Fb- D. Kiev maçında Fenerli taraftarla savaşta olan Ukraynalı futbolculara putin diye bağırdılar. Bu vicdanen ve aklen doğru bir hareketmidir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTribünlerde hep rakibi kızdıracak tezahüratlar yaparız, hatta ileri gidip küfür de ederiz ( asla tasvip etmiyorum tabii ) ama insanların eşleri, çocukları, anne babaları ölmüş ve bu ölümlere sebebiyet vermiş birisinin ismini tezahüre etmek çok büyük akıl tutulmasıdır. Ayrıca da Tengrim bir daha hiç bir Türk'ü başka milletin liderinin ismine tezahürat yapma şaşkınlığına düşürmesin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKelimenin tam anlamıyla rezalet. Rezil ettiler ülkemizi :(
Bu nedir ya, fake yıldızlar dalga konusu oldu, sürekli bot bastıkları için defalarca kez instagram hesabı kapandı, bugünde Putin diye bağırdılar. Ali Koç hem Fenerbahçeye hede Türk futboluna ve ülkemizin itibarına sürekli zarar veriyor
37 Yorumla- +1 yıl
Ali koç zaten bir proje Acunda onun bir projesi. Ülke koç ve benzeri zenginlerden çok çekti bee. Aziz yıldırımı harcadılar
Cevap sahibi+1 yılAziz Başkan bununla kıyaslanamaz bile. Aklı başında bir adamdı o
Cevap sahibi+1 yıl@Hullanza
Peki bunun sporla alakası ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Hullanza
Evet sordum, ne hakla bunu yapıyorlar, spor ayrı, siyaset ayrı dedim. Ayrıca burada açılan her soruda Rusyanın haklı olduğunu, emperyalist itlerin Rusyayı kuşatmaya çalıştığını, bunun dolayısıyla ülkemizide kuşatmak olduğunu sayısız kez yazdım. Yahudi selenskinin nasıl başa getirildiğini neonazi köpeklerin neler yaptıklarını bu sitede kimse benim kadar çok paylaşmamıştır. Hatta herkes beni eleştiriyordu...
ama dediğim gibi spor ayrı siyaset ayrıdır
+1 yılBu bir siyasi terör eylemidir. Futbol müsabakalarından men edilmelidir.
Binlerce bebek katiline binlerce insan destek verdi. Bu bir terör eylemidir!
512 Yorumla- +1 yıl
parti kur oy vereyim
- +1 yıl
Ben şu an bunu destekleyen herkesi engelliyorum..
- +1 yıl
haklısın düşünmeden hareketin sonucu bu olur
- +1 yıl
Evet sanırım..
- +1 yıl
maalesef ama ben bunun bir planlı tezahurat olduğunuda düşünüyorum
- +1 yıl
Yani Ülkenin her türlü adını şanını yıllardır kirleten bir kulüp sonuçta..
- +1 yıl
böylesi cahil kesimler kullanılmaya müsaittir farkında bile omadan kullandı sanki bunları birileri ben nedense öyle gördüm Türkiye tarafsız bir ülke bence istihbarat olayıda olabilir bilemeyiz inşallah öyledir bilerek yapmaları bizim milletimize yakışmaz
- +1 yıl
Bir iki kişi desen anlarım. Bİnlerce insan bağırdı.
- +1 yıl
yaa öyle bir ortamda hiç bulundunmu bilmşyorum biri bağırmaya başladımı koyun psikolojisi oluyor hepsğnde mitingdede öyle mesela biri bişey desin hemen bağırırlar bunlar ne diyır demezlrr zaten kale arkası genelde kafa iyi olmaz çarşı mesela öyleydi bağırmak için içerler
- +1 yıl
Neden sürekli fenerbahçe yapıyor böyle pislikleri
- +1 yıl
İçerisindeki yapıyka alakalı bence Başkanlarıda gezi olaylarında para aktarmıştı ama devlet dokunmuyor niye bilmem
- +1 yıl
Teşekkür ederim. <3
+1 yılÇok ayıp ve cahilcedir. Bu fanatiklik de değil resmen holiganlık. Bir maçtan daha mühim şeyler var.
