Kariyerim Aydınspor 1923 Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş akademi liginde oynadım yani futbol okulunda değil😉hem sol ayağım şimdi boyum 185,186 bu gün bal ligi takımının u-19 una girdim zamanla yükselicem olucam ben askari ücrete çalışmıycam tuttuğunu koparan birisiyim illaki futbolcu olucam sizce en fazla hani liglerde oynarım?
Güncellemeler
+1 yıl
milli takım karmasında geçmişim de var bi alt yapı geçmişim var ama biraz acemilik var 3 önce bıraktım bu gün başladım
Tekrar başladım 3 sene sonra futbola. Bu fotoğraflar 2016/2019 arası çekildi, 2019 sonları bıraktım. En fazla hangi ligde oynarım?
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Tekrar başladım 3 sene sonra futbola. Bu fotoğraflar 2016/2019 arası çekildi, 2019 sonları bıraktım. En fazla hangi ligde oynarım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başarılar kardeşim
Eyvallah kardeşim sağ olasın
Yeteneklerine bağlı bu tamamen. Bir bakmışsın Jamie Vardy gibi yükselmişsin. Yeter ki fazlasıyla çalış
Eyvallah knk sağol inşallah çok çalışıcam 🙏
Hayırlı olsun inşallah gelebildiğiniz en iyi yerde oynarsınız
İnşallah kurban olduğum sağol samimi yorumun için😊
rica ederim
Hayırlısı be
Aynen öyle
Tahmin yurutemicem ama onun acik olsun...
İnşallah
Sağol
3. ligde oynama şansım var mı en azından
Bizene awk bizene
Senin awk ben asıl köpek seni yatırır çatır çatır
Aynen aynısını sana yapacam
Sen hiç bişey yapamazsın kel enik seni mavi tık olduğumda benim konumu buraya açıcaksın ezik
Benden bahsediceksin bi ara tartışmıştım o kral oldu ben z,, illi eziğin tekiyim diyceksin
Arkadaş ne anlatıyor boş yapma uzmanı mi
20 lik ka,, ltak seni yatırır sk, rm ha
Üçüncü