Şimdi din dersine karşı çıktığım yok. Tamam dini dersleri sevmiyorum ya da onlara ilgi duymuyorum fakat bana ben istemediğim halde zorla bir türlü anlayamadığım harfleri okutuyorlar ve ben bunları okuyamayınca ağır azarlar yiyorum. Bence dinimizde zorlama diye bir şey olmamalı fakat ne yazık ki hiç bir şekilde onay veya istekte bulunmadığım (Buna ailemde dahil) "Kuran-ı Kerim" dersine zorunlu katılmak zorundayım. Zaten pek Müslüman olmak istediğim söylenemez birde şu arap harfleri beni iyice soğutuyor dinden. Ben sırf bu ders yüzünden "Kuran sanki bana bir baş belası olarak indirildi..." diyip geri tövbe etmekten ama sonra bu sözü defalarca tekrarlayıp yine tövbe edip yaratıcının gözünden düşmekten bıktım... Sorum ise şu;
Seçmediğim bir seçmeli derse katılmama imkanım var mı?
Eğer böyle bir imkanım varsa bunu devletten izin alarak mı gerçekleştirebilirim? Yoksa ailemin okul idaresi ile konuşması yeterli olacak mıdır?
Peki ya bu dersten kurtulma imkanım yoksa?
Kendime kesinlikle küçüklüğümden beri tiksinerek baktığım arap harflerini nasıl beğendireceğim?
Seçmediğim bir seçmeli derse katılmama imkanım var mı?
Eğer böyle bir imkanım varsa bunu devletten izin alarak mı gerçekleştirebilirim? Yoksa ailemin okul idaresi ile konuşması yeterli olacak mıdır?
Peki ya bu dersten kurtulma imkanım yoksa?
Kendime kesinlikle küçüklüğümden beri tiksinerek baktığım arap harflerini nasıl beğendireceğim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer