Sizin de bildiğiniz gibi Beşiktaş geçen hafta Beşiktaş Göztepe'yi yenerek şampiyon oldu. Bunun sonucunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 7 yıla yükselerek tarihinde bir ilk oldu. Bununla beraber Fenerbahçe 12 yıldır Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor. Sizce Fenerbahçe şampiyon olmak için ne yapmalı?
Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 7 yıla yükselerek tarihinde bir ilk oldu. Sizce Fenerbahçe şampiyon olmak için ne yapmalı?
Öncelikle adam akıllı bir teknik adam belirlemeli ve rakiplerinde oynayan oyunculara sulanmadan adam akıllı bir scouting oluşturup doğru düzgün transferler yapmalı
Sana kesinlikle katılıyorum. Beşiktaş şampiyon oldu İsmail köybaşı, Tolgay arslan, sosa vs alındı Galatasaray şampiyon oldu Tolga ciğerci ve Serdar aziz alındı bugünde Rosier, ghezzal haberleri çıkıyor bunlar çok gereksiz
Aziz başkan geri gelmeli. teknik direktör de Aykut kocaman olmalı.. başka yolu yok.. Ali koç kötüdür Fenerbahçe yi sevmiyor demiyorum ama olmadı yapamadı bence..
Ersun yanalı sevmiyorum ve beğenmiyorum.. Fenerbahçe'yi en beğendiğim dönemlerden biri zico zamanı su şampiyonlar ligi senesi efsane sezon.. bide Aykut kocaman.. Ben Aziz Yıldırımin başından beri kalmasını istiyordum.. adama nankörlük yaptılar.. Aykut kocaman da bana göre Türk liginin ve Fenerbahçenin en iyi sentezini yapmış hocadır.. diğer takımlarda yaptığı başarılar bile bunun kanıtı. ben teknik kadroyu türk gormek isterim açıkçası.
Abi haklisinda şimdi Mesut Özil geldi mesela.. ilk maçında izledim adam gerçekten oynuyo ama futbol tek kişilik değil.. adama ayak uyduracak o ara paslarini o kacirmalari idrak edecek çok az adam var bizde.. Avrupa futboluna göre bizim lig mahalle oyunu gibi kalıyor doğrusunu söylemek gerekirse 😂adamın ilk maçtaki halini gormussundur.. oyuna girdi maç sonu sağa sola koşup mücadele etmekten helak oldu adam 😂o yüzden tecrübeli türk mantıklı geliyor bana.. ama illada yabancı olsun dersek ben Daum derim bide..
Evet takımda Mesut'a ayak uyduracak oyuncu çok az bir de üstüne Mesut biraz formsuz. Bence türk teknik direktörler Mesut gibi oyuncuları kontrol edemiyor bu yüzden yabancı teknik direktör daha mantıklı duruyor
Kessinlikle öncellikle idari ekibin değişmesi lazım Teknik ekibin disiplinli olması gördük bu sezon gördük takımı 9 numara vr pivot forvet sağbek ve solbekte futbolcu transferi şart olivier giroud-mesut özil olursa harika olur
Geçen maç bizim adamları çıkarmasaydı şu an kupa ile ilgili paylaşımlara boğmuştuk herkesi. O adamlar çıktı (ozan, para erkin, vb.) Golsüz bitirdik maçı.
Yok her sene derim böyle oldukça derim yeri mahalle takımızla maç oynamak derim taraftara yazık çünkü bal ligi bile çok fenerbahçeme koyu fenerliyim fener aşığıyım ama düşmesi gerek...
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 7 yıla yükselerek tarihinde bir ilk oldu. Sizce Fenerbahçe şampiyon olmak için ne yapmalı?