Maçların zaman zaman tekrarlarını izleyen birisi olarak şöyle bir açıklama yapabilirim;
Maç esnasında bazen fazla heyecan ve stres yaşarız o an detayları gözden kaçırabiliriz. Bu sebeple maç bittikten sonra teknik analiz için ya da özellikle bir ya da birkaç futbolcunun toplu ve topsuz oyunu nasıl oynadıklarını daha rahat görmek için tekrar izleriz. Benim bazen durdurup geri sarıp tekrar tekrar baktığımda olur. Buradaki amaç sistemi ve oyuncuları gözlemlemek ve analiz etmektir. Farklı amaçlarla keyfine izleyen bile olur ama genelde tekrar izleyenler taktik analiz için izlerler...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sevinme anında pozisyonların detaylarını kaçırabilirler bu sebepten pozisyonların detaylarını ve hazırlanış biçimlerini görmek için maçların tekrarlarını izleyebilirler, ayrıca bazende o galibiyetin vermiş olduğu sevinç ve coşkuyu tekrar tekrar yaşamak adına maçların tekrarlarını izleyebilirler
hatta bazen öyle zamanlar olabilir ki maçların tamamını izleyenlere de denk gelebilirsiniz.
örnek vermek gerekirse Türkiye - Çek Cumhuriyeti arasında yapılan Avrupa Şampiyonası mücadelesinin ikinci yarısını kim izlemek istemez ki şimdi :)212 Yorumla- +1 yıl
Ben🤭
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Belki Türkiye yı desteklemek acıyla maçı canlı izlerdim ama okadar. mac izlemeyi sevmiyorum🙂
- +1 yıl
😂😂😂😂 var tabiki.
- +1 yıl
Ters köşe yaptınız vericek cvp bulamadım o yüzden gülüyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için. iyi günler.
Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Pozisyonları farklı bir bakış açısı ile değerlendirmek gerekiyor. Daha fazla açı imkanı ve tekrarını görüyoruz. Ayrıca pozisyonun maçın gidişatını nasıl etkilediğini de yorumluyoruz. Siz kadınlar neden dizi tekrarlarını izliyorsanız, olayları nasıl farklı farklı anlatıyorsanız bizde farklı farklı izliyoruz aslında. Bunu anlamanız lazımdı. Aslında işinize geleni anlıyorsunuz da buna kafa yormuyorsunuz. 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Saddoooov zeki saddov😂
- +1 yıl
Herkes söylüyorsa bana gerek yok o zaman lafımı geri aldım 🙊
- +1 yıl
😂😂😂tamam o zaman saddov suz olmaz buralar.
- +1 yıl
Bir saddov kolay yetişmiyor 😂
- +1 yıl
Yeter mi bu kadar 😂
- +1 yıl
İhtiyaç olursa işaret Çakman yeter😉
+1 yılErkekler de tıpkı çocuklar gibi tekrarlama olaylardan mutlu oluyorlar.
Çocuklara nasıl güzel bir şaka yaptığımızda güler sevinir "bir daha bir daha" diye ister, bu da onun gibi bir şey.
Mesela çocuklar da izledikleri çizgi filmlerin aynı bölümünü defalarca izler.
Bir sonraki sahneyi biliyor olmanın "şimdi şu olacak" deyip o şeyin oluşunu izlemek onlara tarifsiz bir keyif veriyor.
Yanii; Erkekler = Çocuklar
#Cassie1211 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂doru tesip
- +1 yıl
Bilirim 😄
- +1 yıl
Doğru tespit olmalıydı amaa 🙄
- +1 yıl
Sorun değil gayet anlaşılırdı 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkürler 😌💛
- +1 yıl
Ricalar♥️
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılFutbola hiç ilgim olmadı gadası. Hâlâ da ilgim yok. Ama seven seviyor saygı duyarım.
10 Yorumla Hemcinslerim futbol izlemeyi çok sevdi benim hiç merakım olmadı
Arabaları çok sevdiler ilgilendiler ben bindim kullandım hepsi o kadar
İçlerindeyim bende meraktayım bu hevesi zevki nereden buluyorlar bende ondan istiyorum belki oyalanır keyif alırım ya da farklı bir meşgalem olur bende sohbetlere katılırım11 Yorumla- +1 yıl
Enteresan🤔
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. İlk olarak futbol zevklidir çünkü.
Benim gibiler için hayatın merkezidir.
Tuttuğun takıma gönül vermektir.
Takımın iyi durumdaysa iyi, kötü durumdaysa kötü olmaktır, futbol.
Maçlarda keza öyle.
Özellikle önemli bir maç kazanıldığı zaman iyice izlemek istersiniz.
Mesela ben Beşiktaş Şampiyonluk maçını defalarca kez izlemiştim
10 Yorumla
+1 yılNeyse ki futbolla ilgilenmiyorum, bu konuda atıp tutabilirim. Belki 1 kez izlediklerinde anlamıyorlardır 🤣. Al bak bunun için başlık açmışlar:
https://eksisozluk.com/0-0-bitmis-lecce-cagliari-macini-banttan-seyretmek--274609810 Yorumla
+1 yılSenede birkaç defa mağaza indirimi olduğunda izdiham yaratan kadınlar, erkeklerin senede birkaç kere olan derbi maçlarındaki heyecanını neden bir türlü kavrayamıyor?
Konu futbol olunca akan suların durduğu falan yok. Önemli maçlar zaten çok nadiren oluyor. Türk takımları avrupa standartlarının altında olduğu için kritik bir maç birkaç senede bir denk geliyor. O maçlarda da bırakın heyecanlı olalım. Onun dışında bir de derbi maçları oluyor senede birkaç defa. Bu sebeple de heyecan artıyor haliyle.
Mesela beğendiğiniz bir diziyi, filmi de tekrar tekrar izlersiniz. Hababam Sınıfı'nı mesela 10 defa izlersiniz, orada ne olacağı belli değil mi?
ÖRnekleri çoğaltmak mümkün de gerek yok. Gerçekten gereksiz bir soru.00 Yorumla
+1 yılYakışıklı futbolcuların adlarını öğrenmek için bende tekrar izliyorum 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 😂😂
Maçları n özetini izlerim pozisyonları özet geçerim futbol tutkusu zevk güzel hissiyat tır bazılarımıza futbol çok Güzel hitap eder bazıları boş iş der ama herkesin zevk tutkusunu na sampati duyduğu şeylere saygı duymak gerekir
10 YorumlaBen maçları çok sevmemem rağmen asla tekrarını izlemem. Sarmaz çünkü. Anca izlemem için büyük bir final maçı izlerim ya da özetlerini bakarım. Tekrar izlemek bana hiç hitap etmiyor. Ki takip ettiğim 18 tane lig var. Vakit kalmaz diğerlerine.
10 YorumlaEğer galip geldiyse heleki derbiyse kaç tekrarını izlersem izleyim. libido soruları varya işte o zaman o heyacanı her seferinde yaşıyorum. Birde her maçın değil sadece kendi tuttuğum takımın tekrarını izlerim
10 YorumlaFutbolun cinsellik başlığıyla yayınlanması neden? :D
11 Yorumla- +1 yıl
Töbe töbe 🙂sistem benim seçimimi değiştirmiş.
Uzun zamandır maç izlemediğim için tekrar hiç gündemde bile yok, ama sorunu cevabı kısa ve net : Keyif aldığın anların hazzını tekrar tekrar yaşamak hemde bu kadar kolay olunca neden olmasın 🙂
10 Yorumla
+1 yılgerçekten aklımdaki en büyük soru işareti.. Babam maçı izler, tekrarını izler, birde spor yorumunu izler. Birde aynı tepkiler şaşmadan verilir. Evde maç izleneceği gün benim en mutsuz günüm olur
10 YorumlaMaçtan çok zevk aldıysam o maçın tekrarını izlerim. mesela GS nin eski yıllarda Real madridi yendiği o efsane maçları 20 yıl geçmesine rağmen hala tekrar izlerim.
10 YorumlaSpor konusunda 433 cevap paylaştı. Stadta izlediğim maçın tekrarı değil ama önemli pozisyonları TV izlemek büyük keyif veriyor.
Bunun sebebini bilemem ama gol veya tartışmalı bir pozisyonu tekrar izlemek keyifli işte. 😃10 Yorumla
+1 yılBu tamamen kadinlara karsi bir hareket subniminal, televiyonu kitlemek, gicik etmek , uyuz etmek, izleyeceginiz bir sey varsa bertaraf etmek, hizmet alimi yapmak, caydi, kurabiyeydi falan... Cok bi anlami yok yani.. bakma sen izliyoruz ama bunlar icin birde uzanirken yedigin kurabiye poacadan dusenleri silkeyip kalkmak icin.. nihahhahaa yani kadinlarimiz soyle dusunmesin ay ne sacma ne aptalca falan gibi dusunmesin şşş🤭🤭
00 Yorumla- Spor konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak futboldan zerre anlamayan birisiyim. Hiçbir zamanda ilgimi çekmedi. Bilmiyorum yani cevabını. Futboldan ne anlıyor erkekler çözemedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Djxkkdkxlx dimi ben de çözemedim gitti
+1 yılİşte kadınlar nasıl romantik film seviyorsa erkeklerde maç seviyor 😀
210 Yorumla- +1 yıl
Çok genel olmuş. Cinsiyetçiliğe lüzum yok.