27 Yorumla- +1 yıl
Ukrayna futbol federasyonu UEFA'ya şikayet edecekmiş fenerbahçeyi. Ben utandım.
- +1 yıl
3-4 başlayınca susun demek yerine destek veriyorlar
- +1 yıl
Ben de fenerliyim ve geçen maçı izlemiştim bu maçı izlemesem de hani bu saçma yorumu geçtim de böyle bir takıma yeniliyorsanız suçu fenerin yönetiminde aramak varken utanmadan vladimir putin diye tezahürat yapmak çok iğrenç. Üstelik politik olarak da baktığımızda tarafsız durmamız gereken bir noktada dış dünyaya verdiğimiz izlenime bak. Gerçekten tiksindim.
- +1 yıl
yaa hepsini geçtim bu putin bizim askerlerimizi şehit etmedimi hiç orasını düşünmediler. şakasına bile olsa yapılmamalıydı
- +1 yıl
Tabi yapılmamalıydı. Berbat gerçekten bir de beni eksilemişler. İnsanlar ölüyor ve gol yediğiniz için savaş tezahüratı yapıyorsunuz ben suçlu oluyorum :d insanların bu kadar hayatsız olması beni iğrendiriyor. Tuttuğunuz takım ve taraftarı mabediniz değil. Hatasını tabi ki eleştireceğim. Bunun bedelini üstelik taptıkları takım ödeyecek.
- +1 yıl
hiç birinin niyeti o değildi ama yaptılar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
+1 yılÇok ama çok yanlış bir hareketti.
10 Yorumla- Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGereksiz gerçi fb taraftarı normal
10 Yorumla burada Gassaraylı bebeler ağlıyor Fenerbahçe men falan diye ki zaten bu Gs ve ts ne kadar hain şrfsz feto sevici vatan hainleri zamanında bizi Uefaya şikayet edecek kadar ahşalık bir takımlar ve beb Putini severim Ukraynalı futbolcular aynı gs ve ts gbi o... Evlatları oldukları için hakettiler zaten beyni olupta kullanabilen herkes bu 2 ülke arasında çıkan krizde Rusyanın dibine kadar haklı olduğunu bilir boluna burada duyar kasmasın kimse
10 Yorumla
+1 yılKonusu açılınca bunlar dram yapar biz şampiyon olacaktık kurşunlandık diye
Çocuk yaşlı demeden herkesin sığındığı yerlere bombalar attıran Putin'in ismini bağırırlar.
Bunlar yüssüz gittikleri oldukları bulundukları her yerde bu ülkeyi utandırmaya yeminliler.
10 Yorumlaİlk maçtan itibaren çirkeflikle yata yata futbolun anasını s*ktiler. Mağdur edebiyatı yapıp şampiyon ligine gidiyorlar. Önümüzdeki iki elemeyide hakem yardımıyla geçecekler unutmayın bu sözümü. Fenerbahçenin kurşunlanan otobüsüyle dalga geçenler bugün adamlık dersi vermeye kalkmasın altında kalırsınız.
03 Yorumla- +1 yıl
Boş yapma konunun futbolla alakası yok fb taraftarının %80 i bu olaya dahil olmadı ama bunu savunmak saçma ne silahla mermi yağdırılmasına razıyız nede şakasına bile olsa putin diye bağırılmasına bunu savunmak aptallık. Bizde Fenerliyiz
- +1 yıl
Adam kartal yaptı naptı sanki bee. Beşiktaş yüzünden bu hallere düşmak saçma.
+1 yılmaks fanatik zekası, çok bir şey beklememek lazım ama bu kadarı da ciğersizlik yani. fb taraftarı olarak söylüyorum bunu. Sonra bize karşı terbiyesizce bir şey yapılınca bi taraflarımızı yırtarız.
