Selam bildiğimiz gibi Eylül'de okullar açılıyor beden hocasını bilmiyorum ancak okul varken beden hocam bana bazı sapıklık ve zorbalık yaptı kilolu birisiyim biraz saçma sapan spor yaptırıyordu ve ben yapamayınca dalga geçiyorlardı beden dersine gitmemek için anneme yalvarıyordum bide sapıklık yaptı onları söylemeyeyim bu hoca da aynısı çıkar diye korkuyorum saçma sporlar sapık davranışlar.. birde mekik şınav boy kilo falan varmış tartılmam mekik çekerim belki ama şınav çekemem hocam bu hareketleri yapmak istemiyorum dersem beni zorlar mı sizce ne yapmalıyım girmek istemiyorum desem itiraz ederse
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24hangi okulmuş bu ya biz beden dersinde serbest kalıyoduk isteyen top oynuyodu isteyen oturuyodu hiç boy kilo olayı yoktu
Sen sanırım erken mezun oldun bizim okul yapıyordu ben yapamayınca gülüp dalga geçiyorlardı
biri rehber hoca demiş katılıyorum onla konuş bence
Ne gibi sapıklığa yaptı ki? özel bir raporun olmadığı sürece girmek zorundasın
Astım hastasıyım
Tamam astım olduğuna dair rapor al götür ver okula
Ne gibi sapıklık ve neden şikayet etmedin
Aileme söylemeye korktum
Rehber hocanla konuş bu durumu
Ne diyim sence
Hocam travma yaşadım bu dersteki hoca yüzünden falan de
Dr rapor alabılıyorsun
Rehberliğe söyle anlat bu durumu.
Derse hiç girmeden alabilir miyim mesela daha hiç nedem dersine girmedik direk girince hocaya mi veriyim yoksa bir iki ders işletim mi verim
ne demek istediğini tam anlamadım da bu sorunun psikolojik kanka geçmişte bende de var aynen buraya yazdığın gibi rehberlik öğretmenine anlat tamam mı
Eğer zorlarsa yapmak istemiyorum eşyşnce anlatırım
rehberliğe anlatırsan zaten en başından bile zorlayamaz. ben mesela anksiyete tanısı almıştım rehberliğe gittim raporu gösterdim hocam bende bu rahatsızlık var bu ilacı kullanıyorum şu derste zorlanıyorum vs dedim. katılmam için üstüme gelmiyorlardı yani
Anladım ben bir derse girip bakarım astım hastasıyım derim bu derse katılmak istemiyorum derim
Senin psikiyatriste gidip önce terapi alman lazım sapıklık yapmışsa yani hoca böyle bir korkun varsa.
Aslında gitmeyi düşünüyorum ama anneme söylemeye utanıyorum
Utanma. Bu durum ciddi bir durum. Ayıp bir şey değil bende gittim. Ve gitmezsen bak ileride daha çok psikolojin bozulur bu yaşadığın olay psikolojini çok bozar geleceğini etkiler eğer gitmezsen. Ailen izin vermeyecek bir aileyse okuldaki rehberlik öğretmenine anlat ama astımım vs. diye bahane bulma buraya yazdığını ona da anlat. Sen istemediğin sürece kimseye anlatmıyorlar.
Ama bahane değil ki gerçektende astım hastasıyım
tamam onu da söylersin ama asıl meselenin o olmadığını sen de iyi biliyorsun. sorunlarından kaçma. açık açık anlat. utanacak bir şey yok bunda
Ya sana ulaşabileceğim bir yer var mı?
Özür dilerim kötü anlamda demedim
Burdan yazabilirsin kanka
İnstagramdan falan diyorsan vereyim
Instagram alabilirsem iyi olur çünkü burdan yazmayı falan görmüyorum teşekkür ederim