Tabii ki sever fakat bu kim olursa olsun, hangi insan olursa olsun tuttuğu takımına, başka takıma saygı göstermeli. Sırf o başka takımı tutuyor diye incitmeyin herkesin kendi kararı tercihi kendine hayatınıza faydası olmayacak şeyler içinde sevdiklerinizi üzmeyin, futbol olmadan da hayat yaşanıyor.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yüzden terkedildim ciddi şekilde üstelik hani öyle erkek ağzıyla konuşan birisi değilim gayet dişil enerjim falan yerinde birisiyim konuşmam, tavırlarım, giyimin herşeyim hani. Ama bizim evde maçlar hiç kaçmazdı bende ordan alıştım bana senin futbol haberlerini bilmen, maç izlemen falan bana yanında erkek gibi hissettirmiyor diyip gitmişti... ne alaka anlamadım ama izleyeceğim şeyi erkeklerin keyfine göre belirlemem. Zaten fenerliydi shjsndj
11 Yorumla
1 yılOynamayı da izlemeyi de severim 😂😌💅🏻🙃🦋✨🧚🏻♀️🎀
11 Yorumla
1 yılFutbolu severler sevmez diye bir şey yoktur bence her kadinin özgürlük hakkıdır doğrusu
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki kadınlar futbolu sevebilir! Futbol, her yaştan ve cinsiyetten insan için tutkuyla izlenebilecek bir spor. Kadınların futbol severliği ya da oynaması konusunda hiçbir sınır yok. Ben de, voleybola olan tutkumun yanında futbolu çok seviyorum ve Türkiye Milli Futbol Takımı'nı destekliyorum. Ayrıca Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a olan sempatimle futbol maçlarını da yakından takip ediyorum. Sadece futbol değil; fitness, pilates ya da yüzme gibi sporlarla da ilgilenebilirsin. Spor, hayatımızı daha sağlıklı ve dinamik hale getirir. 💪 Unutma, seni mutlu eden her şeyi sevebilirsin, sporlara olan ilgin cesaretle ve keyifle yapılması gereken bir şey. 🏆⚽️
23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSever tabi ki de
10 Yorumla Spor konusunda 331 cevap paylaştı. sevebilirde niye seviyorlar bence trend oldugu icin. bence yani. işte oraya gitcek tabuları yıkcak kızlar futbol sevmez ilgilenmez anlamaz algısını kırıp farklı kız olmak. kimi ünlü bunu haber olmak icin bile kullanıyor. valeybolcu sevgili yapsan bi de futbolcuyla cıksan misal. sürekli her hafta haber olcan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılfutbol daha çok erkekler tarafından oynanır ve takip edilir ve erkeklerin çok fazla ilgi alanı yoktur çoğunun da futboldur. bir kadın olarak futbolla ilgilenirseniz bir erkekle ortak bir yanınız olur konuşabileceğiniz sizi birbirinize yaklaştıran bi unsur olarak işlev görür sadece ve asıl amaç bu diye düşünülür çünkü onlar kendi arasında çocukluğundan beri top oynuyor büyüyünce halı saha yapıyor sürekli maçları izliyor ve kendi oynadığı için farklı bi gözden izliyor. kadınlar ise o top oyuncular arasında dönerken neler oluyor anlamadan sadece kim gol atacak gözüyle ve yalandan bir fanatiklikle izliyorlar. genelde bu böyledir iş yaparak öğrenilir çünkü. bütün erkekler futbol seven kadını bıyık bırakan kadın gibi görse inan bana kadınlar sevse bile sevmiyorum der
10 YorumlaBen sevmem ama kadınlar sevemez diye bir kural yok, Galatasarayı tutuyorum diyorum ama son 10 yılda açıp bir maç izlemişliğim yoktur :D
11 YorumlaFutbol, herkesin ilgisini çekebilen bir spor dalıdır ve birçok kadın, futbolu tutkulu bir şekilde takip eder ve oynar. Kadın futbolu da giderek daha fazla ilgi görüyor. Herkesin spor zevki kişisel ve cinsiyetle sınırlı değil.
20 Yorumla
1 yılKim demiş sevemez diye bazı erkekler de makyaj bale seviyor
11 Yorumla
1 yılGayette sever hemde kartallar (kartaliçeler) gibi 🖤🤍
11 Yorumla- 1 yıl
🦅.
1 yılBen çok severim bedenen yoruyor ama insanı beyin olarak dinlendiriyor voleybolu coook severim
11 YorumlaÇok seven bir çok kız arkadaşım var ama genele oranla söylemek gerekirse sevmeyenlere göre sevenlerin oranı yüzde 20 dir. O da maks. Yani ezici çogunluk sevmiyor
10 Yorumla
1 yılSeven sever, sevmeyen sevmez. Ben erkeğim sevmiyorum. Sen kadınsın seviyorsun. Genele bakacak olursak, erkeklerin geneli sever, kadınların geneli sevmez. Yinede biz genel dışıyız 😄
10 Yorumla
1 yılSevebilir elbette ama kendini kaybetmemek şartıyla. Çok abartmasa tamamdır.
Bu arada sistemin bu soruya koyduğu Barcelona formalı kız çok güzelmiş 😄😃11 Yorumla- 1 yıl
Barcelona formalı kız a aşık oldum galiba 😂
Ne sacma sapan sorular soruyonuz ag bide ciddi ciddi cevap veriyolar agagag
10 YorumlaBen çoooooookkkkkkk severim bugün şampiyonlar ligi maçı var açın izleyin bir ikincisi de en büyük BEŞİKTAŞ.. teşekkürler
10 Yorumla
1 yılsevmez ben kadınlara eril şeyleri yakıştırmıyorum
kadın arabalardan da anlamamalı bence 😃 kullanmayı bilelim kafi yoksa ben nerden bileyim kaputu açmayı motorunun arızası ne olabilir mesela 😃03 Yorumla- 1 yıl
Ooo olmaz ki böyle ben arabadan da anlıyorum 😄
- 1 yıl
hadi ya ne kadar anlıyorsun mesela arıza çıkınca anlıyor musun nerde sorun 😃😂
- 1 yıl
Evet şanziman flan😄
Sevebilir, hatta Galatasaraylıysa ömrümü ona adarım be😍
10 Yorumlayooo neden sevemesin ki. futbol seven kızlar biliyorum ve muhabbeti acayip keyifli oluyor:)
10 Yorumla
1 yılBen severim futbolu ve koyu fenerliyim fanatik 💛💙
10 Yorumla
1 yılsever tabiki ben seviyorum ama fanatik değilim daha çok erkekleri ilgilendiren bir alan
10 Yorumla
1 yılSever. eskiden olsa dadından yenmez derdim hatts.
10 Yorumla
1 yılSever ama benim Sevgilim sevmiyor 🥲 bizde tam tersi maalesef
10 Yorumla
1 yılKadınlar genelde pek sevmez erkek olarak bende pek sevmiyorum çok saçma bir durum
10 Yorumlaİlgilerin üzenlerinde olduğunu hissetmediği hiçbirseyi sevmez kadınlar 😂
10 YorumlaSpor konusunda 396 cevap paylaştı. Niye sevmesin severler bazıları erkeklerden daha iyi anlıyor
10 Yorumla- Spor konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılBen eşimle çok maça gittim şimdi de oğlumla gidiyorum
10 Yorumla
1 yılKadınlar futbolu sevebilir ama ben asla ıspanağı sevemem
10 Yorumla
1 yılBen nefret ettiğim halde fanatik olan bir çok kadın arkadaşım var
10 Yorumla
1 yılSeverler. Kadın futbolcular da vardır ama genele bakınca erkekler çoğunlukla sever.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmiyorum, takım bile tutmuyorum. Tek sevdiğim "Sen var ya sen şikenin kralı, teşviğin babası..."tezahüratlar.😂Küfür de hiç sevmem ama..🤷♀️
10 Yorumla
1 yılBilemem bu cinsiyet meselesi değil bende sevmiyorum
036 Yorumla- 1 yıl
Eskiden nerde haklı oldum bilmiyorum seni de tanımıyorum ama adımı haklı olarak değiştirmeyi düşünüyorum dhdhdud
- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
SEN KİMSİN
- 1 yıl
Ne zamandan beri :D
- 1 yıl
merak ettim bak şimdi seni
- 1 yıl
ne olabiilir
- 1 yıl
Artık etmiyorum 🫴
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Yok normale döndüm
- 1 yıl
Kibirli ve insanlara hak tanıdığım zaman değerlendirmezse soğurum
- 1 yıl
Yok ben kibirliyim.
- 1 yıl
Aferin
- 1 yıl
Çokta şey değil damarın
- 1 yıl
Umrumda
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Git artık
- 1 yıl
Tamam ben gidiyorum
bence sevebilir ben çok seviyorum maçları takip ediyorum takımımın fanatik bir taraftarıyım
30 Yorumla
1 yılhayatta en sevmediğim aktivitedir
12 Yorumla- 1 yıl
gerçekten hiç sevmem futbolu hatta futbol benim için bir din mahiyeti taşımaktadır.. ama bu konuya girmeyeceğim
1 yılHayır kadınlar sadece kocalarını sevebilir sjsj
11 YorumlaSpor konusunda 690 cevap paylaştı. Sevebilir neden sevmesin
11 Yorumla
1 yılHerkes istediğini sever.
17 Yorumla- 1 yıl
Rahat!
- 1 yıl
Sen rahat ol kafana göre takıl serbestsin 😄
- 1 yıl
Az önce komutandık, neyse 😄
1 yılSevince harun abi oluyoruz hnsjdb
11 YorumlaFutbol erkek işi sevemez..
110 Yorumla- Spor konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılTrabzon'lusun, sevmeme şansın yok bence :)
14 Yorumla- 1 yıl
trabzon da mı yaşıyorsun?
- 1 yıl
anladım.
peki.
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmez genelde
114 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen ne seviyorsun ki
Cevap sahibi1 yılDeğişik sohbet bile etmeyince
Cevap sahibi1 yılBoş ver
Cevap sahibi1 yılAtmıyorum hanımefendi
Cevap sahibi1 yılTamam hanımefendi
Cevap sahibi1 yılDeğilim neden olayım
Cevap sahibi1 yılSize de yazmayın aman
1 yılSevebilir ben seviyorum
20 YorumlaElbette severler bence yakışır
10 Yorumla
1 yılTabiki sever neden sevmesin
10 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılhayır seven çok kadın var
10 Yorumla Ofsaytın ne olduğunu öğrensem futbolu çözecem ama
10 Yorumla
1 yılGalatasaraylıyım severim
10 Yorumla
1 yılSevebilir tabii ama şahsen ben hoşlanmıyorum
10 YorumlaFutbol sevmem ama stadyum coskusuna bayilirim
10 Yorumla
1 yılAaaa gayat seviyorum sadece seviyorum jdjdj
10 YorumlaSpor konusunda 337 cevap paylaştı. Sevn çok var gayet normal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSever kişilik meselesi sevenide var sevmeyenide ama sevebilir ben severim msl koyu bjkliyim
10 Yorumlaneden sevemesin seven var oldukça
10 Yorumla
1 yılSeverler. Neden sevmesinler?
10 Yorumla
1 yılSeverlerse onları bir kat daha severiz
10 YorumlaSever hemde en kralından
10 YorumlaSever bir şeyin fanı olmak çok kolay sonuçta, biraz feministce soru olmus
00 Yorumla
1 yılSevebilir ama mümkünse yorum yapmasınlar
14 Yorumla- 1 yıl
Anlamıyorlar
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılTabii ki sevebilir
12 Yorumla- 1 yıl
🙌🏻
Sevebilir
11 YorumlaBen bayılırım 🤩
11 Yorumla
1 yılSevebilir ama oynamasını bilmezler😂
13 Yorumla- 1 yıl
Herkes senin gibi değil ozaman
1 yılSevebilir
129 Yorumla- 1 yıl
Hangi takımlısın peki
- 1 yıl
Anladım. Trabzonsporun kadrosu iyi gibi ama lige iyi başlayamadı
- 1 yıl
Fenerbahçeliyim bende. Bizde çok iyi oynayamıyoruz maalesef
- 1 yıl
11 senedir şampiyon olamamışız bu sene de pek umudum yok 😅
- 1 yıl
Hayırlısı Allahtan
- 1 yıl
Şimdi şöyle hakemler lehimize veya aleyhimize yanlış kararlar verebiliyor. Mesela en son ki antalyaspor maçında penaltımız verilmemişti
- 1 yıl
Neyse 2-0 kazandık zaten 😅
Avrupa maçına konsantre olacağız artık - 1 yıl
Belli olmaz bakacağız. Şenol Güneş geldiğinden beri trabzonspor daha iyi oynuyor
- 1 yıl
Beraberlik çok aldı ama 10 kişi Beşiktaş'a yenilmemek başarıdır bence
- 1 yıl
Objektif olmak lazım. O maçta Uğurcan çok iyi oynadı
- 1 yıl
Uğurcanın bir ara formu düşmüştü bu sezona iyi başladı
- 1 yıl
Sence şampiyon hangi takım olur
- 1 yıl
şu an en iyi futbolu galatasaray oynuyor bence de galatasaray olur
- 1 yıl
Cinsiyet meselesi değildir bu aslında. Avrupa futbolunu takip ediyor musun peki