10 YorumlaSpor konusunda 318 cevap paylaştı. Vicdanlı değil ama mantıklı bir hareket Kiev'li oyuncular tahrik olup sert faul yapar kırmızı kart görür sahada oyuncu eşitliği sağlanır bu fenerin işine gelir ama ahlaklı bir davranış olmaz ama Kiev'li oyuncu gol atıp taraftarı kışkırttı eline koluna hakim olmadı fener taraftarına değil takım arkadaşlarına koşması lazım gol attık dan sonra İstanbul da fener taraftarının damarına basarsan karşılığını alırsın. Galatasaray'lıyım feneri zerre sevmem objektif yorum yapmaya çalıştım
00 Yorumla
+1 yıl30 yakın askerimizi öldüren ve PKK ya yardım eden insanı desteklemek ancak FB taraftarına yakışır rezil etmeyi gurur bellemişler
30 YorumlaEvet çok doğru. Bi GSli olarak Fener taraftarını gönülden kutluyorum.
Putin, Ukrayna'yı nazilerden, AB'nin paralı askerlerinden ve NATOcu itlerden temizliyor.
Rusya'nın yanındayız10 YorumlaTürk adını lekeliyolar cahiller. Tarih adına gram bilgileri olmayan embesiller
33 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaçı izlemedim eğer bu doğru ise bir Fenerbahçeli olarak utanç duyarım bunu yapan hadsizlerden.
Sporu bu olaya karıştırmak yakışıksız.
Binlerce insanın öldüğü savaş ve sebep olanları desteklemek, o kişiler kadar suçlu yapar destekleyeni.10 Yorumla
+1 yılKoyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak sonuna kadar yanlış buluyorum. Fakat bu eylemi tüm Fenerbahçe camiasına mal etmemek gerek
10 YorumlaDoğru değil spora böyle biseyi karıştırmak zaten yanlış birde gol yiyince böyle çirkefe yatmak çok yakışıksız
10 Yorumla
+1 yılEtkiye tepki o anın verdiği sinirle bir de bu Rusya 🇷🇺 Ukrayna 🇺🇦 savaşında Putin’i haklı bulan kişiler de var beni aşan konular gerçi de
10 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıladamların kıblelerı sasti :)
bunlar bursa sampiyon olunca sevinen güruh :)
hic elestirme yazık colugun cocugun benzer :)10 Yorumla - Spor konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılGereken en büyük ceza verilmelidir, gerekirse Avrupa kupalarından men edilmedilir.
20 Yorumla
+1 yılResmen saygisizlik bi mac icin boyle tezahuratlar yapılmamalıydı
10 Yorumla
+1 yılAdice bi davranış bence, gitsin kendi futbolcularına ve jesusa sövsünler yiyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
Bence feneri avrupa kupalarından en az 2 sene men etmeleri lazım
+1 yılDiyenlerin canı cehenneme ya, utanır insan azıcık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahada Türk varmiydi? Fenerbahçe de yani ben göremedim? Hepsi yabancı oyuncuydu izlemem fenerliyim ama asla izlemem biz onları geceli çok oldu
10 YorumlaYaşasın Başkan putin.
21 Yorumla- +1 yıl
max..
+1 yılΟrυsbυ çocukluğu, boşuna demiyoz ananın... koyayım Fenerbahçe diye
00 Yorumla
+1 yılÇekemez şekilde yapması hata tabi... Ama Rusya yı savunan taraftayım hem objektif hem ülkemin çıkarları için...
10 Yorumla
+1 yılfutboldan nefret etmem için bir sebep daha oldu bu olay.
00 Yorumla
+1 yılBüyük skandal. Umarım men edilmez Avrupadan
10 YorumlaKatiyyen doğru değildir.
10 Yorumla
+1 yılNeresinden tutarsan tut yanlış rezillik
10 Yorumlahayır max fb'li zekasıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltam türklerden beklencek hareketi yapmışlar zaten dünyaca aşırı milliyetçi ve politikacı cahiller olarak biliniyoruz cahilden kastım eğitim cahili değil
09 Yorumla- +1 yıl
Türkler akıllıdır boş yapmayın. Milliyetçilik ayrı bu ayrı
Cevap sahibi+1 yılmilliyetçilik insanın gözünü kör eder
- +1 yıl
alakası yok milliyetçilik ırkçılık değildir
- +1 yıl
millet demek türk demek değildir.
Cevap sahibi+1 yıl@Hullanza 5 yaşındaki ukraynalı çocuk bu nazi?
- +1 yıl
Bak bakalım 2014'ten beri Donestk'te naziler kaç çocuk öldürmüş? Zelenski'den önceki lavuk "bizim çocuklarımız okula giderken, onların çocukları bodrumlardan çıkamayacak" demiş mi dememiş mi?
Girdikleri her şehirde halk Rusları sevinçle karşılıyor, ama bunları BBC, Reuters, DW göstermez sana
Cevap sahibi+1 yıl@Hullanza hmmm geçmişte bir ülkenin politikası çocuk öldürdü diye biz de onlarınkini öldürebiliriz bravo harika mantık o zaman tüm dünyada çocuk kalmaz klasik milliyetçi politikacı mantığı asldfgkjgh
- +1 yıl
Naziler çoluk çocuk öldürürken, napacaktı Ruslar? Oturup "yapmasanız olur m" diyecekti? Tankla topla girecek tabii.
Ruslar sivil hedeflere tek kurşun sıkmadı daha. maalesef zaiyat oluyor gene de. Ulrayna çoluk çocuk sürmeye başladı cepheye, bırakıp teslim olacaklar, bitecek bu iş.
Nazi herifler, nazi. Baziler tanktan toptan anlar.
- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış
10 Yorumla
+1 yılŞerrolar
10 Yorumla
+1 yılHayır değil
10 YorumlaSkandal
10 Yorumlaneresi dogru
10 Yorumla
+1 yılFutbolda oluyor bu tarz seyler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞikeciler için ahlak yoktur. Menfaat vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMac bu. Putin putin degil, mac mac degil🙈🙏👍
00 Yorumla
+1 yılMax fenerli zekası
010 Yorumla- +1 yıl
çikolata yaa
- +1 yıl
Senin zeka memelerde herhalde bayan fake
- +1 yıl
@Huzurun_Rengi kes 10 senedir şampiyon olamayan takımın ezik taraftarı
- +1 yıl
Dedi öz güveni olmayan meme gösterip aklı sıra dikkat çekmek isteyen bir ezik
- +1 yıl
@Huzurun_Rengi istediğim resmi koyarım varoş seni sanane sana girip çıkan ne? Max taraftar zekası işte ben ne diyorum bu ne diyor bruh 🤡
- +1 yıl
Sayın fake senin zekanın nerede olduğunu söylüyorum ama anlayacak zeka yok ki sende. Mal işte. Tipini sktiğim ya gözümü kanattın ameka
- +1 yıl
@Huzurun_Rengi daha kendi resmini koyamayan rspu cocugu mu demis bunu😂 dur dur mk fenerlisi kendi stadlarını atese veren bacım cocuklari degil misiniz siz 🤢 birde kapak fotosuna sampiyon fener yazmis sen bir 10 sene daha göremeyeceksiniz sampiyonlugu yenilince hemen laf eden ruh hastalari hayatları boyunca avrupaya gidememis takımın taraftarı
Hem fake diyip hem ppme laf etmen nasıl bir manyaklik. Fakeyim veya değilim konu benim ppm değil hayatsız m*ymun seni hadi ötede cikcikle
Diyecek bisey bulamayıp sadece ppme saldiran bir varossun - +1 yıl
Beter ol F*nerbahçe hshsjs
+1 yılrezalet bir durum..
10 YorumlaBence doğru degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış tabiki
10 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış
10 YorumlaEtik değil
00 Yorumlaaz bile
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında