Futbolda hangi mevkide başarılı oynardınız?
Kaleci
Sağ bek
Sol bek
10 Numara
Defans
Forvet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
D-E ve F seçeneklerinde baya iyiydim kanatlarda oynayamıyorum ne beklerde ne açıklarda Stoper Ortasaha göbek ve Forvet oynamışlığım var.
Forvet= Tipik Hakan Şükür örneği verilebilir kafa toplarına hakim ancak ayriyetten fiziğide kuvvetli
Orta Alan Göbek= Bu mevkide çok iyi paslar atıyordum bir ara Lincoln gibi sağa bakıp sola atmaya başlamıştım
Stoper= Yarın maçım var yine Stoperim aslında en sevdiğim mevkilerden son maçta rakip forveti kardeşim yeter bırak peşimi dediğini bilirim en iyi oynadığım ve sevdiğim mevki Stoper ama dediğim gibi Forvet ve Orta göbektede oynayabiliyorum defans derken servet gibi gelene bam güm vur gelmesin akla pique gibi :)
Ah kardeşim ah deştin yaramı eskiden çok iyi bir kaleciydim acayip reflekslerim vardı bazen kurtarış yaptığımda şutu çekenler ağzı açık donup kalırdı ama okul falan derken birde boyum 1.72 de çakılı kalınca bıraktım ilgilenmeyi ve köreldi o yeteneğim hakikaten ptt 1. ligde oynardım en azından ama böyle oldu
Şıklarda yok ama hakemlik yaparken bayağı başarılıydım :D sezonluk ortalamam en kötü 7.8 di
kaleciliğim iyiydi bir de çok iyi top çalardım:)
Cevap
139Cevap
Futbolum oyun ve mahalle maçlarından öteye gitmedi. Futbolcu olsaydım ki bunu çok istedim ama olmadı kesinlikle orta saha olurdum. Ama defansif orta saha olurdum. Biraz uçuk belki ama eğer gerçekten oynayabilseydim 2. Steven Gerrard olurdum. Ama olmadı işte. :)
kaleciliğim iyidirbi iyi konsantre oldum mu halı sahalarda resmen kalemi gole kapatırım :::)))999999koca halı saha maçında iki gol uç gol yediğim olmuştur yani:))) gelen sert duz şutlar sektirmeden tek hamlede tutmak en buyuk zevkim onu yapabildim mi keyifleniyom bazısı gol atınca keyiflenir ya aynı öyle
Kalecinin ne yaptıgını biliyorum bir tek digerleri ne yapiyo aciklarmisiniz :D? Kaleci dicem tek onu bildigim icin ama top yemekten korkuyorum :D
Bana makyaj malzemelerini say de onuda sayamam :D kalem, maskara , far , ruj :D baska bisey var mi acaba :Dd
Pudra, allık, fondöten (umarım doğru yazdım) nerde bunlar?
Hı evet onlarda var ama kullanmıyorum ki hiç kullanmadim hayatımda
Sınıf takımında bir arkadaşımla birlikte savunmada göbekte idim. Mahalle arası maçlarda her mevkide oynardım. Kaldırımdan duvar pasını çok iyi yapıyordum. :)
Futsaldayım zaten forvette. Ama orta saha ve sağ bekte de oynamıslığım var. Defans dışında nereye koysalar oynarım ama savunma yapamıyorum gol odaklıyım
vayyyy :D
Oy veremedim övünmek gibi olmasın da karşı takımı ayağımda oynatırım komple.
Belli bir mevki yok her alanda oynarım kaleciliğim de fena sayılmaz ama genelde forvet arkasını benimserim halısahada
Halısaha maçlarında her yerde oynardım takım toparlamak gibi bir kere takıma girdim ön liberoya aldılar.
kaleciliğim iyidi. defansım da. forvette de iyidim. mahalle maçlarında sıra sıra dolasırdım bu mevkılerı artık ne durumda ihtiyac var sa :D
Abi her türlü 10 numara mevkini iyi oynardım :) gol atmak ayrı ama asist yapmak bambaşka zevk veriyo bana :)
defansta oynasam kaleci mangal yapar kalede
her halde 90 dk veya 120 dk duvar örerin kalenin önüneee
Defans benim için on numara mevki fakat ağır olmamdan dolayı sevmediğim mevkidir. Hep sakatlarım o yüzden :)
beşiktaş paf takımın' da oynadım ve sigra alkol yuzunden futbolll karıyerım son buldu... yoksa şu an fenerbaçe de mousa sow gıbı olurdum...:) .) :)
çok sağbek oynadım kanatları severim ama ortasahada güzel pas dağıtıyorum fazla koşmuyorum en azından :)
ben her yerdeydim sürekli çalım atar pas vermez.. kaleyi nerden görsem vururdum.. birde penaltı oldumu kaleye bilen geçerdim :D defansı hiç sevmem ama iyi yapardım :))
www.kizlarsoruyor.com/.../q2249382-hangi-takimi-destekliyorsunuz-ks-tribunuu ankete beklerim sağ bek diyorum ben :)
kalecilik asıl mevkim :) ama kale dışında forvet oynarım epeyde gol atarım :D bir kaleci olarak rakip kalec, ye gol atması daha rahat :D
bu arada forvet oynamasamda gol atıyorum genelde kaleden kaleye geçen yıldan beri 10 a yakın gol attım
10 numara iyi bisey sanirim '10' numarayi isaretledim :)
10 numara dedim ama hücüma yönelik her yerde başarılı olduğumu düşünür arkadaşlar falan. :)
4-2-3-1 in sağında solunda sağ bek ve stoperde başarılıydım...
Tam 10 numarada degildim açıkcası ama tam bir orta saha göbek topçusuydum :)
Rakip ceza sahasinda 10 metrekarede super santrafim, yeterki kosturmasin kimse beni:)
Bir tık kadar kolay olsa o işler :) herkes 10 numaraymış.. Sorsan kaçtanesi fıtbol oynamış resmi olarak 3-5 anca :) ben sol bekim ki zaten hala oynuyorum👍
liseye kadar defans ve kalede iyi oynardım ama lisede teknik kazandıktan sonra orta saha (şu an ünideyim)
Bu ankette de ortaya su sonuç çıktı; ülkede sol bek yok
Kalecilik ve Sol Bek yani ikiside farketmez kafama göre işaretlemiyom bir geçmişim var
Her yerde başarılıyım aslında.
Defans ve kaledede iyiyim ama en güzeli forvet oynamak.
Kalecilik. Kaleciler için maç 90 dakika değil 5400 saniyedir. Çünkü her saniyenin büyük önemi vardır.
Gençlerbirliğinde stoper oynuyordum Mersine geçince forvete aldılar. Anlicanız Beşiktaşlı Edu gibiyim.
Futbol oynadım zaten savunmanın her yerinde oynadım ama on libero en sevdigim severek oynadığım yer bkz. Mehmet topal
Sag kanat sol kanat forvet arkasi driblingim harikaydi aylik 50 bin liraya giresunsporda oynuyodum paranin mina koydum
Beni sag kanatta forvet oynatıyorlardı sol ayak olduğum için gerçekten daha etkili oluyordu gol atarken sdhsfhf ne eglenceli günlerdi be..
@efeee02 yalnız abicim bu isi hic bilmiyor gibi konustun... Son yillara bakarsan degisen kanat anlayisini görebilirsin.. kanatta ters ayak mantigi ile kanattan cok forvet üretilmeye calisiliyor..
Sistem dogrudur yanlistir bilemem. Mevkisiz futbol taraftariyim.
Istisnalar vardir misal ronalda hem sag hem sol ikisini kullanabiliyor ama sagla oynuyor baktigimiz zaman kucukken ronaldo sola daha yakinken sonradan sagini daha iyi gelistirmis ve mevkisi genelde sol kanat bale ise sağ bek oynuyor genelde sol ayak olmasina ragmen ama türk statusune bakarsak misal emre colak sol ayaktir ve yetistirdiginden beridir alt yapidan hep solak cıkmadır. Ayni zamanda hamit sol ayaktir kucukken sol ile baslamistir ama sonradan sag kanat ve sag bek oynamaya baslamis ama bakildigi zaman genelde sol kanat sag kanattir mesela ben arfa sol kanattir ve solaktir hep o bolgede oynamistir mesela amrabat solaktir ve sol kanat oynamistir bazen sag ayagini kullandigini goruyoruz sagdada oynamistir ama o bir solaktir. Olayin ozeti sudur futbolcular ayak teknigine gore bolgelerde degisiklik gosterebilir fakat asil yapiya gore mantik budur sen solakmisin sağlakmi? Alt yapi hocalari eger seni denetlerken ilk topu kullandigin topa sekil versigin yapiya bakar ona gore seni +
Topçu yapar ha farzedelim ki her ikisini de kullanabiliyor iste ozaman sen buyuk futbolcusun :) dunyada cok ornekler verebilirim mesela sneijder solaktir ama saginida kullanabiliyor iste o buyuk futbolcudur tabiki sadece bu mantikla buyuk olup olmadigini belirleyemeyiz ama buna gorede degerlendirebiliriz. Neyse konuyu uzatmayayim umarim anlatabilmisimdir
@Prime77 dostum ben sneijder sol ayak demedim ki :) sneijder her iki ayagini da kullanabiliyor tabiki sagla daha iyidir sagla oynuyor ama soluda kullandigi oluyor bu demektir ki alt yapidan sok ayak ile baslamis ajax ile oynadigi yillari izlersen uzun toplari felan solla yapiyor neyse ya hayirli aksamlr
profesyonelde bilemem ama halı sahada kalecilik benden sorulur :)
hoca beni hep dos oynatıyo diye futbolu bıraktım zamanında :D
Beki meki bilmem defansda iyiydim sonra benim yaptığım şeyin futbolda pek yeri olmadığı anlaşıldı bende boksa geçtim Herkes rahat etti
tam orta saha adamıyım. süratli ve tekniğim. hem kanatlarda hem on numara oynarım. iki ayağımı da iyi kullanırım.
10 numara yazdım ama ne olduğunu bilmiyorum malesef=)
Milletçe defansif bir özelliğe sahip olduğumuza inanmıyorum :)
kulupte oyun kurucuydum sol ve sağ ayak olduğumdan dolayı sol bekte oynatıldım sol açıkta :D
ön libero kesinlikle :)) oyun kurma, top çalma herşey var bende :)) şutlarım da sağlamdır
Sol açık. Lise takımında iki solak vardı zaten. Ben gizli forvet gibi oynardım.
herkes de ronaldo olmuş.. maşallah ülkemiz baya zengin topçu bakımından
Top oyunları bana ters, azıcık ötede oynayın kesmiyim katanaylan topunuzu :D
Forvet arkası serbest mevki gole dönük çok pis gol atar asist yaparım
sağ kanatta çok etkili olurdum.. hızlı bindirmeler yapardım sağ şeritten
10 numara ve sag kanatta ustume adam tanimam cok iyiyimdir..
10 Numara bütün takım benim ayağımdan çıkacak pasa bakmalı
Hangisi ne is yapio bilsem ona gore cevap vercem:D
Kaleciliğim pek iyi degil ama amatörceyimdirr istesem zayıflasam biraz daha iyi olmaya calisirim aslinda bizimkiler aile baskısından oynuyayamıyorum
sağ bek sitilimi de gökhan göüle bentetirler ama yaşalandık işte
iyi gol atardım o ayrı ama en iyi yerim sağ bek ve stoper
10 numara oynuyorum yaşım 18 ama kadrodayım amatörde en genç oyuncu birde kaptanım
+Pas atsana oglimm
-vuruyorum yamuk gidiyo * sağ back
Defansif Ortasaha Top geçer adam geçmez :D
Kanka kanat diye mevki yok zaten.
Solbek olsaydim parayi kirmistim bu yoklukta :)
Sol açığı da koyaydın iyidi. :).
ÖN LİBERO
SANTRAFOR
GORVET
Orta saha, Sol kanat, Santrafor
Melo gibi olurdum *-*
sağ bekte iyi pusuya yatarım :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar