Gamer Kadınlar futbol oyununu mu, gerçek futbolu mu daha iyi oynar? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Futbol oynayamıyorum ama oyununu oynayabilirim der misiniz? Kadınlar futbol oyununu mu, gerçek futbolu mu daha iyi oynar? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyun futbolu daha iyi oynayabilirler 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. Kadın istediği her alanda çok iyi işler çıkartır bence 🤩 ama daha çok gerçek futbol diyelim 🤎 0 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl herkesin yeteneği farklı net bir şey söylenmez :D 0 0 Yorumla
selamnaberkanka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diyemem. Ben beceriksizin tekiyim. 😔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyun futbolu daha iyi oynayabilirler
Kadın istediği her alanda çok iyi işler çıkartır bence 🤩 ama daha çok gerçek futbol diyelim 🤎
herkesin yeteneği farklı net bir şey söylenmez :D
Kadınına göre değişir
Diyemem. Ben beceriksizin tekiyim. 😔
oyununu da oynayamam voleybola devam
Oyununu