Evet canım uzunsun, sana tavsiyeletim olacak, saçlarını beline kadar uzat, bu boyunu ikiye boler ve boyun kisaymis gibi görünür, ayrıca topuklu giymeye devam, cunku topuklu uzun bacaklara yakışır, ayrica iki parca giymeye calis, bu da kısa gosterir, gayet tatlisin, omuzlarini biraz asagi indir ki, boynun da ortaya çıksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAblacim masallah cok guzelsin boyun cok iyi insan kisa kalmak istemiyor sen boyun hakkinda takintilisin cok cok iyi bnde aslinda bayagi takintiliyim yeni 15 ime girdim boyum 1 62 cok takintiliyim boyum hakkinda
04 Yorumla- +1 yıl
Cok saol ablacim bu yaz uzadim ama kilo almadim insallah senin gibi olamasamda sana benzer olurum süt icerim bayagi
- +1 yıl
İyi geceler:-)
+1 yılyani bu gerçekten kişiden kişiye göre değişiyor ama ben 1.80 im ve bugüne kadar kız arkadaşlarım hep benden en az 10 cm kısalarda o yüzden ben onlara alışkınım ama bazı uzunlar gibi kaba duruşun yok bence çok sıkıntı yapma derim :))
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :))
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben baskete gittiğim dönemlerde bir kız görmüştüm o da aynı takımın voleybolunda oynuyordu kızın yanına gidince moral olarak çöktüm kızın boyu 2.02 ydi o günden sonra hiç bir kız bana uzun gelmiyor :D seninde boyun normal işte :D
38 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
normalde benden kısasın fakat fotoda öyle çıkmışsın ki yanında kendimi ilyas salman gibi hissettim. topuklu giyme. dur seni üzeyim de keyfim yerine gelsin insanların enerjilerini çalınca güne iyi başlıyorum. uzun boylu kadınlarda göğüs kanseri riski çok daha fazla biliyor muydun? heh heh heh :)
17 Yorumlasen uzunluğu kafana takıyosan boyle sana sormazlar mı neden topuklu giymişsin diye kardeşim? amaç belli yani
41 Yorumla
+1 yılStandartların bir tık üzeri diyebilirim boy konusunda.
12 Yorumla- +1 yıl
Üzülecek bir durum değil aslında , uzun boy her zaman avantajdır hayatın her parçasında işine yarayacaktır.
Benim fikrimi sorarsan flörtize açısından tipim değilsin mesela , ben uzun boylu bayan sevmiyorum. Ama eminim ki uzun boylu bayan seven insan çok olacaktır etrafında.
ilk resimde iyi ama ikinci resimde sıkıntı var ayaklar orantısız gibi göstermiş bedenini o kıyafet uzaktanda çekildiği için ama kıyafet seni bodur gibi göstermiş
04 Yorumla
+1 yılÇıkmadı ki şöyle sırma boylu biri karşıma , yıllardır , hep kısa boylular sevsende yan yana yakışamıyosun.
Boyun dert edilecek değil övünülecek bişey bence değerini bil. bulunmaz hint kumaşı.01 Yorumlaaramızda üç santim var. evet uzunuz ( ortalama tabidir) ama itici olduğunu düşünmüyorum gayet iyisin. hep 1.68 olmak istemişimdir o ayrı. topuklular hep bir tarafımda patlıyor.
01 YorumlaCidden mi merak ediyosunuz sırf artislik için mi soruyosunuz anlayamadım halen daha :/
Kızın derdine bak allahım ya :))15 Yorumla- +1 yıl
Bu yaptığınız büyük haksızlık. Millet 2 cm uzamak için neler neler yapıyo sen çok mu uzunum diye trip yapıosun burada
Hayır başlığı görümce dedim 190 filan heralde 176sın, neyinden rahatsız oluyosun bunun tam ideal boy işte
Ayrıca buna benzer şeyleri çok yapan gördüm, sürekli kötü olmayan bir özellikleriyle ilgili sizce kötğ mü. s. s :(( şeklinde başlıklar ve aslında iyi olan özelliklerini gösteren resimler filan
Kısa olsam aşırı uyuz olurdum, ki uzun olmama rağmen bir antipati oluştu :) - +1 yıl
Bak bak havalara bak beklemiyodu ya bir erkekten nasıl bozuldu hemen :D müstahak sana böyle bir kaç kişinin karşı durması şart çok şımarıyosunuz :)
Tek istediğin, offf yavrum taş gibisin manken gibisin, gel bizim evde ölçelim bir de şeklinde yorumlar alıp ego tatmin etmek bunu sen de biliyosun
Terkediyorum zaten sen kovmadın ben gidiyorum :D
+1 yılAklıma gelen şarkı sözü ''Can verir ya tanrı taşlara '' sddsdss
evet ortalamanın üstündesin uzunsun.11 Yorumla
+1 yılbence ideal bir boy sende ki.. ha birde uzun olupta yakışmayanı var fiziksel orantı acıdan senin ki 10 üzeri 9
02 Yorumla- +1 yıl
ne demek adana kızı ben teşekkür ederim..
188 boyum var kendime göre yorumlarsam değilsin ama Türkiye ortalamasına göre boyun gerçekten çok güzel :)
01 YorumlaGayet iyi bence boyun. Ama kadınlara göre değil erkeklere göre değerlendirirsen daha doğru olur bence. 1.80 üstü erkeklerle gayet hoş durur bence;)
01 Yorumlabence uzun boylu olmak güzel birşey ve çok uzun da değilsin normal sınırlarının üst sınırına yakınsın diyelim :) benim eski kız arkadaşım senin boyundaydı mesela.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=zxb6OuFjPZk
bu geldi aklıma02 Yorumla- +1 yıl
evet ama onun babası zengin bende para da yok :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye standartlarına göre çok değil ama uzunsun. Ama kendini göstermek için de bu kadar foto koymana gerek yoktu :(
02 Yorumla- +1 yıl
Boyunu soruyorsan sadece söylemen de yeterliydi. İlk fotoğrafın boy ile alakası yok sonuçta o manada.
ya şaka gibisiniz beyler şu kıza güzel diyorsunuz. neresi güzel bunun be? bir boy var o devede de var. yüzünde kadınsı hat yok bildiğin erkek suratı. kız dediğin yüzü narin minyon olur bana erkeksi surat geldi
02 YorumlaTipsiz olsaydın takıntı yapmanı anlatdım ama taş gibisin maşallah&&&
Benimde boyum 1.90 bende yalıtım olsun sen güzelain04 YorumlaBoyun uzun gibi degil yani problem yok. Ama oyle dusunmenin nedeni vucudunla ilgili problemler sanirim. Fitness iyi olabilir senin icin.
01 YorumlaEvet cok uzunsun ve bir de topuklu giymissin. Buna ragmen kotu durmadigina gore ortada bir sorun da yok demektir.
02 YorumlaKız boy ortamalasının üstünde (: Ama bundan bir zarar gelmez. Yanına 1.85 gibi bir erkek arkadaş lazım, kendinden kısalarla çıkma kötü gözüküyor dışarıdan :D
02 Yorumla
+1 yılTopuksuz boyunuz 1.76 ise lütfen topuk giymeyiniz. Çunkü sokakta gördüğünüz her 10 erkeğin 6 sından uzunsunuz :) sonuç olarak bir kıza göre bayaa uzunsunuz.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Bayal boyun uzun ayni boydayiz ama topuklu giyersen geçersin :)
Bence dert edilecek bir durum degil
Güzel boylu boslu bir kızsın
Allah sevdigine bağışlasın :)02 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.93 mesela. Sende tam aradığım kız boylarındasın. Boyun posun güzel. Allah sahibine bağışlasın :)
00 Yorumla
+1 yıluzun ve kıvrımlı kızları severım harıka bır boyun var... masllh
02 Yorumla- +1 yıl
bunu harbıden soyluyorum senın gıbı guzel ve cekıcı bırısının sevgılımın olmasını cok ısterdım... haytta mutsuz olmazdım ve sevdıgımıde mutsuz etmezdım :)
+1 yılResimdeki merve diye bir kız. Fake resimle egonumu tatmin ediyosun?
01 Yorumlaboyun uzun evet ama göze batmaz bence fiziginde güzelmis ama senden uzun bir sevgili falan istersen zor olur bence hele birde topukul giyersen :D
02 Yorumlasevgilimden bile uzunsun abla :D boyunuz bence çok iyi
01 Yorumlaçok süper boyun ve fiziğin var doktorum ben sorunun olursa burdayım
04 Yorumla1.76 mıı uzun mu hissediyorsun? ooo 1.90lık kızlar ne yapsın onlar da insan içine çıkamıyor:)
02 YorumlaBana sorarsan kesinlikle modellik yapmalısın, fiziğin çok uygun
02 YorumlaUzun boyle biriyle yan yana iyi durur kiz icin ortalamamin uzerinde ama cidden iyi bir boy bnce iddaa orani gbi ama guzel :D
01 YorumlaKedi canını senin :) Kedicik Okadar fazla uzunlugun yok hatta bana göre gayet normal. 1.76 Boy ortalamadır ama kısa birine göre uzun gelebilirsin :)
04 Yorumla
+1 yılMaşallah. Çok güzel bince hem yüzün hem fiziğin. Yok çok fazla buluyorum dersen bana ver bir 6 cm :D
02 Yorumla- +1 yıl
:) .
bende adanalıyım da pek benzemiyorsun bizim oralılara :=) bu arada uzun musun tabiki ülkemize göre uzunsun ama herşey yanındakine bağlı. kafaya takacak akdar değilsin bence.. daha uzama tabiki:=)
06 YorumlaTürkiye'deki boy ortalamasının üstünde olduğun kesin bu arada benden de uzunsun kıskandım kendi boy civarlarında birini bulman gerek diğer yandan iyi bir fizigin çekici bir güzelliğin var :)
01 Yorumla
+1 yılBende 173 e 58 kiloyum. Ayni orandayiz demwk kim gayet iyi gozukuyosun. Kendim icinde sevindim :D
01 Yorumla
+1 yılBende bu kadar uzun olmak istiyorum ablam 1.96 voleybolcu ama ben kaldım 1.75 de :((
03 Yorumla- +1 yıl
Kilom 48 ve uzamak istiyorum
+1 yılGayet hoşsun bence benim anne tarafımda uzundur benim annem 1.74 boyunda ben 1.83 ben çok beğendim yani =)
01 Yorumla
+1 yılBoyuna bir sey demiycem ama yuzun cok tatli :))) yani cok tatlisin ya yerim :)) keske senn gibi bir sey olsa :))
02 Yorumla- +1 yıl
Eksiyi niye verdn anlamadm :)
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılNormal kanka Türk kızlarına göre biraz uzunsun ama sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum sadece 10 cm topuklu giyme yeter :D
01 Yorumla Acaba kısa olsaydın da çok mu kısayım diye sorar mıydın? Kısa boylu insanlarla göre uzun , uzun boylu insanlara göre kısasın.
03 Yorumla
+1 yılbence gayet güzel neden sıkıntıolsun ki. erkek uzun olunca olmuyor kadın olunca mı olacak. erkek uzun olsun istiyosan da 1,76 dan uzun erkek mi yok yani?
00 Yorumla:) normalsin estetik bir vücudun var yanlış anlamayın spor eğitmeniyim yani spor yaptığın bir döneminiz var :) şunuda söyleyim 22-23 yaşlarına kadar uzama ihtimali var :)
07 Yorumla
+1 yılİkinci resimde topuklu var sanki orada uzun duruyorsun topuklu yoksa anormalsin
00 YorumlaOlması gerektiği gibi zarif ve narin gibi gözüküyor..
Diğerlerini bilemiyoruz tabi..01 YorumlaDikkat et kafana kuşlar sçmasın. Yok yok uzun boy hep avantajdir.
