öncelikle milli sporumuzdur. güreş, halter vs. olimpiyatlarda geleneksel olarak başarılı olduğumuz sporlar değil, hatta futbol da değil, doğrudan halı saha adı verilen futbol türevi milli sporumuzdur. halı sahacı arkadaşlar bilir, bir süre aradan sonra halı saha yaparsanız, ertesi gün vücudunuzun çeşitli yerlerinde kas ağrılarıyla uyanırsınız. oturduğunuz yerden kalkmak külfet haline gelir, merdiven çıkmak işkence olur ki halk arasında hamlamak dediğimiz hadisedir. yani günlük hayatımızda hiç kullanmadığımız bazı kasları, halı sahada aniden ve kuvvetlice kullandığımız için kasların bize tepki göstermesidir.
Altın günüyle eşdeğerdir, birbirine altın vermek yerine pas verirler. Kısır börek yemek yerine de çıkışta bol acılı adana dürüm gömülür. Gece sonu aktivitesinde hafif yorgunluk ve vücut esnekliği olduğu için performansı uzun sürer. Denendi onaylandı, iyi günler...
Erkekler maçı çok seviyor. Bende maçı çok seviyorum. Aslında onların sevdiği şeylere anlamasiz demek yerine ya da o gözle bakmak yerine tadına çıkarsak o kadar da gizli bir yanı kalmıyor dünyalarının aslında ☺
Ben sevmem zaten riskli bir iş arkadaşı 2 kere dişini kırdı bir matematik hocası üniversitede onu da çağırdılar deli oynuyor. Bir sürü sakatlık olabilir ve zevki çıkmaz. Eski kiracı da elini kırdı, öyle kırılan çok tanıdık var. Statik elektriklenme sonucu aritmi de olabilir.
Özellikle masa başında çalışıyorsan ve evli değilsen en başta enerjini bir şekilde atman gerekiyor, bunun en keyifli yolu halı saha, diğer bir nedeniyse futbol hastalık, birçoğumuzda ve bazen de TVde izlerken gaza geliyoruz bunu +18 şey izleyince tahrik olmak gibi düşün biz de futbolda aynısını yapmak istiyoruz gaza geliyoruz 😂
İşin gücün derdin sıkıntının stresini bir yerde atmamız bağırmamız çağıŕmamız küfür etmemiz hayvan gibi koşup kan ter içinde kalıp az da olsa deşarj olmamız lazım gerek bizimde değil mi ne yapalım sizin gibi kuaföre alışverişe mi gidelim 😂
Halisaha bizim kırmızı çizgimizdir.. 😜 Söz verirsek gideriz, stres atar döneriz. İş stresini atmanın en güzel yollarından birisi futbol veya basketbol oynamak benim için..
Nedeni aslında değişken olabilir her seven için ama benim için bir tutkudur hem stres attığım hem de en çok hoşuma giden aktivitelerden birisidir. Tabi voleybolla birlikte.
Eşitlikçi bir ortam var ve görev paylaşımı tam. Yani kadınların yavşadığı ve ezdiği erkek ayrımı halı sahada yok. Keşke tüm hayat halı saha maç gibi olsa.
futbolu sevdikleri için, beton bloglar yüzünden artık açık alanlarda top oynamak mümkün olmadığı ve sokak aralarında tehlikeli olduğunu için halı sahada bu isteklerini fazlasıyla karşılıyor
Her cumartesi 11-12 halısaha maçı yaparız kücükken bir klüpte oynayıp büyüdügün de prof olmayan insanlarla dolu bir nevi eskiden kalan hayalini hobi olarak yapması :d
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
siz niye sıkılınca alışverişe gidersiniz ya da saçınızı değiştirirsin? aynı sebep :D
Kapak resmi çok güzel bir tanede ben ekleyin merhum hocamızdan, ‘’Bu bir meydan muharebesidir, kimsenin tribünde oturup izlemeye hakkı yoktur.’’ Necmettin ERBAKAN
En İyi Cevaplar