Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus: "Arda Güler, hakemle fazla konuşuyordu. Yaşı genç olduğu için onu bu tür konularda uyarmamız gerekiyor. Bugün sahada performans ve kondisyonu çok iyiydi.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus: "Arda Güler, hakemle fazla konuşuyordu. Yaşı genç olduğu için onu bu tür konularda uyarmamız gerekiyor. Bugün sahada performans ve kondisyonu çok iyiydi.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ardaya yaşından büyük sorumluluk yüklediler ve bu çok yanlış bir strateji. Fenerbahçe gibi çok büyük bir kulübün 10 numarasını daha 18 yaşında yeni yetişen bir yeteneğe teslim etmek o futbolcuyu hatalar zincirine sürükler.
Bence Ardanın 10 numara forma giymesi için önünde 7 senesinin olduğunu düşünüyorum
Hakem bir şeye karar vermişse zaten kararından kolay kolay dönmez. Hiç dönmez hatta. Boşu boşuna uyarı yiyip kart görmektense fazla yüzgöz olmamak daha iyidir kesinlikle
Cevap
13Cevap
Bence ileride başarılı olur
Disiplinsizlik nice genç yetenekleri söndürdü gitti. Çoğu genç futbolcu fazla ilgi, şöhret ve parayı kaldıramıyor, o karakterleri yok. Arda Güler de genç yetenekli bir futbolcu önünde parlak bir kariyer var ancak kişiliğini kontrol etmek için fazla deneyimsiz ve tecrübesiz. Bu yüzden deneyimli insanlardan özellikle teknik direktörlerinden ders alması lazım.
Dil biliyo ki konuşuyo dede, sen portekizceden başka dil bilmediğinin için anlayamazsın. takıma çöplük memleketlilerini doldurdun bu sene de şampiyonluk hayal oldu. umarım Arda avrupaya kaçar kurtarır kendini bu takımdan.
Önü çok açık bir futbolcu. sahadaki performansı ve koordine oluşu harika. yaşından dolayı da avantajlı. Hakettiği yerde ve eminim ki daha iyi yerlerde göreceğiz
Jj la ilgili şüphelerim artıyor geçen sene oturmuş kadroya güzel iki transferle. Bomba kadro yapacakken çorba oldu iyice
Çer çöp başımıza oyuncu kesiliyor üstüne 10 numara falan çok ilginç ya. Aşırı şişirildi balon bakalım ne zaman patlıycak.
Daha bu yaşta hakemle uğraşan birisinden bi halt olmaz. Fazla şişirildi bu Arda Güler
Hakemle çok konuşmak zarar verir dikkati üzerine çekersin diğer türlü iyiydi
arda güler yerli messidir aksini iddia eden zihinsel engellidir
Diyor ki Arda’yı medya baskısıyla oynattım
katılmıyorum
İzlemedim
Bu moruktan hicbisey olmaz
ardama laf atana ananas aldırdım
Arda hep oynamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?