☹️sinir oluyorum sinir 😄 Cidden nedir bu futbol tutkunluğu? Tm sevilebilir ama çoğu erkeğin canısı cicisi olmuş ve birde çok önemli bir dünya meselesiymiş gibi kanallarda saatlerce maç konuları üzerinde duruluyor.

☹️sinir oluyorum sinir 😄 Cidden nedir bu futbol tutkunluğu? Tm sevilebilir ama çoğu erkeğin canısı cicisi olmuş ve birde çok önemli bir dünya meselesiymiş gibi kanallarda saatlerce maç konuları üzerinde duruluyor.

O kadar haklısın ki kaç tane adam 1 topun peşinde koşuyor trilyonlar kaldırıyor yolda görse selam vermez vatan millet meselesi haline getirenlrt birbirine girenler birbirini öldürenler karısıyla 2 kelime konuşmayıp elde kumanda maç izleyenler sevilebilir ona saygı duyarım ama bu kadar abartmanın alemi yok bence
Çok iyi acikladiniz. kesssinlikle öyle 🙂
Fanatiklikten geliyor maalesef. Bide ironik tarafı da ülke dışında başarı olmayıp ülkemizde bu kadar tutuluyor olması. Bir çok spor branşımız var hani dereceler, başarılar elde ettiğimiz ama gündem dahi olmuyor bunlar.
Daha da garibi bence günümüzde futbol eskisi gibi zevk vermiyor. Seyir keyfi bile yok. Fanatik olmasamda basketbol bence daha rekabet içeren ve seyir keyfi veren bir spor. Güç sporları bide.
Ben de sıkıldım artık futboldan izlememeyr başladım aşk işlerine odaklandım ama henüz bulamadım tabi ama yüzümüze bakan olsun hemen basıcam nikahı ama tabi dikkat edicem evlenilecek biri olacak ki basayım.
Hayırlısıni diliyorum 🙂
Sağolun ama bir türlü nasip çıkmadı arkadaş kaderimiz bu yapcak bir şey yok
Zamanı gelir elbet
😊 streslerini atsınlar.. bağırıp çağırıp.. sesleri kısılsin.. takımları yenilsin..💃💃
Ahahaha kesinlikle 😄
😅👍
Cevap
50Cevap
Millet artık günlük hayatta o kadar stresle yükleniyor ki, deşarj olmak için maça gidiyor. orada hakeme, rakip takıma falan küfrediyor rahatlıyor vs vs.
nasıl öyle kalın yazıyorsunuz klavyeden?
Napiyorsun dediğimde maç izliyorum diyor ya öyle mutlu oluyorum ki, bardayım pavyondayım da diyebilirdi ama evde maçına bakıyor harika😄
Çok iyi 😄
Ne izleyelim kriket mi? Ayrıca takımının şampiyon olması Dünya meselesinden daha büyük ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek Evren meselesidir.
Öyledir tabi 😁
Bizde bir ara annemle maçları izlerdik, üstüne yorum programlarını izlerdik 😂😂 bağımlılık gibi bir şey ya😅
Olabilir aslında bağımlılık. Anne ile de garip olmuş 😂
Canım anam ya, Fenerbahçenin maçlarına bile geldi benimle 🤭🤭
Çok tatlis🧡
Cinsiyetle alakası yok. Mesela bende maç izliyorum sıkça çünkü zeka oyunudur futbol bir yonden de.
Zekâyla herhangi bir alakasıni kuramadım ama iyi maç izlemeler 🙂
İzleyen kadınlar da var. Öyle deme. Benim o taraklarda bezim yok. İzlemeyen erkekler de var. Niye izliyora gelince de insanlar bundan zevk alıyor yoksa niye izlesin 🙃
Beni mutlu eden tek şey şu an için futbol umarım gönlümü fetheden karşılıklı aşk duyduğumuz bir kız çıkar da şu futbolu bırakırım belki
Zevk meselesi heyecanlaniyorlar izleyince hoşlarına gidiyor kadınların zevkleri olduğu gibi erkeklerinde var
Ben de hep voleybol maçı izliyorum böyle degerlendirmemek lazım şöyle diyebiliriz erke çocuklarına futbol izletmek bir kültür ama kız çocuklarına herhangi bir sporu küçük yaştan izletmeey başlayan değerli aile sayısı az
Asıl eğlence asılmutluluğu orada buldumuz için okadar taraftarın arasında herkes o anı tadıyo birlikde sevinip birlikde sövüyoruz işde buda bizim mutluluğumuz aynı sizin makyaj yapmanız gibi
Ama kavgalar da oluyor değer mi ki
Pek maç izlemem, genelde milli maç olduğu zaman izlerim
Herhangi bir şeyi fanatizme bağlayan kişi apt*ldır. Oynamasını severim ama izlemesini sevmem
Futbol bizim için hobi ama aynı zamanda bir sektör. İş kolu gibi. Ne paralar dönüyor.
emin ol gereksiz kadın dırdırından çok iyidir maç seyretmek
Aaaa teessuf ederim dırdır mi 🙂
Gereksiz değildir yaa🙂
Kahve yok kumar yok karı kız yok napalm evde oturup futbol da izlemeyelim mi
Karı kız olsa bile futbol yine 1. Sırada olur 😄
Ne alakaa reis
Zerre umrumda değil ben bazem motorsporları bazende extreme sporları izlerim.
Ben izlemeyi bırakalı birkaç sene oldu türkiş çöp futbolu
Daha iyi keşke boyle erkek dek gelse kariyla kizla ilgilenecegine macla ilgilensin :)
Hep maç izlemiyoruz sonrasında maçın geniş özetini sonrasında kısa özetini sonrasında sadece golleri sonrasında yorumları izliyoruz
Daha ne olsun 😄🙂
😀😀😀
Sevgililerin kalesine gol atamadiklari için
😂.
Beyin budur espriyi anlayacak gelişmiş bir beyin 😘
Ahahaha guldurdunuz.🙏
Amaç o zaten bugünkü görevim tamamlandı o zaman bir kişinin gülmesini sağlamak o gülümsemeyi gormesemde en azından yazarak tarif etmesi bile yeterli güldüğün için teşekkür ederim ayrıca ve bunu basarabildiysem
Ben teşekkür ederim 🙂
Maç izlemekten nefret eden bi benim galiba 🤔
Bende varimm 🙂
Seven kadın var mı ki 😳
Var tabi bakma sen kızlarda maça sarmış
Ruh hastaları 🙄
Kızlar neden sürekli dizi izliyor
🤷🏻♀️..
İşte olay bu çekiyor bizi
Ne izleyeceğiz seni mi izleyelim :(
Yok yok 😄 maça devam..
Sen yüz vermeyince maça sardim bende
😄😄
🥺..
İzleyebiliriz gayet normal, biz size soruyor muyuz nedir bu saatlerce makyaj yapma tutkusu diye
Benim makyaj tutkum yok ki 😄
Haklısın 🙂 yine de futbol sizin için vazgeçilmez
Yok erkekler tek değil bende izliyorum 😁 ve çok da seviyorum bağıra bağıra çok hoş oluyor
Bu da bir tür arınma işte ben arınamıyorum orası ayrı
Ben hiç izlemiyorum maç 😊 ellerin ve tırnakların çok güzel 😊 Hangi ildesin
futbol izleyen erkekten olur
Benim için büyük zevk futbolsuz olmaz
Ben izlemiyorum. Tamamen zevk meselesi.
Futbol sevmeyen tek erkeğim heralde.
ben izlemiyorum sarmıyo
Çünkü izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
izler geçerim sonrası programlar saçma evet
Derbi bende izlemeyi severim. 😁
Sevgilim olsan sadece seni izlerdim 🥰
teşekkür.