Futbolcu gibi kalın kaslı bacağım var sizce itici midir?
bu arada soruyu acacak yeri bulamadımm doğru yere açmısımdır umarım
bu arada soruyu acacak yeri bulamadımm doğru yere açmısımdır umarım
geçen leg extensörde 50 ye taktım rahat rahat rahat yaptım, sonra leg presse geçtim yine taktım 50 ye yerinden oynamadı allahtan çevrede kimse yoktu rezillik :)
önemli olan kol kası göğüs kası karın kası bu muhteşem üçlü yoksa bir yorum yapamam mesela ben de çok kaslıyım ama estetikle koydurdum :)
En sevdigim bacak tipi bak bak doymuyorum valla cok guzel duruyor.. Tobe tobe oruclu oruclu gunaha girdik iyi mi :(
ciddi misi :D
Evet tuysuz kalinkasliysa muthis duruyor ozellikle dizden asagisi ama biraz kisaysa bacak boyu daha hos duruyor :) sirf oyle bacaktan dolayi biriyle cikabilirim hahha :))
sen herhalde mankenlerin bacakları ince kaslı sahilde güneşte parlayan resimleri gördün sevdin herhalde onları bacakları normal ben futbolcu gibi kalın kaslı bacaktan bahsediyorm i.milliyet.com.tr/.../...-varis-corabi-963184.Jpeg şunun kalınlığın boyum 5 cm daha uzundur
Benimde kastettigim bu iste eski erkek arkadasimla futbol izlerken futbolu degil bacaklari izlerdim
senin gibi kız şansıma çıkmadı hiç. d
Futbol konusu mu bacak konusu mu :D
ikiside. d
Hmm peki :D yalniz bendeki zitliga bak erkeklerdeki o bacaga bayiliyorum ama benim bacaklarim serenay sarikayaninki gibi yapim sadece ondan biraz daha kisayim :/
aynen çoğu kişi zıttından hoşlanr zaten kendinde olmayan özelliği karşıdan ister :D
Hmm bunu bilmiyodum :D
sevgilin şanslıymış senin gibi hatun bu zamanda zor bulunur futbolu seven, kesin peste oynuyosundur :D
Evet oynamaya bayiliyorum ama erkek arkadasim beni ps salonlarina sokmuyor sirf erkek oluyor diye
ps4 alsın bir yerde oynayn işte :D ben olsam alırdım :D
Uniye gidince artik :D
Hulk gibi mi?
haykırdım adasda yok o kadarda değil
hulk gibi mi hdahsdhahsddasda
i.milliyet.com.tr/.../...-varis-corabi-963184.Jpeg bacak kalınlığı bu adamınkiyle aynı nerdeyse işte boy 1.80
kalınlığı o kadar ama bacak boyu benmki daha uzn
kötü dimi. s
pantolon giyeyim yeter ya bana pantolon giyince kızlar tayt giyer ya aynı öyle oluyo hatlar ortaya çıkıyo
aynen çok takıntılıyım kas yağ gibi eriyip incelmiyoda spor yapsam ne etki edecek pek umudum yok
aynen öyle :)
Cevap
6Cevap
of be ya bacak kasına bayılıyorum çok çekiciiiiiiii
ciddimisin :D
evet çok ciddiyim 3 tane futbolcu sevgilim oldu :D
hangi futbolcular onlar merak ettim :D
türkiyedeki tüm futbolcuları tanıyor musun ki? :D
süper lig demi oynuyor yoksa amatör liglerden birindemi
amatör :D
boym 1.80 yağ+kas var yağı halletsem sade kas kalsa normal olur herhalde
sorana spor yapıyorum canım dersin sıkıntı olmaz :)
Nasıl yaptın bende hep bacağımın daha kaslı olmasını istiyorum
küçüklüğümden beri top oynarım ilkokul ortaokul full koşarak top oynarak geçti ondan oldu herhalde
Yok kardesm ben futbolcuym guzel bisey bu ama sadece bacakta varsa sende kas o sıkıntı tabi ;)
Bacaklarin kisa kalmiyorsa tabii ki degil
boy 1.80 bacağm kalın bu boya iyimidr
Bendede ayni sorun var bence itici duruyor
hocm resimde gayet normal bacağın var
hocam ben senle aynı gibiyim işte boy 1.80 bacağm kalın geliyr bana
he öyle diyolar bir o kadarda itici diyodur herhalde yazmıyolar ama
aynen
ipince olmasından iyidir
pantolon olmuyor. d
o zaman kötü nasıl yaptın öyle bacak kası ya? Koşucu bacağı gibi kaslı bacak iyi de, pantolon olmuyorsa fena, bol paçalı modelleri kullanacaksın
hep futbol yüzündne ilkokul lise hp top oynarak geçti şimdi de böyle oldu
neyse yapacak bişey yok, salla, bacak kaslarını geliştiren egzersizler yapma, kilon varsa kilo ver
yağları yok edeiym o zamn iyi görünür yağ+kas yağı sporla kaldırırsam bacak orta derece iyi görünür kalçada büyük onn içinde spor lazım
o zaman kolay gelsin :))
Uzun boy varsa sorun yok iyidir
1.80 iyimdr kalın bacağa
Iyi yeterli bir boy :)
iyi o zmn :)
Güle güle kullan
tm teşekkürler :)
R. ederim
Ince killi bacak daha guzel fazla ince degil ama
i.milliyet.com.tr/.../...-varis-corabi-963184.Jpeg bacak kalınlığı bu kadar ama bacak boyu daha uzun benim
Iyi ya kotu degilmis
iyide biraz daha ince olsa daha iyi hissederdim :P
Olsun takma bukadar
Roberto carlos gibi mi ahahahah
yok o kadar da değil i.milliyet.com.tr/.../...-varis-corabi-963184.Jpeg şöyle bişey işte ama benm bacak boyu daha uzun
Saka yaptım canım, yok fotograftaki gibiyse sorun etme
karın kısmı ince bacak kalın olunca dikkat çekiyor pantolonları çoğuda olmuyor kot giymicm artık sıkıyor kızlardaki tayt gibi oluyor hatlar ortaya çıkıyor kumaş bol giyincem artık sevmem ama mecburiyettn
Güzel
güzelmi gerçekten dışardan bakınca
kalın olması işte dışardan bakınca kötü görünt oluyor diyrdmda öyle değilmiş herhalde
Benimkiler atiba hutchinson gibi
İtici degil çekici
çekici diyenler artıyor hayretler içerisndeym
Bendede aynı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar