Evet arkadaşlar yargıtay 36 sanıkla ilgili kararı bozup tekrar yargılama yolunu açtı, sizce o dönem fenerbahçe başkanı aziz yıldırım şike yaptı mı? Ve o dönem fenerbahçe ikinci devre 17 maçta 16 galibiyet bir beraberlik alarak tarihi bir puan alıp ikinci yarı şampiyon oldu! Sizce şike yapıldı mı? Trabzonspor'un şampiyonluğu çalındı mı? Ne düşünüyorsunuz? Ve aziz yıldırım'ın açıklamaları aşağıdaki resimde...
Fenerbahçe 2010-2011 sezonunda şike yaptı mı? Sizce Trabzonspor'un hakkı yendi mi?
Birde tutup fetö kumpası alan demiyorlar mı, güle güle ölüyorum Halbu kibu şike olayını ortaya çıkaran savcılar falan hepsi fenerin kongre üyesi, aziz, şekip, koçali, limak nihat gibi adamların kankasıydı. Onlarla halı saha maçı yapıp, ardından tavla oynuyorlardı
Daha da çarpıcı birşey söyleyim, şu an yargıtayın bozduğu bu beraat kararını veren hakim fetöden müebbet hapis istemiyle yargılanıyor
Yargıtay kararı usulden değil esastan bozdu. Bozma sebebi usul eksikliği. Bunun karara etkisi olmaz ve burumda yargılamanın uzaması dışında değişen bişey olmaz. Bu durum Fenerbahçe’nin alacağı tazminatın zamanını değiştirdi sadece.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fenerin şike yaptığı dönemde Aykut zaten bunu itiraf etmişti Fazla söze gerek yok
Bence o dönem şike yapıldığı kanısı aziz yıldırım'ın çelişkili açıklamaları yüzünden... mesela, şike yaptıysam bile fenerbahçe için yaptın diyen bir aziz yıldırım var! Veya iddialara yanıt vereceğine galatasaray'da şike yaptı diyen yine aziz yıldırım, yani o lâf ben yaptım ama galatasaray'da yaptıya geliyor...
Yahu bu konuyu kimse boşa açmadı yargıtay kararı bozduğu için konu açıldı! Kaldı ki eğer fenerbahçe taraftarıysan rahatsız olmanı anlarım ancak fenerbahçe'nin bu işlerle anılması taraftarın değil aziz yıldırım gibi sorumsuz bir başkanın eseridir ve fenerbahçe'nin böyle işlerle gündeme gelmesinin baş sorumlusudur...
En İyi Cevaplar