Bir stopere göre kollar çok zayıf kardeşim, bir futbolcu fiziği üzerinde forma türü şeyler ile anlasılmaz göbek ve gövde kısmı ile anlaşılır. Öğrenmen gerek
Ben bal da oyanasam yine yeterli 3. lig de olur eskiden akademi liginde oynadığımda futboldan umudum vardı Avrupa ülkelerine gitmekte sonra kulüp battı o günden beri amatör oynuyodum 2 sene ara verdim şimdi tekrar başladım 2 haftadır antrenman yapıyorum
Zayıf olduğun için hızlı olman normal ama kanat oyuncusu değilsin sonuçta bence daha yavaş ama daha kalıplı sağlam görünen bi savunmacı olmanda problem yok.
Yani işin çalım atmak iyi bilek hareketleri yapmak falan olmayacak
Biraderim eleştiri kaldıramayacaksan niye soru açıyorsun 192 boy 86 kiloyum ben yavaş ama iyi şutları olan bi forvet olduğumu düşün tek dirsek dokunuşuyla allahına kavuştururum seni
Niyeyse tanıdığım bütün uzun ince zarganalar çok güçlü olduğunu iddia ediyo hepsi dokunduğum gibi yere yapışıyo
La Ligadan bahsediyor olsak oynardın bu halinle Süper Lig gibi tekniğin sıfır hayvani fizik mücadelesinin full olduğu bi yerde ayağa kalkamazsın bacağını da eline verirler
Kreatin kaslarda su toplar, seni olduğundan daha iri gösterir. Yani ilac dediğimiz şeyle kreatin, protein tozu, gainer vs aynı şey değil.
Ama amacın çok kaslı olmak değilse bunları kullanmana gerek yok zaten. Ve bi futbolcunun işine çok kaslı vücut yaramaz, kas kütlesi kazandıkça yavaşlarsın.
Senin kaslı olmaya değil her zaman için düşük yağ oranlı fit bir vücuda sahip olmaya ihtiyacın var. Şu anda yağ oranın zaten düşük ama sağlıklı şekilde hafif kaslanarak kilo almalı yağ oranını da düşük seviyelerde tutmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yeni takım hayırlı olsun inşallah bir kaç yıl sonra sizi süper ligde görebiliriz
İnşallah güzelim çok sağoll🤗
rica ederim bol şans
Futbolcu fiziğinin ne olduğunu bilmiyorum ama olur gibi
Eyvallah😉
Kardesim uflesem dusersin kilo al biraz super lige gecmeden de kolunu bacagini kirmasinlar sdkfjksdkfjsdfsd
Kanka çok boş yaptın birebir mücadelede seni Allah’ına kavuştururum boş yapıyosun a, k bal liginde ilk 11 oynadım
Bir stopere göre kollar çok zayıf kardeşim, bir futbolcu fiziği üzerinde forma türü şeyler ile anlasılmaz göbek ve gövde kısmı ile anlaşılır. Öğrenmen gerek
Abla forvet mi olayım fiziğin iyi diyorlar ama
Stoper de
Hazır yaşım geçmemişken forvet mi oynayayım solağım zaten
Forvet meziyetlerine güveniyorsan olur
Sen ne iş yapıyosun hakemmisin hocamısın normalde
Güveniyorum ben istersem herşeyi başarırım 😉
Yurtdışın da profsyonel oynadım belçikada
İyiymiş instagramın var mı
Senden öğrenicek çok şeyim var lütfen konuşalım gitme
İnstagramım yok burdan yazabilirsin np
Ben bal da oyanasam yine yeterli 3. lig de olur eskiden akademi liginde oynadığımda futboldan umudum vardı Avrupa ülkelerine gitmekte sonra kulüp battı o günden beri amatör oynuyodum 2 sene ara verdim şimdi tekrar başladım 2 haftadır antrenman yapıyorum
Özelden yazayım da
Yok sen burdan yaz dinlicem seni söz
@akifgreatstone07
Al bakalım yaz bu hesaba burdan
Geri dönüş yapıcam gizlisin ama 🤦🏻♂️
Milletin içinde soru sormak istemem
Burdan konuşalim rica ediyorum, dinleyeceğim seni
Lanet olsun tamam yemiycektim seni tamam burdan yazıyorum😅😁
Yetiştirme bedelim 84.000₺ tutuyor Prof olduğumda bunu kulüp mü karşılar ben mi
Bu arada 30 lu yaşlardamsın
Yalancısın işte
Hani yazıcaktın😜
Klüp karşılar transfer olduğun
biraz daha kas oranı artır
Zarganalık var biraz
Zargana değilim 🤦🏻♂️
Forma ve şort çok bol
Fiziğim normal ama güçlüyüm
Her gün çalışıyorum
Zayıf olduğun için hızlı olman normal ama kanat oyuncusu değilsin sonuçta bence daha yavaş ama daha kalıplı sağlam görünen bi savunmacı olmanda problem yok.
Yani işin çalım atmak iyi bilek hareketleri yapmak falan olmayacak
Eyvallah ta kankam sıradan bi insandan güçlüyüm deviririm böyle durduğuma bakma
Akademi liginde oynadım bal da oynadım
Senden iyiyim hala artistlik yapıyorsun senden de güçlüyüm kanka
Biraderim eleştiri kaldıramayacaksan niye soru açıyorsun
192 boy 86 kiloyum ben yavaş ama iyi şutları olan bi forvet olduğumu düşün tek dirsek dokunuşuyla allahına kavuştururum seni
Niyeyse tanıdığım bütün uzun ince zarganalar çok güçlü olduğunu iddia ediyo hepsi dokunduğum gibi yere yapışıyo
Omuzlarını genişlet te gel kardo😜
La Ligadan bahsediyor olsak oynardın bu halinle Süper Lig gibi tekniğin sıfır hayvani fizik mücadelesinin full olduğu bi yerde ayağa kalkamazsın bacağını da eline verirler
Birebir mücadele de seni ikiye bölerim her gün antrenman yapıyorum bal da oynadım senin gibi sıradan halı saha topçusuna yıkılmam koçum😉
He yok zayıf kalıcam diyorsan da kal a q benim branşım futbol değil ben kendi dalımla ilgileniyorum bana ne yani asdkjfkjsd
Kanka eyvallah sağol a, a moralimi bozdun lan😁😄
3. lig de oynayamazmıyım
Omuz yüzmede avantaj sağlar kardeşim futbolda pek bi halta yaramaz.
Futbol oynamayı sevmem ben olimpiyat sporcusuyum
Tamamdır kardeşim 18 yaşa göre gayet iyiyim herhalde
3. ligde oynarmıyım sence bu fizikle her gün antrenman yapıyorum salonda ağırlık çalışıyorum hepsini kaldırabiliyorsun
Kaldırabiliyorum ama kratein ilaç doping kesinlikle kullanmam
Böyle daha iyi yarın bi gün kuş ötmez diye korkuyorum yoksa haklısın bende isterdim😂
Kreatin kaslarda su toplar, seni olduğundan daha iri gösterir. Yani ilac dediğimiz şeyle kreatin, protein tozu, gainer vs aynı şey değil.
Ama amacın çok kaslı olmak değilse bunları kullanmana gerek yok zaten. Ve bi futbolcunun işine çok kaslı vücut yaramaz, kas kütlesi kazandıkça yavaşlarsın.
Senin kaslı olmaya değil her zaman için düşük yağ oranlı fit bir vücuda sahip olmaya ihtiyacın var. Şu anda yağ oranın zaten düşük ama sağlıklı şekilde hafif kaslanarak kilo almalı yağ oranını da düşük seviyelerde tutmalısın
Kardeşim çok çelimsiz siz vücut yap kendine
Kardeşim güçlüyüm ama böyle çok hızlıyım hiç yorulmuyorum 90 dk çok rahat oynuyorum
Güç vs değil problem ayak yapın hiç yok ayak yapın olmazsa hız da boşa güç de boşa