2 senedir spor yapıyorum. artık bundan gelir sağlamak için kişisel antrenörlük yapmak istiyorum. sizce bu fizikle beni kaale alırlar mı :)

2 senedir spor yapıyorum. artık bundan gelir sağlamak için kişisel antrenörlük yapmak istiyorum. sizce bu fizikle beni kaale alırlar mı :)

Yağ oranının düşmesi gerekiyor gibi ancak kendini iyi pazarlayabilirsen yani sosyal medyayı iyi kullanabilirsen her türlü ekmek yiyebilirsin. Güzel düzenlenmiş Instagram sayfası, kısa videolar, antrenmanlarla ilgili fotoğraflar ve yazılar paylaşarak yapabilirsin
Antrenörlük işi fiziki yapı değil, bilgi ve birikim işidir. Dış görünüşün sadece hmmm bunun kendi vücudu iyi olduğuna göre bir şeyler biliyor herhalde diyerek ekstra PT müşterisi çekmene sebep olur ancak mesleki hayatını idame ettirecek şey bilgi, birikim ve yeni teknikler geliştirmektir.
Söylediğiniz şey 2 yılda olmuyor, birincisi teorik bilginiz mevcut mu, ikincisi kapasiteniz var mı, spor herkes yapar ancak ileri seviyeye birazı gider, üçüncüsü bunu öğretebilmek ve aktarabilmek kalıyor. Çok fazla spor dalı var, siz hangisinde uzman olacaksınız, ona karar verin.
Cevap
41Cevap
Fiziğiniz harika görünüyor evet gayet uygun
Ben fizikten daha çok spor bilgisine önem veririm bende boks ve kick boks branşında kişisel anterönörlük yapıyorum aktif dönüştüğüm zamanlarda ki fiziğimden eser yok kilo aldım hafif göbeklendim falan ama geçmişte ki başarılarım derecelerim ve şampiyonluklarım sayesinde spor bilgime güven olduğu için bırak kaale almayı götümde geziyorlar.
Ulan ben spor yapsam iki senede senden daha iyi olurum sjsjs Senin şu halin benim şimdiki spor yapmamış halim sjsjs neyse kariyer yolunda her daim başarılar.
Sportmen bir fiziğin var. Ancak birebir antrenörlük isteyen cv ne daha çok dikkat edecektir. Bu alandaki tecrübe ve referansların önemli.
alırlar almaya da sonuçta spor salanu da etken elit kesimde belki zor
Fizik değil bilgi önem yoksa bende şef personel trainer olurdum
Kadınlar erkeklere göre daha avantajlı bu konuda bence yaparsın
Göbek yok dik duruyorsun az kol karın kası yapsan onlar senin peşine düşer
sadce fizikle olduğunu düşünüyorsan bugüne kadar olmadığın iyi olmuş 😁
Fizik değil bilgi önemlidir bu konuda bilgin yeterli ise neden olmasın
Tatlım bence çok güzel fiziğin var <3
Bana sorarsan evet ama zaten pt olmak için vücudunun bir önemi yok önemli olan bilgin ve yarattığın disiplin zaten rahat ol o yüzden
Göbek deliğini görmeden o karnın sıkı olup olmadığını anlamam. Sanki ahım şahım bi fiziğin yok gibi
Neden almasınlarr, hemcinsin olarak gurur duydummm harikasınn 💞💞🙋♀️🙋♀️
Fizik değil de bilgi ve öğretme yeteneği de önemli
Neden almasınlar alırlar
bence gayet fitsin olur ptlik yakışır
Gayet yeterli kimler kimler yapıyor
Zannetmiyorum
Bu cevabı kendin verebiliyor olman gerek.
Canım biraz daha gelişmelisin
Gerekli belgeleri alırsan neden olmasın?
Antrenör belgeni alırsan olar
Fizikle değilde işinle belki alırlar
Iyidir ne olacak sanki kadın pt ler hep böyle
Bacakları biraz daha inceleyebilirsin
Bence alırlar helal olsun
Alırlar mı bilmem de kilo ver.
Hayir bence tam olmamışsın...
Sırdan birisin ben fizik görmüyorum
Her türlü efenim, tabii ki de
Kötü şu fizik sevdası herkeste
Hemde cok
Süper