Fenerbahçe takım otobüsünü yeniledi. Hem 1959 öncesi şampiyonluklara yer verdi hem 5 yıldızlı amblem kullandı. Taraftar ise "İçinde forvet taşımadıkça ne anlamı var?" tepkisini verdi.

Fenerbahçe takım otobüsünü yeniledi. Hem 1959 öncesi şampiyonluklara yer verdi hem 5 yıldızlı amblem kullandı. Taraftar ise "İçinde forvet taşımadıkça ne anlamı var?" tepkisini verdi.
FBli olsam cidden utanırdım. Galatasaraylı olarak demiyorum, gerçekten koskoca kulüp kimin ellerinde. İnstagram hesabı kapatılıyor, Youtube hesabı çalınıyor videoları siliniyor, savaş yanlılarını destekleyip ceza yiyor, başarısızlıklarını geçmişle kapatmaya çalışıyor, rakibi almasın diye ihtiyacı olmayan oyuncuya milyonlar verip almaya çalışıyor ve ihtiyaç bölgedeki mevkiini unutuyor, yetmiyor medyada başarısızlığını ekstradan GS yöneticileri hakkında yalan haber satın alıp kötületmeye çalışıyor. Gerçekten yazık, Ali Koç kadar rezil rüsva bir herif yok.
ali koç başarısızlığının üstünü örtmek için böyle şeyler yapıyor ama taraftar yemiyor artık
Cevap
22Cevap
Komedi gibi takım
ben kendini bu kadar dusuren bi baska takim daha görmedim
maalesef güncel şampiyonlukları verip eskiyle taraftarı kandırma çabası
Yeter bu eziklikler gerçekten çok sıktılar. İstersen al galaksiyi koy formana rakiplerinden daha başarılı değilsin işte kabullen...
Rakibin Avrupa dan 2 kupa getirmiş sahanda kupa kaldırmış 6 yıldız değil kuyruklu yıldız koysalar o kuyruk acısı geçmez
Ali Koçun başarısızlık örtme çabası işte... işe de yaramıyor artık taraftar gözünü açtı
1923 de kurulan tff 1959 dan sonra sayılan şampiyonluklar daha bir şey diyebiliyor muyuz?
şampiyonluklar fenerin hakkı zaten ama güncel başarı olmadığı için ali koç eskileri taraftarı uyutmak için kullanıyor gibi
Bilemiyorum ama ortada bir hak var ama
Ali koçun kendi fantezileri basiretsiz herif gerçek bir kupa alsında onu koysun
alamadığı için bunlarla uğraşıyor zaten :D
Şu tourismo’nun başına gelenler şehirlerarası otobüsün başına gelmiyor…
ben bu haberleri okurken utaniyorum da bunlar yaparken utanmiyor
başarısızlığı kapatma çabası işte
valla kaçtı zaten taraftar da yemiyor artık boş bi çaba
Gelecekten ümidi kestikçe maziye sarılırmış insan..
bi forvet alsa yeterdi ama almadı şimdi de maziye sarılıyo
İsmail Kartal ile devam etse de yeterdi ama etmedi.
bu sefer de ismail hoca başarısız olsaydı taraftar çok yüklenirdi
Yer verecek tabiki. 1907'de kurulan takım neden 1957'den sonrasını saysınki? Saçmaydı zaten ⭐⭐⭐⭐⭐
şampiyonluklarda hakkı var ama forvet getireceğine böyle şeylerle uğraşmasın :D
Forvette getirir kardeşim derdiniz o olsun. Farklı konuları karıştırmayalım birbirine
önceliklerini belirleyemiyor ali koç
Teknik direktör ilgileniyor forvet orta saha vs. içine sinen oyuncu bulamadı demekki. Ali Koç aynı zamanda Koç Holding yönetiminde biliyorsunuz değil mi? Tek işi Fenerbahçe değil
diğerleri nasıl buluyor valla gittiler stopere gustavo henrique aldılar fenerbahçe seviyesiyle alakası yok. king desen sahada yok.
Ezikliğin belirtisi ve Ali Koç başarısızlığını simgeliyor
adam transferde batırınca 5 yıldız falan diyip taraftar gazı almaya çalışıyor :D
Böyle taraftar oldugu sürece bi 20 yıl sürdürür başkanlığını
Bir fenerbahçeli olarak olaya objektif bakmak gerekirse aşırı komik bu kadar şova gerek yok.
katılıyorum, otobüse değil de formaya aldırabilmek önemli olan
kesinlikle asıl bunun için gayret edilmeli
Bu soruya objektif cevap verilebileceğini sanmıyorum. Fenerbahçe'yi seviyorsan gerekli tabiki dersin. Fenerbahçe'yi sevmiyorsan şov ya ne gerek var dersin. Bence gerekliydi. Fenerbahçe'nin onca kupası şampiyonluğu var ve bunlar tescil edilmeli.
Fenerbahçeliyim ama ben de şov diyorum. Ali Koç günümüzde gelmeyen başarıyı böyle şeylerle kapatmaya çalışıyor, taraftara şov yapıyor.
Bu aziz yıldırım dönemine dayanan bir durumdu
Tüccar gibi işte, geçmişten bir şeyler yakalar mıyım acaba diye bunun peşinde koşuyorlar.
yeni başarı olmayınca napsın bunun derdine düştü
gereksiz birtakım hareketler bunlar.
aklı selim fenerbahçe taraftarları her şeyin farkındadır.
sportif başarı gelmeyince saha dışında taraftara yaranmak için oynanan oyunlar işte.
aynen öyle taraftar artık yemiyor bunları
Müsrif bakkal eski defterleri karıştırır.
yeni başarı gelmeyince mecbur eskilere dönüyor adam :D
Tamam eyvallah şovsa şov iyi yapıyor da bir de her maçı galibiyet getirse bir anlamı güzelliği olur kanser ettin bizi fenerrr😄
Fb güldürmeye devam ediyor.
ali koçun başarısızlık örtme yöntemleri :D
Valla öyle 😂
Aşırı komik birtakım 😂
Eziklik
başarısızlığı örtme çabası maalesef :D
Aşağılık kompleksi
başarısızlığa maske işte
başarısızlık
başarısızlığı böyle şeylerle kapatmaya çalışıyor işte, taraftar yememeli
yapacak bir şey yok giderler sonra birilerine küfür ederler
Ne ağladılar ya