Ne ben romantik film severim, ne de çevremde futbol seven erkek var.
Tercihler yumağı.. - +1 yıl
Peki romantikliğe en çok ihtiyacı olan kim? Cinsiyetçilik ne alaka yani yorum yapmak için bahane arıyorsunuz bir yatışma yapalım yüzde 70 kadın romantiklik der yani ablacım boşuna böyle şeyleri tartışmak bile zaman kaybı
- +1 yıl
Ama yok tüm erkekler aynı hepiniz cinsiyetçisiniz. Hoş oldu mu şimdi böyle demem?
%30 niye kaale alınmasın? Genelleme yapma işte olsun bitsin. - +1 yıl
Tamam tamam peki sen haklısın 😀😅
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
Umarım yav he he çekmiyorsundur 🤷🏼♀️😃 - +1 yıl
Yok ya zaten bende pek maç izlemem ama Galatasaray’ı severim eski maçları gayet güzeldi ama izlemiyorum işte maç tekrarı izleyen kişi de büyük ihtimal fanatiktir ya da uğraşacak bir işi yoktur sosyal aktivite kasıyordur. İşte aklıma da oradan geldi hani kadınlar romantik sever ya ne biliyim öyle düşündüm. belki yanlışım vardı yani sende kb :) yorumun için teşekkürler gayet iyi anladım hatamın 😅 🤐
- +1 yıl
Sevindim 🙂 Onunla ilgili psikoloji makalesi denemesi yazmıştım bir filmden yola çıkarak, fanatiklik ile ilgiliydi. İç açıcı bir şey değildi ve normal bir şey de değil doğrusu. İyi yapmıyor olman, senin adına sevindim.
- +1 yıl
Ben pek duygusal kategoride değilim. Daha ziyade 'Duygu katili', 'His sondajcısı' bla bla şeylerle anılıyorum. Neymiş hissetmemek suçmuş. Ben mi dedim lan beni sev diye..
- +1 yıl
Bu gün ayarım yok seni yormayayim. Teşekkürler anlayışın için iyi günler dilerim 🙂
- +1 yıl
Yok yorulmadım makaleye devam et sen güzel yazmışsın😀
- Spor konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSeks den sonra ufak bir konuşma ve sohbet var. :) hani nasıldı nerde sorun oldu gibi muhabbetler. ona benzer işte :)
20 Yorumla
+1 yılMaç esnasında hakemin yanlış karalarlarına bakarlar kim nasıl oynamış tekrar görmek ister birde tuttuğu takım yendiyse onu döner döner izler
10 YorumlaBen tekrarini değil, kendisini de izlemiyorum. İşim olmaz futbolla. Zaten ülkede futbol mu kaldı ki, neyini izleyeceğim? 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılGüzel oluyo kaçanlari görmek ya da goldeki sevinci daha iyi goruyorsun mesela cunku canli izlerken kendin sevinirken birsey anlamion🤣
10 YorumlaBen futbol izlemeyi bile gereksiz buluyorum aç izle film aç izle dizi efsane yapımlar var
20 YorumlaTop gördüğümde bomba zannedip polisi arıyorum, ne maçı be kadın
20 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben sadece Fenerin maçının kısa ozetlerini izlerim. Her maçı izleyen de bizden degildir..
10 Yorumla
+1 yılBiz Erkekler için maç tekrarını izlemek p*rno film izlemek gibidir.
10 Yorumla- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılgs lılar yapar bunu açar avrupa kupası aldığı maçları izlerler
10 Yorumla Bir kere daha heyecanlanmak veya kaçırılan yerleri izlemek için
10 Yorumlacanım oldukları için olabilir mi? İlk izlenimde demek idrak etmiyorlar.
10 YorumlaGalip geldiysek zevkten
Mağlup olduysak küfür etmek için tekrar10 Yorumla
+1 yılkadınlar almayacakları halde neden magaza gezer ya da giymeyecekleri halde neden alır
10 YorumlaBir arkadaşım vardi maçı izler heycanlanir sonra izlediği maçın özetini izler tekrar heycanlanirdi😂
10 Yorumla
+1 yılTekrarını değil tekrarını tekrar tekrar izlemezsek olmaz
10 YorumlaNedense bir türlü sevemedim bu maçları izlemeyi de sevmiyorum
10 YorumlaSpor konusunda 370 cevap paylaştı. İzlemesini sevmem. Maç özetinden ziyade sanırsam pozisyonları yorumunu izliyorlar.
10 YorumlaBenim için değil yanımda eşim varken ne yapayım futbolu
10 Yorumla
+1 yılBen her maçı izlemem
Tekrarınıda hiç izlememişimdir10 YorumlaMaçı canlı izlediysem tekrarini izlemeye gerek duymuyorum.👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler izlemeyi sever genel olarak bunu maçla sınırlandırma, erkekler çektikleri videoları da sonra izlemeyi severler. Çünkü kaçırdıkları bir şey olsun istemezler.
10 YorumlaYani tekrar izlemek tartismali pozisyonlarla ilgili
10 YorumlaSpor konusunda 985 cevap paylaştı. ozellıkle galip geldiğimiz maçları tekrar tekrar izlemek keyif veriyor yalnız hafta boyunca bu konunun her spor kanalında konuşulmasını ben de gereksiz görüyorum
10 YorumlaDizilerdeki kadar uzun bakismalarla sindire sindire izlenmediginden sonucta futbol daha hizli 😅
10 Yorumlanası lan erkek mi oluyorum ben şimdi? ben maçları 90 izlerm sonra 8er 10ar dklık o özetleri izlerim ve 1er dklık kısaları da izlerim ve ardından 90 dk özeti tekrar sakin kafayla izlerim
30 Yorumla
+1 yılSadece futbol değil.
Erkekler izlemeyi sever.
İki kişi tavla oynasa üçüncü kişi oturur izler.44 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKacirdiklari pozisyonlari izlemek icin veya izlemeye doyamadigi maci bidaha izlemek icin😂
10 Yorumla
+1 yılHababam sınıfını tekrar tekrar izlemek gibi düşün bunu da
10 YorumlaKisa kisa gosteeilen pozisyonlerin uzun uzun dikkatli izlemek icin
10 Yorumla- Spor konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılBende sacma buluyorum ben mesela evli olsam maçı izlemek yerine esimle ilgilenirim ozetini izlerim 1saat 45 dakikami maça vermem zaman kaybi hep😂
20 Yorumla Siz dizileri neden tekrar izliyorsunuz? Mesela aşkı memnu izleyen tekrar çok gördüm 😅😅😅
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye - Çek 3-2 sayısız izlemişliğim vardır.
Yine izleyelim geldi10 YorumlaEn hakli soru.
Spor izlemek güzeldir. Voleybolundan futboluna.
Ama sabah akşam futbolla yatıp kalkmak boş insan olmanın göstergesidir.
Hayatını dolduracak hiçbir şeyi yok demekki.00 Yorumla
+1 yılKumandayı kadına kaptırmamak veya bi sus artık dememek için
10 Yorumla
+1 yılSimdi kesin izlemiyorlardir. 20 yildir utaniyorlar zaten bir de tekrarini izleyip double trouble mi rezil olsunlar
20 Yorumla
+1 yılİlkinden bir şey anlamıyorlarsa demek 🤣🤣🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi 😂😂😂
- Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes izlediği şeyleri tekrar neden izliyorsa o yüzden
10 Yorumla Kacirdiklari pozisyonlari gorebilmek icin ve maci tekrardan daha rahat izleyebilmek icin. Yani ben o yuzden izliyorum erkekleri bilemem
10 Yorumla
+1 yılBen bunu sadece erkeklere mâl etmiyorum ben bir kadın olarak maçı izledikten sonra spor özeti veren programları da izliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel içerikli film izlemek gibi bişey sanki sahada ben varım gibi
10 Yorumla
+1 yılKafaları bir kerede almıyor da ondan..
12 Yorumla- +1 yıl
Ben değil Cem Yılmaz diyor 🙂
- +1 yıl
😂😂
Doyamıyorlar izlemeye...
40 YorumlaKadınlar neden elbiseleri varken yenisi alır?
Çünki seviyorlar)))20 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar