Kalmadı bence, insanlar artık mental sağlığı için gidiyollaa
Herkes sefgilisinden ayrıldığı için bunalım da bunu da spor salonun da acısını çıkarıyor.
Kalmadı bence, insanlar artık mental sağlığı için gidiyollaa
Herkes sefgilisinden ayrıldığı için bunalım da bunu da spor salonun da acısını çıkarıyor.
Sağlığım için spor yapmamam daha sağlıklı olur çünkü yediklerime dikkat edersem, sebze ağırlıklı yemekler yersem akıl hastanesi için yatışım gerçekleşir dolayısıyla cips, çikolata, ketçaplı pilav, ekmek arası döner, sosisli bunları yicem ben banni. Ayrıca spor yapmıyom ama fitim, göbek sıfır belki de bunun şımarıklığı hehe.
ben spor salonunu tercih etmiyorum kapalı alan boğuyor beni ancak voleybol oynarsam mecbur kapalı alanda oluyorum her gün düzenli yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum sağlığım için tabi kilomu da koruyabilmek adına
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Spor değilde şu aralar seks yapmam lazım galiba o da bir nevi spor sonuçta ama o da duygusal bağ olmadan yapamıyorum ki🥲
Şu an spor yapmıyorum ama yaparsam öncelik kendimi kilolu gormeyi sevmedigimden olur
Evet doğru, beden değil zihin sağlığım için yapıyorum genelde
Dış görünüşüm psikolojimi bozduğu için gitmek istiyorum
Aynen kendim için✌ fazla kilolarımdan kurtulmak, fit olduğum günlerden kalma gardrobumda bekleyen kıyafetleri giyebilmek, ruhumu beslemek, egomu şişirmek için😆 çok olağanüstü biri değilse bu saatten sonra kimse için parmağımın ucunu oynatmam
Valla ben. 120 kilodan düşmeye çalışıyorum. Korona mahvetti beni.
90 kilodan 120'ye, 125'e çıktım. 5 kilo kesin gitti, darısı diğer 30 kilonun başına. 😂
Kendim spor yapiyorum ama açıkcası kilom için. Fakat birini beğendirmek icin değil. Kendim beğenmek istiyorum artık vücudumu kilomu
Işe başlayım basicam baaasss
İade kabul ediyormusunuz
oda bi sağlık değil mş
Kaldı
Görünüş için yapıyoruz
Kaldııı
Çok az bir yuzde var
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş