan konuşuyor boş ver takma❤️
Kıskanç kadın beyanları. Manken gibisin demeye dilleri el vermiyordur takma sen onlari
178 tabi ben 177 ama uzun boylu kız iyidir tabi çok zayıf olamayacak kilon kaç
Askim ne alaka insanların ne dediğine bakma bende 1.58'im tam senin boyunda eski sevgilim vardı tatlı duruyor bence özellikle uzun kızların fiziklerine bayılıyoruuuummm
Bende uzun seviyorum 175 ten sonrası bacakta çalışıyorsa sütun gibi oluyor masallajhhh
Ya uzun insanlar sempatik ama kısa insanlar da tatlı geliyor bana
165 im 52 kiloyum ayakkabıyla 169-170 oluyorum eski sevgilim ya da flörtlerim 185 üstüydü hep. Hatta bir flörtüm 2 metreydi uzun diyorlardı ona ajsdjdjdjdj
2 metreye ne desinler başka?
Uzun boylu kızlar daha çekici geliyor bana keşke benimde boyum uzun olsaydi 160 ım 😭😭😭.
Kilon ne senin
napcan
Talip olacağım
sen olma
Değirmen taşı kıvamındaki goca g*tlü bir garı isen eğer... Olmam zaten
wtf terbiyesiz ahlaksız herifin tekisin beyinsiz
Sus laaa sidikli
Onu diyenler kesin senin uzun boylu olmanı kıskananlardır boş ver takma kafana kıskananlar çatlasın
1.65 kızı seçerdim tabi 1.78 kızdan ne hayır gelir
Ne alaka boyla
@ımmmmmm22 uzun kızlar tatlı olmuyo ki bağrına basıp sevemiyosun
Saçmalık
Peki 1.80 altı erkekten hayır gelir mi o zaman? Hahahaha gelmez tabi cüce
@ımmmmmm22 tamam
:D sen keyfine bak sırıkla atlamak isteyen de olur elbet
eski sevgilim sincap gibiydi ha severdim o en güzeliydi ama şu an ki gözle bakınca iğrençmiş 178 diyorum uzun kadın çok güzeldir sen boş ver insanları
Aynı boydayız. Ciddi bir ilişki istiyorsan bana yazabilirsin.
Bence cok guzel oluyo uzun boylu kizlar. Sen onlari kafana takma 👌
😂 Boy takintin yoksa 175 im bi tanimak istersen tabiii
Topuklu giymezsen sorun olmaz ama 185-190 erkeklerde var.
gören herkes koca bulamazsin der. bi sürü sevgilisi olmustur halbuki
Bulursun ya bacak aran patlak değilse boy sorun değil
Ne kadar yobazca beyinsizce bi yorum erkek misin
Yo benim patlak o yüzden bulamıyorum ondan yazdım
Ahahahahhahaajh
Benim 176-177 evliyim eşim 179 boyla posla olmuyor sadece anlaşmak önemli olan
hayır tabiki 1.50 olanlara yazık aslında boylu olmak isteyen kaç kişi var benim boyum da 1.75 gayetek mükemmel bir şey
hayir tabiki benim boyum 175 keske 180 olsam diyorum 175 altini manken bile yapmiyorlar boyun mukemmel uzunluk guzelliktir koca bulamazsin sozleri kisa kadinlarin uzun kadinlarin moralini bozmak icin kullandigi cumlelerden
178 boy normal bence hatta tercih ederim kısalara ama sizdede 2 metrelik erkek arayışı var.
Manken gibi fiziğin var aksine daha çok ilgi görürsün
Her erkek farklı düşünür biri uzun boylu istiyorum der diğeri kısa takılmamaya çalış keşke benimde boyum bir tık daha uzun olsaydı 💛😅
Bu sorunun cevabı aslında yine sana bağlı erkekte boy kriterin kaç hangi boylarda olmalı mesela?
Benim bir arkadaşımın bir yorumu vardı bu konuda kadın dediğin minyon küçük olur. Havaya atıp atıp tutarsın diyordu :D
Ataların bir lafı var LASTİĞİ PİRELLİDEN AVRADI 1.50 DEN ALIN DEMİŞLER. bir bildikleri olmalı diye düşünüyorum...
valla ben degnek gibi kiz seviorum. evlilik dusunuosan ciddi iliski istiorsa. bende evlilik istiyorum benle tanisabilirsin ( yeni mezun doktorum )
Ne alakası var. Şu milletin boş konuşmaları beni deli ediyo. Sende kendine göre uzun birini bulursun canım. Takma kafana.
Ben 170cm isterdim.
Dışarıda kapı gibi adamlar var derdin koca bulmak ise rahatlayabilirsin muhakkak bulursun.
1.78 olmak için çok uğraşırdım emin ol benim boyum 1.62 ama uzun kızlar birkaç adım önde bence
Ya kızım o seni kiskanmali iken sen oku kiskaniyorsun😄
@Copernicus çok güzel bence
Evde kaldı bile o😄
@Copernicus öyle deme at gibidir o şimdi at ben midilli gibiyim
178 ilk tercihim olur benim boyum 192 bana uzun kadınlar daha çekici geliyor.
uzun boylu sevende var ne alaka öyle diyorlar sen ajansa falan yazıl :)
Onu söyleyenler kendileri kısalardır hayatım hiç kafanı yorma 185 190 erkekler ne güne duruyor 😅
Tenekeci mi 😂😂
Evet soyadım 😅
Değiştiremiyorum da kullanıcı adını
Benimde 178 ben gayet memnunum boyumdan
uzunsun ama fiziğin iyidir
Ne alaka gayet ideal boy
Yoo manken gibi maşallah