Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Bu sorunun cevabı genel olarak bellidir çoğunluk erkekler der ancak son günlerde KS'deki bazı erkeklerin futbol konusunda çok da başarılı olmadığını gördüm :D. O yüzden emin olmak gerekçesi ile bu soruyu sormak istedim:Kızlar mı daha iyi Futbol oyunu oynar yoksa erkekler mi?
Erkekler daha iyi oynar
Kızlar daha iyi oynar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar mı daha iyi futbol oyunu oynar yoksa erkekler mi?
Ağırlıklı olarak erkekler oynar bence ama bu kadınların kötü oynadığı anlamına gelmiyor. Erkeklerin daha çok ilgisini çektiği için futbol oyunu oynayan kız sayısı bile çok az, en azından benim gördüğüm kadarıyla.
Olay aslında cinsiyetle bence pek bır alakası yok. Yani şöyle kızlar genel olarak oyun pek oynamazlar, hatta oynayan da erkekler kadar pek oynamamistir. Ondan dolayı oyun oynamaya alışık olmuyorlar. Bu bazı erkekler için de geçerli. Mesela ben online oyunları oynamadığım için pek alışık değilim. CS oynayacak olsam bir adam bile vuramam. Çünkü alışık değilim. Velhasıl bu sorunun cevabı futbol oyununda çok vakit geçirmiş kişi daha iyi oynar. He bir de yetenek de lazım ama.
Merhaba ben oynarım ama şöyle bir şey var futboldan da anlamam yani bu demek ki kız erkek sorusu değil kim daha çok iyi pas atmayı vs alıştırmayı yaptıysa o en çok iyi oynayandır Mesela Kızlar FPS oynuyor bazı erkeklerden daha iyi peki ya kızlar FUTBOL oyunlarına girerek bizden daha iyi oynasaydı düşünsene :D off korkulur rüya gibi sanırım ya ama yine de erkekler
Yetenek cinsiyetle ölçülen bir şey değildir. Genele vurursanız erkekler demek zorunda kalırsınız çünkü erkekler kızlardan daha çok bu sporla ilgileniyor. Ama bu bir kızın bir erkekten iyi olamayacağı anlamına gelmez. Kısaca mevzu cinsiyette değil bilekte ve zekada.
Geçen camide voleybol oynuyorduk fakat kuzenim futbol oynamak istiyordu dayım da camide olmaz diyerek izin vermedi o köşeye çekilince ben de dedimki dayı futbol oynayalım (hayatımda futbol oynamadım) hiç bana göre değil
Dünyada hangi işi yaparsan yap üzerine çalışılmış uğraşılmış zaman harcanmış işlerde başarılı olursun. Heykeltrasta olsan aynı ressamda olsan aynı terzilik ve modadada uğraşsan aynı. Futbol oyunundada erkekler küçüklükten beri uğraşır ve tabiki zevk alarak başlar ve doğal olarak etkenlerin başarılı olması pekte şaşırtıcı gelmemeli
Ben denedm mac oyunlarını topu göremiyordm kendi kaleme gol attm yetmezmis gibi kırmızı kart yedm sonra penaltı atacaktm atamadm taraftar beni yuhladı sonunda mac sevgim bitti