Adam ne yapsa video çekip story atıyor, ne yani etkilenecek falan mıyız :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam o kadar emek veriyor, hergun vakit ayırıyor, yıllarca disiplin ile spor yapıyor, sağlıklı da besleniyor. Bunu yasam bicimi haline getiriyor. Isten çıkıyor spora gidiyor . Zararli herseyden uzak duruyor. Karşılığında güzel vücudu varsa neden atmasın resim. Ben böyle insanlara bakınca ilk gördüğüm şey irade.
Hayran kalıyorum onlardaki iradeye. Insanlar çoğu biraz spora başlasa hemen bırakır, diyete başlasa yapamaz pes eder bırakır. Ama onlar hiçbir türlü pes etmiyor. En faydalı sağlıklı uğraş. Ben sporu sadece kendisi için yapan, hatta dışarı çıkarken genelde uzun kol giyinen kaslarını göstermeye çalışmayan çok insan taniyorum. Ki bence kizlar düşsün diye kimse yıllarda spor yapmaz. yapamaz Onlar bu amaçla başlayıp bu disipline ayak uyduramayip bir süre sonra pes ederler.
Düzenli spor yapanların sayisi zaten çok az. Onlar i sevelim koruyalım 😎🏋️♀️😍❤💚💜
113 Yorumla- +1 yıl
Aradigim yorum
Cevap sahibi+1 yıl@smterden7797 teşekkür ederim
- +1 yıl
ruca edeeim sen spor yapiyormusun?
En İyi Cevaplar
Senin için paylaştıkları düşüncesine kapılmana neden olan ne tam olarak? Sosyal medya ve kapitalizm yüzünden insanlar ayıptır söylemesi yaptığı tuvaleti bile paylaşır hale gelmişken bir bodycinin spor salonundan resim atması çok doğal. Tabi etkilemek istedikleri kişi/kişiler de vardır illa ki ama tek amaçları sadece bu olamaz. Kafe kafe gezip yediğini içtiğini paylaşan biri nasılsa bodycilerin de öyle işte.
40 Yorumla
Seni bilmem ama bir çok bayan aynı şeyi yapıyor onlar kendini çekip çekip Store atıyor sen milletin gözüne sokuyorsa ben buradayım diyip dikkat çekmeye çalışıyorsa onlar bundan ne anlıyorsan bu kişi de onu anlıyordur yani senin bunu sorgulaman sorgulamanın altında yatan sebep ne onu bilmek lazım yani bilmiyorum benim o taraklarda bizim yok ben o tarz şeylerle ilgilenmiyorum🦋
510 Yorumla- +1 yıl
Erkek sporcular hakkında sorulan soruya ‘kızlar da yapıyor kızlar da’ demen dkkdkskdlskxkx
- +1 yıl
Anlasana milleti sinir edecek bir soru işte. Dikkat çekip çok görüş alacak. Bu durum soran kişinin bile umrunda değil. İsteyen istediğini paylaşıyor zaten.
- +1 yıl
İstediğini başarmışın bu sazanlara semer vurman da gerçekten iyi. Hakediyor bu sazanlar...
- +1 yıl
Su en ustteki kiz neyin kafasini yasiyor nese bb
- +1 yıl
At kafasını yaşıyorum ve seni ilgilendirmez uza
- +1 yıl
Max at zekası ozaman
+1 yılGirilen onlarca zahmet, yapılan spor ve istikrarlı bir şekilde uygulanan diyetle ulaşılan o görüntüler de bir başarıdır. Aslında başarısını paylaşıyor. Karşı cinsi etkilemek için yapan yok mu? Tabiki var ama biz onlara horoz diyoruz. Kendini dev aynasında görüp, horoz gibi gezenler var diye herkesi aynı görmeyin. 😄
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
137Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar hoşlandığı için. ki gerçekten de hoşlanıyorsunuz. çirkin erkek olsa bakmazsınız ama yakışıklı olunca dikkatinizi çekiyor :D
10 Yorumla
+1 yılEtkilenmen için değil, spordaki gelişmesini kendi sayfasında paylaşabiliyor, o kadar emek verip vücut yapıyor, sana çekici gelmesi önemli değil onun için sadece kendi sayfasında kendi gelişimini paylaşması mı anormal, beğenmiyorsan takipten çıkabilirsin arkadaşını :)) o vücutlar kolay yapılmıyor ve en az 2-3 yıl emek gerektiriyor, sen ise oturduğun yerden yersiz yorum yapıyorsun
30 Yorumla
+1 yılBen Instagram kullanmıyorum artık, asla da paylaşım yapmadım. Ama şöyle düşünsene, dans ederken video çeken kız, güneşlenirken video çeken kız, süslenşrken video çeken kız. Bunlar normalse, erkek de fitness da çekebilir.
Instagram ve instagram kafasından nefret ediyorum. her şey çok şekilci, görsel ve sahte. Gerçek hiç bir şey kalmadı artık.30 Yorumla- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni veya bir başkasını etkilemek için yapmıyor o bence. Sadece hoşuna gittiği için atıyor. Samimiyetin var ise bence çok itici olduğunu söyle. Kadınların böyle şeylerden hiç hoşlanmadığını belirt.
Bazıları var öyle bir story ler atıyorlar ki hayvan gibi çalışıyorsun anlıyorum da o aaaa uuuu seslerinin başkası tarafından dinlenilmesi ve görülmesi artık ne hoşnutluk katacaksa artık sana çözemedim yani :) asfaf
23 Yorumla- +1 yıl
Millete kendilerini sergiliyorlar. Böyleleriyle evlenilmez
- +1 yıl
Makyaj yapıp foto çekenlere kıyasla daha bir saygı duyulasıdır spor yapıp foto çeken (kadımda erkekte).
+1 yılheyecanlı ergen arizona kertenkeleleri sosyal medya kullanmayıda öğrendiler. içerikler belli araç gıderken ya da fitness vs stroyler .
burdaki olay hard silkeleyiciyim aranıyorum mesajı verıyorlar aklı sıra ıq ve cebindeki para eğitim durumu hak getıre , % 90'ı baba parası ile karız kız avına çıkmakta.
bilgi burada dursun !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarda yaptigi popoyu atıyor. Her yerde popo gormekten gina gelmisti bana artik. Erkeklerde biraz kas falan atiyorda sahsen gozum gonlum açılıyor. Her yerde kadin kadin olmuyor. Erkeklerinde sahada olmasi gerek. Ben etkileniyorum yani. Adamlar yapmis, emek vermis, alin yeri var ortada göstermesinler mi, bakmayalım mi?😅
415 Yorumla- +1 yıl
iç güdüsel yorum yerine biraz politik olmayı seçmişsin işaslkd
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap yoo icgudusel yaptim. Ben dis görünüşten etkilenen, tahrik olan bir kadinim. Bazi kadinlari cezbetmeyebilir ama beni cezbediyor. Libidomu yukselten seyler bunlar. Sosyal medyada da bazi yakisikli kasli beylere bakıyorum açıkçası. Onlar da bakalim diye atmıyor mu zaten
- +1 yıl
aynen duymak istediklerim bunlardı zaten. peki hayatında birisi varkende bakmak ister misin? bakmak istersen bakar mısın yoksa kendini bastırır mısın? baktığında hayatındaki kişiden bunu gizler misin? son olarak baktığını hayatındaki kişi seni kısıtlamasa ne hisserdersin? :))
- +1 yıl
cok hakli bir isyan
Cevap sahibi+1 yıl@Cokbilen11 hayatımda biri varken bakmam. Doğru olmaz. Cunku bende benimle beraberken sosyal medyadan spor halini atmis, poposunu cekmis kizlari izlesin haliyle istemem. Kendi istemedigim seyi de baskasina yapma hakkim yok.
Zaten tipini ve fizigini begendigim bir erkekle berabersem baskasina bakma ihtiyaci duymam. O yuzden kendimi bastirmaya calismama gerek yok.- +1 yıl
Elindeki ile yetinmesini bilen bir kişi olarak takdir ettim seni. Ama ben dahil çoğu kişi hep daha fazlasını merak ediyoruz ilgi alanımıza giriyor garip şekilde.
- +1 yıl
Her yerde popo görmekten gina gelmisti demistin, ben aslinda buna hakli bir isyan dedim. Ve tabiki de iliskideyken baskasina bakmamak gerek, ancak kadinlarin kadinlara daha cok baktigi da bir gercek.
Cevap sahibi+1 yıl@Cokbilen11 kadinlarin kadinlara karsi gizli bir rekabeti ve nefreti var. Bende cozebilmis degilim. Bu erkeklerde yok mesela. Kadinlar birbirine durduk yere sinir oluyor. Kıskanıyor. Bizim bu dunyada işimiz hem bu durumlardan dolayi hemde yaratilis olarak daha zor
- +1 yıl
kıskançlık rekabetten ziyade sürekli sana seksi gelene ilgi göstermek bence erkekler için daha zor :) ne yapalım yaradılış diyoruz bizde şalksdl
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap gozleri fıldır fıldır dolanan ona buna cok bakan kişi yanindakini bir sure sonra begenmez. Beklentileri yükselir. O yuzden kadinda erkekte cok fazla etrafa, sosyal medyaya bakmamali. Özellikle hayatinda biri varsa. Yoksa yanindaki dunya guzeli de olsa/yakisikli da olsa her zaman daha iyisi var dunya da. Her şey de bu boyle.
Daha iyi meslek, daha iyi oara, daha iyi yasam sartlari, daha iyi erkek, daha iyi kadin... hep daha iyisi var. Insan olarak daha iyisini ararsak buluruz, yanimizdakini begenmemeye başlarız. Herkesin baska guzel olumlu özellikleri var. Ama hepsine de sahip olamayiz. Yanimizda biri varsa, evliysek artik diger seceneklerin ustunu cizmek, bakmamak, daha fazlasini merak etmemek gerek. Bunlar ihaneti, kişiyi üzmeyi/kirmayı, bosanmalari, ayriliklari beraberinde getiriyor cunku. Insan doyumsuz ama bunun yaninda kendini kontrol etsin diye verilen irade sistemi var. Insanlarin bu iradeyi kullanmasi gerek. Gunumuzde insanlar bu iradeyi kullanmadigi icn sorunlar çıkıyor zaten. Hayatimda ciddi biri varsa sosyal medya hesaplarini bile kapatirim gerekirse. Ben takilmalik, eglenmelik dusunen biri degilim. Ciddiysem ve karsi tarafi da ciddi gorursem diger kisilerin, bu atilan kaslı storylerin bile ustunu cizerim. Tabi bunu karsi taraftan da beklerim. Diger kizlara baka baka elbet beni begenmez. Hepsinin degisik guzel ozellikleri var. Muhim olan işte bunlara goz kapatmak, gozler açık bakarsa olmaz, iliski uzun sürmez haliyle.- +1 yıl
işte bütün mesele bu değilmi isteklere ket vurmak. cinselliğe düşkün birisi isen bu iradeye hakim olmak oldukça zor. bazen bedenimize aklımız değil... hükmediyor. hayırlısı diyelim ne diyelim :))
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap iradeye hakim olamamak bence bahane. Benim erkek kuzenim baba tarafindan hollandali, anne tarafindan turk. Hollandalilari bilen bilir. Kuzenimde boylu poslu, sporunu yapan, saglikli beslenen, kasli, renkli gozlu kisacasi cogu kadinin dibinin dusebilecegi bir erkek. Bekarken tatilde yanina kizlar gelirdi pas vermezdi. Seksiligi ve disiligiyle elde edebilecegini sanan kizlari bozup geri yollardi yerlerine. Bu egolu oldugu icin degil ne istedigini bildigi ve idareli oldugu icin. Baskasi olsa o kizlarla tek tek takili yataga atardi. Sonra bir turk kiziyla evlendi. Yine esine karsi sadakatli. Beraberken yine yaninda karisi olmasina ragmen bakan kızlar oluyor ama kuzenim hic bakmiyor. Yaninda karisi olmasa da bakmiyor ben sahidim, ben gordum. Hatta bir kere ben tuvalete gittiğimde dondugumde bir kiz kuzenim bacaklarına dokunuyordu. Elini yavas yavas uste cikariyordu ortalikta pek kimse yoktu. Kiza ne dedi ne yapti bilmiyorum. Uzaktan gördüm kiz nerdeyse aglayacakti. O aglamakli, sinir olmus bir suratla gitti. Bu olay yasandiginda da evliydi. Bu adam istese playboy olabilecek, istedigi kızları elde edebilecek bir erkek. Ama o p*ç olmayi degil, iradesine sahip olmayi, her kadına bakmamayi, esine sadakatli olmayi tercih ediyor. Her kiza baksa esini begenmez, her kizdan bal alsa evliligi yürümez. Iradesine sahip cikmak isteyen her sekilde çıkıyor yani. Ben bunu bahane olarak kabul etmiyorum. Ha sahip çıkamayan da bir kadinin/erkegin hayatini mahvetmek, onu üzme hakkina sahip degil. Evlenmezsin, ciddi sevgili de yapmazsin o kadin senin bu kadin benim/erkek benim diye hayatini yaşar gidersin. Tercih meselesi. Ama başkasına aci cektirmeye, ihanet etmeye hakkimizin olmadigini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl"ne istedigini bildigi ve iradeli oldugu icin" olacak orasi. Yazim yanlislari olabilir hizli yazmaya calisiyorum cunku😊
- +1 yıl
teorik olarak düşüncelerinde tamamen haklısın olması gerekenleri yazmışsın. o arkadaş türünün ender örneklerinden evlenmeden önce herşeye doymuşta olabilir, ama biliyorsun ki bizim ülke cinselliğin afrikası yani cinselliğe aç bastırılan bir toplumdayız. İnsanın elinde imkanlar varsa iradeye hakim olması çok zor, zaten genelde kimsede hakim olmuyor. Örnek vermek gerekirse durumu iyi olan birisi esnaf lokantasında yemek istemez, lüks kaliteli yerleri tercih eder. Cinsellikte bunun gibi bana göre evli ya da sevgilisi varken huzurum kaçmasın, düzenim bozulmasın mantığı ile içgüdülerini dizginlemek zorunda kalınıyor. Bunu başaramayanlarda arzularını gizli saklı yaşıyor sadece...
- +1 yıl
yaratilis olarak bu rekabet var dogru, zaten kadinlarin kadinlara bakisi daha farkli. Ayrintili bir süzüp eksik bulurlar :)
+1 yılKadınların "bir kısmı" kıyafet ve makyaj yapıp çekiniyor makyaj ve kıyafet marifeti gösteriyor ama biz erkekler başarı marifeti gösteriyoruz büyük emek ile ve bedenimize işleyerek. Tahrik veya etki olsun olarak çekilmiyor. Farklı gözlerle farkı izliyor izletiyoruz hepsi bu. Gösteriş değil yani.
00 Yorumlakızlar biz fitness videolarını stroy atınca bizi obje olarak görüyorlar. Bizim bedenimiz bizim kararımız bizim seçimimiz..
Erkeğiz karışma
sabrımızı taşırma
Kadın hakları varsa erkek hakları da olmalı. Adalet değil eşitlik istiyoruz.. Kadınlar nasıl erkeklere tacizci damgası vurabiliyorsa kadınlar da bir o kadar sulanıp yürüyüp asılıyorlar bizde bize asılan kadınlara tacizci demek istiyoruz eşitlik istiyoruz eşitlik...
hüloğğğğğğğğğ
00 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. aslında o mesaj hemcınslerıne karsı bak ben yaptım erkeklıgım zırvede sen de ne var demek gıbı oluyor 8 aylık zargana atıyorsa baska ama adam 5 6 sene kendıne telefon pc araba almadan vucuduna yatırıyorsa kazandıklarını hayvan gıbı spor yapıp hayvan gıbı yıyordur paylassın tabıkıde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHava atmak fiziğim var bakın kızlar düşer yazarlar filan.. kızlar da öyle tayt atlet atıyorlar yazsın erkekler koşsun peşimde 😂😂 boş işlerle uğraşmak için boş insan olmak lazım ve çok Spor yapan biri boş biridir işsizdir veya zengindir çalışan biri öyle yapamaz zamanı az olur ve yorgun olur
20 YorumlaÖncelikle ben de atıyorum ve hedefim birilerini etkilemek değil günden güne gelişimimi görmek ve insanları teşvik etmek spora. Benim sayemde bu yıl içinde sadece 9 kişi fitnessa başladı, bu benim için mutluluk verici.
10 Yorumla
+1 yılBiz sizi etkilemek için vücudumuzu sekillendirmiyoruz sağlığımız için spor yapıyoruz sanki kızlar çok farklı her yaptığı şeyi (makyajı suslenmeyi giydiği kıyafeti , squat yapıp poposunu göstermeyi) story olarak atmiyo sanki çok komiksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bugatti'in olsa üstünü örter miydin? 😂🤣 kadınlar daha kötü kendilerini ürün gibi satmaya çabalıyor erkeklerden 100 kat kötü.
Ağızları biz eşitiz , biz bir et parçası değiliz... derken 😅 Zıbınlarına geçirdikleri transparan üst alt corp'larla geziyor 😂🤣 Aynen yanlızca bir et parçası değil. Tüm topluma ait olan bir et parçası.
20 YorumlaGüzel bi motivasyon kaynağı. Elde edemeyeceğini düşünen kızlar da akılsız oldukları için sadece linçliyorlar 😄 hayatsızlar
30 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim erkek tipi. Kas teşhircisi kafalarının içi teneke gibi vursan tınnn diye ses gelir.
44 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yaoma vucudu olan gosterir
- +1 yıl
@smterden7797 gösteriş için yapıyorsunuz zaten sağlıklı yaşam falan filan hikaye.
- +1 yıl
Senin ferrarin olsa gosteris yapmazmisin?
- +1 yıl
@smterden7797 Ferrariyi göstermek için çaba gösteren görgüsüzdür.
Erkekler bisey yapınca insanın gözüne sokmayı çok seviyorlar sürekli taktir edilmekten pohpohlanmaktan keyif alıyorlar küçük bir çocuk gibi dusun beden büyüyor ama akıl biraz geriden geliyor
10 YorumlaBirisi olumsuz bişey söylüyorsa çekemiyordur hepiniz çatlayın
30 Yorumlakızlar da yapıyor diyenler kızların etrafında sizin gibilerddn o kadar çok var ki kendim de vucudumu çekip atan biri olarak söylüyorum elimde olsa tüm erkekleri engellerim çünkü umrumda değiller onlar için atmadığımızın kanıtı budur
10 YorumlaSiz tiktokda veya başka yerde popo gösterüp kıvırıp video çekmekden ne anlıyosanız bizde bundan cok iyi anlıyoruz tıpış🤷♀️
10 YorumlaKızların bu kadar vizyonsuz olduğunu düşünmüyorum. En azından düşünmek istemiyorum. İçi boş kas kütlelerine düşeceklerine inanmak istemiyorum.
13 YorumlaEvet etkilenceksin kimseyi koparma kendini kandırırsın adam bakımlı kendine bakıyor etkilenmiyorsan ilginç
10 Yorumla
+1 yılOnlar sanıyor ki çekiciyim güçlüyüm kaslıyım falan spora gidiyorum ayağında hepsi bir iki aylık geçtim çoğu bile bunu yapıyor ya utanıyorum
10 Yorumla
+1 yılAtılan storyler yapılan pp fotoları… tam bir beyin fakirliğinden başka bir şey değil kendilerini bir şey sanıyorlar
20 Yorumla
+1 yılSanıyorlar ki kızlar düşücek ama açıkçası balon gibi şişen kimse ilgi çekmiyor genel olarak. Hele ki özellikle vücudunu sergileyenler otomatik itici geliyor.😃
30 Yorumla- Spor konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen sana kendimden örnek vereyim anla
Ben çok az gelişiyorum çünkü protein karbonhidrat ihtiyacı karşılamayla uğraşmıyorum ben bile fotoğraf atınca bana yazan oluyorsa
Diğerlerine bence hiç ses çıkarma10 Yorumla
+1 yılAnlaşıldı birine takılmışsın.
Lakin istatistik olarak;
Sosyal medya kullanıcılarının genelinde, spor salonu videosu ve kendi spor videolarını atan kesim %56.7 oranla kadınlardır.
