Bence çok hoş olmuşsun. Bacakların ince mi az evet ama fotodan da çok anlaşılmıyor. Ayakta çeksen daha belli olurdu. Bana sorarsan çok da kilo alma derdine düşme, popon ve basenlerin büyümesin, selülit problemi olmasın. İnce kalmak bunlardan iyidir tatlım. Tebrikler
Hedefin ne bilemiyorum o yüzden başarıp başarmadığını ama kendi fikrim üst kısmından büyüyüp gelişebilirsin. Üst çok zayıf geldi, hafif toplu olsa güzel olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kilo alma gayet iyi bu vücut sadece ayakta arkadan ve yandan görmek lazım. Basenin var mı kalçan nasıl gözüküyor. Bunu bilmem lazım net bir şey diyebilmem için. Bu arada seviyorum ben küçük memeyi kadında. Kaç bunlar 70A mı
guzel olmuş. sporla aram hiç bir zaman iyi olmadı ama kilo almak istiyorum bende. sende alsan daha guzel olur. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmamış bacım... Vücud çok iyi ama büyle foto çekip paylaşmanız uygun değil. Onun dışında çok iyi gürünüyorsunuz. Ben de spor yapıyorum ve sizden iyi olmasın iyi bir fiziğim var ama kendimi paylaşmayı uygun görmüyorum.
Evet iyi görünüyor ama spora sürekli devam etmelisin Yoksa geriye dönüyor hemen Daha kötüsü ise kas olarak oluşan bölgeler geri gitmiyor sarkma yapıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 aya alırsın yeme içmene bağlı çok yemek yemen protein alman lazım bende spora gidiyorum ordan biliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kilo almani tavsiye ederim ben bile daha gogusluyum :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
kilo almaya çalışıyorum, isteyerek böyle zayıf değilim.