Kadınların oynadığı futbol daha zevkli geliyor bana. Şikesiz siyasetsiz tertemiz. <3 :)
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Kadınların oynadığı futbol daha zevkli geliyor bana. Şikesiz siyasetsiz tertemiz. <3 :)
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Kadın voleybolu daha zevkli bence. Ben bir kere futbol oynadım kızlarla, kendi kaleme gol atmıştım 🙈 hemen ardından karşı tarafa gol atarak telafi etmiştim 😎
şikesiz olup olmadığını bilemeyiz ama
gittikçe daha fazla öne çıkan bir spor dalı oldu hanımlar için
geçen bir maç izlemiştim kıran kırana geçmişti:)
Kesinlikle daha zevkli, bir de teknik direktörlerine kadın olma şartı getirilse daha da güzel olur.
Çok beğeniyorum gerçekten.
Küfürün ve çirkefliğin olmadığı bir oyun oynuyorlar, erkek futbolcular ibret almalı.
En iyi görüş için teşekkür ederim hanımefendi 😇
Rica ederim canım.
Valla futbolu sevdiğimden sadece dünya kupalarını ve şampiyonlar ligini izliyorum onun dışında kadın maçları aşırı ağır oluyor
Cevap
23Cevap
Ben erkeksi buluyorm ya
Bence normal maçlar daha aksiyon dolu
Bence kadınları futbol oynarken izlemek daha keyifli. birde oyun daha az duruyor ve akıcı oluyor
Kadının olduğu yerde genelde medeniyet oluyor. Erkekler gibi yere tükürmezler, küfürlü daha az konuşuyorlar. Şiddet eğilimleri yoktur.
İyi oynuyorlar 😉👍 Ben U15 te çamdibi Gençlerbirliği debrespor İzmir büyük şehir futbolcuydum Mevkim sol kanat Lisans ortalama büyük takımlarla mac yaptım Fener’e karşı 2 tane uzaktan efsane gol attım İspanya’da bilbaoya 3 tane gol atmıştım
Helal olsun kadınlar liginde güzel gol atmışsın.
Dalga geçiyorum :D Siz iyi misiniz ya :) Şaka mısınız siz :) :D
Aynen öyle daha keyifli izlemesi dün maç vardı biraz izledim iyiydi
Alex Morgan hayranıyım ben
Kadın dybaladan dört gömlek daha üst
Özellikle Lingerie league süper Amerikan futbolunda
Kadın olduğu her yeri güzelleştiriyor, iyi ki varız 🌸
İzlemeye değer futbol oynuyorlar ama her an da oyunlarıyla şaşırta biliyorlar … kadınlar her şekilde tüm branşlarda olmaları ve başarılı olmaları çok gurur verici … her zaman destekçiyimdir bu konuda …
Centilmenlik açısından evet diğer teknik taktik erkeklerin futbolu daha iyi
Zevk vermiyor açıkcası. Tff 4. Lig maçları bile daha zevkli 😅
halı saha maçından hallice. erkek maçı kadar teknik ve mücadele yok , paslarin çoğu rezalet.
Zevk vermeye başladı iyi oynamaya başladılar, kıran kıraba geçiyor maçlar.
o konuda haklısın.. ama erkek futbolu daha heycanlı
Futbolu çok severim. Kadınlar da çiçektir o ayrı fakat erkekler yapsın bu sporu ya. Heyecanlı olmuyor. Dümdüz izliyorsun
haklısın canımın içi
Evet, çok keyifli oluyor
full lgbt reklamları vardı.
Futbol sevmiyorum da izlemiyorum da
Evet çok güzel oynuyorlar
Çünkü sende bayansın 😂😂
Hayır bence, voleybol da daha zevkli
Yeterince para kazandırmadığı içindir
Futboldan nefret ederim.
Kadın erkek farketmez bence zevkli maç zevklidir
Zevk almıyorum * olduğu doğrudur.
hayır