Şimdi erkeklere laf söylemeden bunu bir düşünün...00 YorumlaBen story atmıyorum ama bazen fotoğraf çekiyorum soyunma odasında onları atarım. Kesinlikle antrenman esnasında telefon yanımda taşımam antrenman yaparken foto çekilenler o antrenmanın hakkını veremeyip boş ego kasanlardır.
10 Yorumla
+1 yılSiz göğüslerinizi be kalçalarınızı belli eden dar şeyler giymekten ne anlıyorsanız vücut paylaşan erkeklerde onu anlıyor
Kendini beğendirmeyelenme ama aslında içindeki ezikliği bu şekilde dışarı vurma hali ;)00 Yorumla
+1 yılEtkilenen kişiler oluyor bazıları dikkat çekmek için de olsa onların da ilgi alanları o olduğu için paylaşıyor olabilirler illaki bir kadın veya onun bunun etkilenmesi için olmayadabilir yani
10 Yorumla
+1 yılDikkat çekici fiziklerini cümle aleme ibret olsun diye atıyorlar herhalde 😂
10 Yorumla
+1 yılZekasıyla ilgi çekemediğinden dolayı bir şekilde kendilerini göstermeye çalışıyorlar acıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yok
- +1 yıl
Herkes aynı değil ama geneli böyle
- +1 yıl
Ben öyle biri olmadim
- +1 yıl
Doğrudur sizin için demedim
- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koymasaydın keşke biz onlardan biri değiliz
- +1 yıl
Tamam sakin olun size bir şey demedim
+1 yılBen de atıyorum ama kendimi motive etmek için profilime motivation diye story başlığı açtım orada izliyom hepsini spora gitmeden önce. Yani birilerini etkilemek çok da umrumda değil şahsen :D
12 Yorumla- +1 yıl
sapplaaaa
- +1 yıl
@efsun00111 O ne len :d
+1 yılen başından story atmak, karakter gelişimini tamamlayamamış insanların eylemi olarak geliyor.
herkes spor yapıyor, tatile gidiyor, yemek yiyor... bunun neyini göstermeye çalışıyorsunuz?
10 YorumlaAy oyle yazmissin ki sanki seni etkilemek icin spor yapmislarda atmislar adamin tek hobisi ya tabi onu paylascak türkiyede dağ tırmanısı veya buz kaykayi yapan mi var
01 Yorumla- +1 yıl
Var ben yapıyorum
+1 yılSenin için mi atıyoruz. Sanane. Allahın tatlısı. Siz * popo meme açınca sorun yok. Bizim bir fitness ımız var ona da laf etme. Karışma hayatımıza. Erkek düşmanı f*minist
00 Yorumla
+1 yılKadınlar ne anlıyorsa erkekler de onu anlıyordur keşfet spor salonundan sıkılaşmış g. t videosu paylaşan kadınlarla dolu engellememe rağmen çıkıyor karşıma gına geldi..
00 Yorumla
+1 yılBende bazen atarım da çok sık değil 2 ayda bir falan belki 2 defa etkilenin diye değil canım istediği için atıyoruz yoksa erkekler de kadınların ayna pozlarından etkilenmiyor 🤣🤣
00 YorumlaAdamlar kas yapmış saygı duyarım, düşenler de olur storylere bu da normal ama kadınları sadece fizikle bir yere kadar etkilersiniz sonrasında zeka ve eğlenceli karakter devreye girer
00 YorumlaHayır abi siz niye sizi etkilemek istediğimizi düşünüyorsunuz ki kimsenin bir şey yazması bile önemli değil bir emeğin karşılığını aldığımızda bunu tanıdıklarınızla paylaşmak hoşunuza gidiyor hepsi bu
00 Yorumla- Spor konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı ve uzun boylu erkeklerin herşeyini sevebiliyorlar. 😊 Öyle olmayanlarınsa hiçbirşeyini sevemiyorlar. 😊 Herkese sonsuz mutluluklar... 😊
00 Yorumla
+1 yılBazı kızların ayna karşısında yüzünü telefonla kapatarak yandan poz vermesi ile benzer şeyler.
Yüzünüz gözükmüyor, tek görünen vücudunuz ve kalçanız.00 Yorumla
+1 yılFitnessa gitmiyorum ama gitsem ben de atarım, şimdi sen güzel göründüğün ya da kendince cool durduğun bir anı storye atmaz mısın? Bence atarsın ki atıyorsunuzda bunu da öyle düşünmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılGayet de estetik duruyor bence , artık insanların hayatına karışmaktan vazgeçin.
30 Yorumla
+1 yılKızlarda sürekli içtiğini yediğini gitti yolu bile atıyor
30 Yorumla
+1 yılKızlarda surekli poposunu çekip paylaşıyorlar salonda. Aynanin onunden gecmek icin izin istemek gerekiyor😅 kadını da erkeği de var boylelerinin
10 Yorumla
+1 yılAdam emeğini gösteriyor baba parasıyla aldığı arabayı göstermiyor ya
20 Yorumla
+1 yılKadınlar "qnqlerle qahve keyf", selfie veya asla okumadıkları kitapların hikayesini atarken ne anlıyorsa aynı şeyi.
00 Yorumla
+1 yılKızlar neden acık sacık giyinip hatta giyinmeyip resim video paylaşıyorsa biz, de o yüzden paylaşıyoruz canım
00 Yorumla
+1 yılÇok kız düşüyor o şekilde. Ne kadar kadının etkilendiğini tahmin bile edemezsin. Zaten kız düşürmek için gidiyorlar spora, sağlık için değil yani.
00 YorumlaBu kadar rahatsiz olduysan sil engelle sen neden tutuyosun o zaman. Bende direksiyon videosu cok atarim. Mesela aliskanlik.
00 YorumlaBu şekilde kız düşeceğini zannediyorlar, gerçi ağzı 5 metre açık kas kas kas diye bağıran kızlar çok, bunlara da
düşüyordur 3-5 tane01 Yorumla- +1 yıl
Çoğunluk vücuda bakıyor zaten 🤔 on planda vücut var yani
Bana göre görsüzlük. Ne ortamlara girdim fotoğraflar atmadım. Bunlar bakkala bile girse videolu story atıyor.
00 YorumlaAdam, sevdiği bir şeyi yaparken bunu story olarak paylaşıyor olması, senin etkilenmen için yaptığı anlamına gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKendini havalı cool filan sanıyorlar ego kasmak için yani kızları filan etkilemek için başka neden olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Hic oyle biri olmadim kiz icin spor yapmadim
+1 yılOnlar saglik icin spor falan yapmiyorlar hep show icin kizlara kendilerini begendirmek icin kadinlar da ayni sekilde
01 Yorumla- +1 yıl
onun için yapanlardan bir hayır gelmez
Yooo sadece erkekler için geçerli bit durum değil.
Aynı şeyi ben de bir kaç kız arkadaşım için sorguluyorum.00 YorumlaBilmiyorum saçmalık
Kaslı erkekler bana çok itici geliyor11 Yorumla- +1 yıl
Hanımsınnn😉
Etkilemek için değil çoğu, sevdikleri ve ilgilendikleri için paylaşıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılEminim soruyu soran arkadaşım etkilenmeyeceğimizi düşündüğü için yapıyordur😂
17 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten etkileniyor musunuz
- +1 yıl
Erkekler güzel fizikli bir bayanı görünce yüzüde güzelse etkilenmiyor mu?
- +1 yıl
Bu genel olaraktan olmayabilir benim fikrim sana uygunsa ben sadce yüz cehresine hayran olabilirim gözleri kaşları ve dişleri
- +1 yıl
Anladım görüş farklıları hayatın tam kendisi zaten saygı duyarım
- +1 yıl
Evet haklısın teşekkür ederim kimi kaslı erkek kimi göbekli kimi fizikli aslında bu sacede dış görünüş artık kimse iç duygu hissi içinde değil disi güzel olsun yeter diyor
- +1 yıl
Dışı olunca da bir işe yaramaz iç dış örtüşmeli😉
- +1 yıl
Haklısın aslında denk olmalı bir yerdende
yani aslında ondan değil ne atsın ki gezdiği yerleri atar okuduğunu yaptığını falan atar insan e adam onu yapıyorsa onu atacak
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem