Çoğu spor dallarının gerektirdiği zamandan dolayı, her sporu sürekli yapamıyoruz. Bazen ağırlık kaldırmak, koşu yapmak zor gelebiliyor. Peki sadece yüzmeyle şekillenen vücut çekici olur mu?
Tabiki öncelik olarak kendim için yapıyorum. 😅

Çoğu spor dallarının gerektirdiği zamandan dolayı, her sporu sürekli yapamıyoruz. Bazen ağırlık kaldırmak, koşu yapmak zor gelebiliyor. Peki sadece yüzmeyle şekillenen vücut çekici olur mu?
Tabiki öncelik olarak kendim için yapıyorum. 😅
Bir yere kadar vücut olur oda model vücudu gibi bir vücut; omuzlar geniş, trapezler hafif yükselmiş, biraz kanat bölgesi gelişmiş olur o kadar.
Yüzmek yoğun kalori yaktırdığı için vücut da belli oranda gelişecektir. Üstüne koyman imkansız olur. Bir yandan güneş vuruyor, bir yandan yüzüyorsun yoğun su kaybediyor vücut bu kaybı da kaslardan karşılıyor dolayısıyla da küçülme kaçınılmaz.
Pro vücutçular özellikle böyle yüzdüklerini, yoğun bir şekilde kulaç atıp ilerlediklerini pek göremezsin. Biraz girerler denize hafif yüzerler daha sonra güneşlenir, çeker giderler. Yoksa küçüleceğini oda bilir.
Çok büyük kas kütleleri yok hedefimde. Görüntü olarak hoş bir fiziğe sahibim. Sadece omuzlardaki sakatlıklar geçmek bilmediği için ağırlık kaldırmadan omuzlarımın genişlemesini isterim.
Bunun için bir önerin var mı?
O şekilde yapılabilir elbette.. Hafif ağırlıklar, çok tekrarlar ile o bölgedeki kaslarını canlı tutabilirsin. Ağrılar da diner ama tabi doktor ne diyor kardeşim bu önemli?
Doktor bir şeyin yok diyor beni çıldırtıyor. 😑
İyi bir ortopedi doktoruna git. Spor yaralanmaları konusunda uzman bir isim olsun bu.
Ufak bir kolajen kürü yapacağım. Ağrılarım dinmezse onu da araştırırım. 🙄
Kolojen uzun vadede etki yaratır ama dediğim gibi iyi bir doktorun ònerisi bence hér şeyden öte görünüyor şu an..
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Sürekli yüzemez insan bu bir. İkincisi kasları yumuşatır ve evet yağ oranı ve şekil olur ama bu çabuk kaybolur yüzmeyi bırakınca.. Son olarak yüzücülerde ağırlık çalışıyor tek başına su ile olmuyor hayat..
Kol, omuz, sırt kasları için işe yarar. Çekicilik kısmına gelince kişinin fizyolojine bağlı bu. Mesela bana sadece kondüsyon bisikleti kullanmak ne işe yarar deyip görenler 🤤 böyle kalıyor😅
Kimmiş o görenler 😏
Kıskananlar👀
Çatlasınlar 🥳
Cevap
9Cevap
Bence çekici olur ama aşırı yüzmek kas kaybettirebilir
Yüzücü müsün?
Bilemem hiç denemedim yaparsan beni de bilgilendirir misin yani güncelleme yapar mısın?
Cevabi merak ediyorum açıkçası
Genel olarak sırt, omuz ve kol kaslarımı çalıştırıyor. Diri tutuyor. Ekstra bir gelişim henüz görmedim. Ancak yaz aylarında artık neredeyse her gün yüzeceğim için bunu bende merak ediyorum. Eğer ekstra bir faydasını görürsem bununla alakalı bir yazı yayınlarım.
Teşekkür ederim🥰😊
genelde yağ oranı düşük fit vücutlar salon sonucu elde edilen kaslı vücutlardan daha çekici bulunuyor
Cok fazla bir fizik olmuyor bana göre yuzmeyle Bayadır yapıyorum benim beklemeden dolayı olabilir ama bende pek bir fizik olmadi
Evet çok daha zarif vücuda sahip oldukları kesin
Yüzme , en sağlıklı spor bu arada. Fiziksel olarak da güzel gösteriyor
Omuzlar genis olur o kesin de
olur tabi yüzme en iyisi
En çekici fiziklerden👍🏻
Fazlasıyla iyi olur
Kas kaybi oluyor başka da bilmiyorum
Olur niye olmasın
Kadinlarda yuzucu fizigi fazla cekici oluyor
Omuzlardaki genişlik seksi oluyor
En iyi spor yüzmedir
Kesinlikle öyle.