Evet arkadaşlar Trabzonspor bir dönem kasımpaşa ve geçen sene devre arası başakşehir'de oynayan trezeguet'yi 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etti. Sizce trabzonspor'da başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar Trabzonspor bir dönem kasımpaşa ve geçen sene devre arası başakşehir'de oynayan trezeguet'yi 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etti. Sizce trabzonspor'da başarılı olabilir mi?

Türk takımlarının genç ve potansiyeli yüksek oyuncular aldığında ne kadar kâr ettiğini görüyorken, gidip futbola doymuş futbolcuları almaları bana saçma geliyor. Marcao, Kim min Jae, Szalai, zamanında Aboubakar, Yusuf Yazıcı gibi oyuncuları yetiştirerek ne kadar kâr ettikleri ortadayken, hâlâ yanlış transfer politikası uygulanıyor. RB Salzburg ve Leipzig yıllarca yalnızca oyuncu yetiştirip sattı. Bir politikaya sadık kalıp uyguladı ve başarıyı elde etti. Neden 1 yıllık ya da 2 yıllık planlar uygulanıyor sadece?
Türkiye ligini tanıyor. İngiltere ' de bence biraz daha geliştirmiştir kendisini ve başarılı olacağını düşünüyorum. Yetenekli futbolcuydu üzerine eklediğini düşünüyorum.
Tüh ya o parayla ben bir ev dolusu makyaj malzemesi alır fakir kızlara dağıtırdım :D
4 milyon çok bence ya. Birde Eu :) Yok abi çok çok çok fazla bu para.
Gerçi Lazlar bu transferi öğleden sonra yapmıştır :D
😂
Bu sene şike senesi. 3 temmuzu tekrar yaşatacaklar.
Cevap
21Cevap
Bir dönem süper ligde iyiydi, bakalım o eski performansını gene gösterecek mi süper ligde. Yanılmıyorsam en son Aston Villa'da idi bu adam.
İyi miydi peki
Takımlar transfer yaparken Galatasaray yöneticileri çekirdek kola mı yapıyor park da çok merak ediyorum
Sağlam transfer kanat rotasyonu çok güçlü oldu Trabzonun başarılı olacaktır
Wakaeme gibi adamın yerini alamaz bu mahmut tirezege
ada juventus un efsanevi oyuncusu trezeguetten mi bahsediyoruz acaba
hee koyimona dsfjklj banane rgfdjkglj
Türkiye de oynar bu adamlar. Ama şike sezonu olacağı için işi çok zor olacak. Sürekli kart görür.
Neden şike sezonu? Sence kimi şampiyon yapacaklar?
Fenerbahçe kupayı galatasaray stadında kaldıracak. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Bu sene Fenerbahçe için her şey yapılacak.
Evet öyle bir ihtimal var! Zaten fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yabancı sınırlaması getirildi...
Herkes çatır çatır transfer yapıyor bizim Dursun başkandan tık yok 😣 Allah Galatasaraylılara sabır Ali Koça da akıl versin
bende dicektim bu adam futbolu bırakmadı mı :D meğer buymuuş
aynen öyle :D
4 milyon açtı etmez ama biraz iş yapar sanki türkiye kupasında filan😂
Bir Nwakeme etmez asla ama Cornelyus'a çok gol attırır diyorlar.
Naber la orta sahasında adam olmadığı halde hala forvet stoper alan takımı tutanlar
Paraya bak be. Değmez kardeşim bi topun peşine...
Trabzonspor taraftarı sevinsin
başarılı olur bence..
çok para vermişler başarısız olur
Hayırlı olsun
iyi para
İş yapar
bence normal
Yine GS hariç herkes transfer yapiyi
Güzel transfer
İyi transfer
Tanımıyorum
İyi transfer