Yukarıdaki fotoda spora başladığım ilk haftada çekilmiş olduğum fotoydu. alttaki 3-4 gün önce çekildiğim foto.
Sizce başlangıca göre gelişme var mı?

Yukarıdaki fotoda spora başladığım ilk haftada çekilmiş olduğum fotoydu. alttaki 3-4 gün önce çekildiğim foto.
Sizce başlangıca göre gelişme var mı?
Gelisme var ama göğüs killarini almalisin bence. Benim gozume cok batti sevmiyorum fazla. Ozellikle kasli vücutta hic hos durmuyor. Yani vucut yapiyorsan kıl islerine de dikkat et. Tertemiz olsun. Tiras mi edersin, lazere mi gidersin, agda mi yaparsin bilmiyorum ama mutlaka almalisin. Birazda gogus bolgesine calis. Memeler hafif sarkık gözüküyor. Toparlarsin yaptıkça. Ama daha yolun başındasın devam edersen iyi sonuclar alırsın.
göğüs kılları çokmu itici duruyor sizce?
neden herkes aynısını diyor anlamıyorum 😂 şu an kas yapmadım daha yeni yeni oturuyor.
epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama kaslar belirginleşince yapacağım.
genel olarak şuanki hali ortalamamı duruyor sizce?
Çok iyi kardeşim gözle görülür bir değişim var! Eğer böyle devam edersen 1 sene sonunda baya iyi bir vücuda sahip olursun. Yanlız bu toz kreatin falan olaylarına girme derim. Eğer maddi durumun müsaitse, tavuk yumurta ve haftada bir kırmızı et ile falan istediğin vücuda ulaşırsın. Birde hedefin fit vücutlu olmak mı yoksa bu şişen arkadaşlar gibi olmak mı o nu belirlemen lazım.
Güzel motive ettiniz hocam çok teşekkür ederim 😄
kreatin kullanıyorum çünkü gerçekten etkili bana göre. saç dökme muhabbetinden dolayı diyorsanız bizim genetikte saç dökülmesi olmadığı için kullanmaktan korkmuyorum açıkçası. Onun dışında amacım fit vücutlu olmak balon gibi şişmek istemiyorum açıkçası. haftanın 6 günü spora gidiyorum bölgesel çalışıyorum.
başladığımda 78 kilo civarıydım şu an 87 kiloyum. yanlız kilo alırken kirli kilo alıyorum o canımı sıkıyor hocam.
Beslenmeni eğer iyi ayarlarsan doğru kilo alırsın ama belli bir zamandan sonra kilon sabitlenir... Boyunun 1.90 olduğunu gördüm yorumlarda eğer fit vücutlu olmak istiyorsan zaten kilon maksimum 90-95 arası olur. Kreatin sadece görsel olarak fayda sağlar ve vücüdunda ki suyu kas olan bölgelerde topladığı için güzel bir görüntü verir ama uzun vadede böbreklerine zararı olur, onun için kullanmanı pek tavsiye etmem. Zaten 6 gün spor yapıyor olman motivasyonunu ortaya koyuyor onun için sende bu azim olduğu sürece istediğin vücuda rahatlıkla sahip olursun sadece biraz sabırlı ol...
Mesela spor yaptığın günlerde tavuk gibi yiyecekler yiyebilirsin özellikle akşam yemeğinde... Pilav makarna gibi yiyecekleri de öğle yemeklerinde yemen daha doğru olur. Eğer aşırı fit olmak istiyorsan beslenme programın bu işin yüzde 60, 70'i dir... Ona göre kendine bir hedef belirle. Eğer şu görüntüden bir tık daha ileri gitmek istiyorsan herşeyden biraz yiyebilirsin ama proteinli yiyecekleri de yemek şartıyla, ama eğer hedefin kas hatlarının çok iyi gözüktüğü fit vücutsa mutlaka o na göre beslenme programı uygulaman lazım.
Cevap
3Cevap
7 . Aydan sonra uçarsin Şu an ilerlrme gayet iyi devam et genetik süper boyun en az 188 den yukarı senin anlarım
reis senin varya daşşağını kızlar yesin ne mutlu ettin beni gece gece ya 😂😂
boy 190 tahminin neredeyse tam isabet doğru.
haftada 6 gün spor yapıyorum belirli bölgelere ağırlık vererek onun haricinde kirli kilo alıyorum şu an 87 civarıyım. sence definasyon zamanı geldimi yoksa kilo almaya devam mı?
Devam devam ne definasyonu hacim al büyü 1. Yıldan sonra ki 2 ya da 6 ay içindr girilir defineye genelde hatta bazıları 2 yıl 3 yıl girmez bulk yapar biraz hacim alıp salma kendini derim
ama kilo alıncada göbek çıkıyor hocam ona nasıl çare bulacağım?
Bulmucan yağlanmadan büyüyemezsin zaten onu unut. Ama soyke bisey var kontrol altinda tutabilirsin oda off günlerinde karbb ı düşük tutup kardiyo yaparak oluyo koşabilirsin ya da kum torbası na 1 2 saat çalış san yeter böylelikle göbek fazla çıkmadan büyümeye devam
eyvallah hocam kilo almayı kesmiştim demek devam etsem iyi olacak. bu arada önereceğiniz program var mı?
haftada kaç gün gitmeliyim sizce spora?
5×5 12×3 drop pramit yap programların hepsi hikaye tek bi olay var kası zorlamak kası yırtmak kası parçalamak. Kilo ağır olmalı anterman sert geçmeli gözlerinden yaş gelene kadar yapcan. Statik beklemeleri de unutma ara ara yap çok faydalı oda. Haftada 6 gün yap 1 gun of. O of gün dede dediğim kardiyo muhabbetlerini yap
eyvallah bilgilendirmen için hocam. drop set yapmadım şimdiye kadar.
orası öylede yinede program yokmu önerebileceğiniz?
1 aydir ayni programi uyguluyorum sıktı artık.
Program diye bişey yok program sensin harrketler belli makinalar belli tek bölge çalış atıyom gögüs nedir gögüs? Dumel prrsler benc de farkli acida presler caple cros fullover falan olay budur tek bişeye odaklan zorlamak zorlamak zorlamak gerisi yalaj dolan hikaye
eyvallah hocam son sorum olacak.
sizce pirmobolon ve sustanon vurmam işe yararmı sizce?
tehlikesi var mı
Primabolon tek başına işe yaramaz andorjenik etkisi çok düşüktür protein sentezini artırır çok hafif de bir güç verir o kadar prostat büyümesi yapar en gereksiz steroittir sustonon ağırdır yeni başlayan kullanamaz etkileri faydaları saymakla bitmez hacim sağlar ama kalp damardan tut vucuttaki her hucreye zarar verir sen natuerl yap girme ilaç muhabbetlerine derim tabi yarışmacı olmak istiyosan o farklı ama naturel de harika fizikler yapılabilir sağlıģınla oynama
ben sadece kreatin, protein tozu ve gainer kullanıyorum. ama dediğiniz gibi iğne vurulmamak en iyisi sanırsam. çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için
Kreatin whey ve gainer 3 lüsü iyidir bi tane de multivitamin ekle sen iyi olur derim
Rica ederim hayırlı geceler
öneriniz varsa alabilirim hocam link atarsanız sevinirim
Solgar formula vm 2000 en iyisidir bana göre trendolda var yaz cikiyo link atamiyorum cok pahali diyorsan hardilen vitamin mineral 120 tablet ürünü tavsiye ederim
Kanka nolur 3 gün spora gidince şöyle pozlar vermeyin ya. Bir durun ya bir sabır.
reis haklısında insan motive olmak istiyor 😂😂
Olsun kanka yapmayın ya, motive olmak istiyorsan aynada kendine bak. Ben 10 senedir spor yapıyorum benim bile şöyle pozum yok :D :D
gelişme var mı sizce onu söyleyin bana 😄😄
Evet biraz farklılık var
sizce son hali nasıl?
boy 190 kilo 87 falan şu an
İlk halinize göre tabiki daha iyisiniz böyle azimle devam ederseniz çok daha iyisi olur
peki şuanki hali iyimi, sıradanmı sizce?
bırakmayı düşünmüyorum zaten motive olmak istiyorum sadece 😂😂
Yavaş yavaş ilerleme kaybedeceğiniz için sıradan
teşekkür ederim yanıtlarınız için iyi geceler dilerim.
Rica ederim ben de teşekkür ederim iyi geceler
Devam
sizce gözle görülür gelişme var mı reis?
Var biraz
daha baya ister sanırım yolun başındayız daha 😂
Emekle olur sabret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?