04 YorumlaKeşke senin boyunda olsam ya herkes uzun olmak ister çok güzelsin kafaya takma
01 YorumlaOldukça iyisin kanka. Keşke diğer kızlar da senin gibi olsa :)
02 YorumlaNormal. Ciddi anlamda Mankenlik düşünürsen haber ver.
00 Yorumlayooo gayet ideal =) ama 1.78 lik bir sevgilin olursa eğer yanında topuklu giymemen tavsiye edilir =)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kötü bir niyetle söylemiyorum ama böyle bir fiziğin varken neden boyunu sorun ettin biraz ilginç geldi.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya salla kim nederse desin bide emin ol En yakınlarında olsa kesin bir kıskançlık barındırır bunu söylerken. Benim boyumda 1.96 uzun birini arıyorum ama yok :)) az bulunmak iyidir. Icini rahatlatıcı birsey daha itici uzunlardan değilsin.
benim boyum 1,80 yakışıklıyımda bak tanışalımmı (özgüven patlamalarındayım şu an) AMA CİDDEN ÇOK GÜZELSİN SEN YAAA :D
04 YorumlaTopuklul giymediğin sürece türk erkeklerine göre normal boy onu bunu bilmemde çok güzelsin resimlerde :)
01 Yorumla
+1 yılAllah'tan boyunuz uzun komplex yapmıyoruz, düşünsene 1.65-1.70 adamın yanında yürüyorsun, mahvolur adam 😜😜😜😜😜😜😜😜👍👍👍👍👍👍
011 Yorumla- +1 yıl
Bence insanları üzme ve daha uzama çok ah alırsın demedi deme😜😜
- +1 yıl
Kız burdaki yorumlardan mestoldun şimdi hızını alamazsın artık, hadi hadi güzelsin daha resim koyma yoksa buradaki hatunları sinir krizine sokarsın👏👏😉😄
- +1 yıl
Ah senin bu dediğini birde eşim söylüyor olsa burada hiç dolanmam 😊😉👏
- +1 yıl
Gülmek sana yakışıyor gülAllah gülmekten ayırmasın, genç ve güzelsin tadını çıkar😉
- +1 yıl
Kendi akranlarından şaşma herşey tadında güEl👍
- +1 yıl
Ayrıca dik dur boynunu biraz kaldırmalısın, ileride problem yaşarsın
+1 yılYok aşırı uzun değilsiniz. Ayrıca çok güzelsiniz. Allah sevdiğinize bağışlasın. 1.80 yukarısı erkekler çok nasılsa çok uyumlu olursunuz.
01 Yorumlaaa 2. resimdeki elbisenden bendede varr :Dd. benim boyum 165 bende biraz kısa duruyor sende baya mini durmus :D
02 Yorumla
+1 yılBence harikasin sorun yok mutlu olmalisin yuzunde guzel boyunda
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlis anlama yani cevrendeki kisilerinde boyunu umursamamlisin sana bu boy yakismis ilerde evlenecegin kiside boyuna uygun biri olacaktır uyumlu olacaksinizdir diye düşünüyorum hayatta basarilar iyi aksamlar
gayet iyisin benden 3-4 santim uzunsun hatta :) bu iyi bişey :)
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsanki başka birisinmiş gibi geldi ya lo :( yiyemedim maalesef
02 Yorumla- +1 yıl
hııım.. duy bakalım
+1 yılTürk kadını boy ortalamasının üstündesin bunu bil. İyi mi bence? tabi iyi
01 Yorumla
+1 yıltopuklu giyince dev gibi olmuşsun ama uzun boylu kızlar daha iyi geliyor bana
01 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat