Ne oluyor siz bağırınca? Takım mı kazanıyor? Hem takım kazansa size ne oluyor, hiçbir şey geçmiyor elinize? Kitap zevkimi bölüyorsunuz hep.

Ne oluyor siz bağırınca? Takım mı kazanıyor? Hem takım kazansa size ne oluyor, hiçbir şey geçmiyor elinize? Kitap zevkimi bölüyorsunuz hep.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boş işler. Ben de takip ediyorum ama holiganlığa gerek yok.
Kitap okuduğumu nasıl belli ederim nasıl duyar kasarım
Biz bağırmaya devam edicez
Ama sen elinde kahveyle pencere kenarından kitabın da göründüğü fotonu çekip paylaştıktan sonra kulaklık takıp sesleri duymadan kitap okuyabilirsin
Sen aşk romanı okuyup, sağda solda kitap okuyorum diye caka satacaksın diye, erkekler keyiflerinden ödün mü verecekti fırlama seni
Kadin düşmani pic seni
@simgee_yuuna Erkek düşmanı orôspu seni
Yoo düşman değilim sana düşmanim
@simgee_yuuna Ben kimseye düşman değilim, az ötede kus kinini
Nasilda inkar ediyor sanki bilmiyoruz kesin sen kadinlari dövüyorsundur pislik aciz
@simgee_yuuna Kudur
yav şu kızlar hiçbir zaman fanatiklik takım sevgisi nedir anlayamayacaklar
Bazı şeyler fazla abartılıyor
İnsanlar rahatsız olabilir
Köyüne dönebilirsin
Köyüme kurban olllllk
Senin bi fanı oldugun bi şey var mı ne bilim sanatcı filan
aynen kanknss dünyanın en boş sporu futbol. d
Ben böğürmelerinden çok hem içip hem böğürmelerine ifrit oluyorum ne zaman galatasaray maçı olsa nefret ediyorum. Bir gün birinin boğazına yapışıcam
Kizlar neden düğünde boguruyor ya da sokakta anırarak gülüyor erkekleri elestircem diye küçülmeyin bir maç zevkleri var bırakta ona da baksınlar doya doya
Sadece erkekler bağırmıyor ki kızım ve boğazım patlayana kadar bağırırım ama Sadece ev ve statta. Verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz :) 🦅 Yalnız Görsele Aşık Oldum 🦅🖤
Stres atıp maça odaklanmak için yapıyorlar
Bir gün de okuma nolcak
futbol seven erkeklerden nfrt ediyom.
Al gelde bu TR kızına laf anlat.
Ben onlardan olmadığım için mutluyum
Sende elinde kahveyle cam kenarında oturma
Sanki sürekli yapıyorlar gösteriş için okuma