Trabzonspor haklı, ama türkiye'de olunca haklı olanlar haksız duruma düşebiliyor! Aziz yıldırım'a mahkemede sormuşlar " Niye şike yaptınız"? Cevap "Galatasaray'da yaptı"! Bu cevapla bile şikeyi yaptığını kabul ediyor :D
https://www.youtube.com/embed/VK9kcfDwGWI FB ile ilgili her sorudaki tavrın , FB ile ilgili sorduğun her sorudaki hıncın ve gizlemeye çalıştığın başka şeylerle perdeleyip yok öyle bir şey sözlerinin samimiyetsizliği içinde çelişki yaratmıyor mu?
FB yi kimse sevmek zorunda değil ama düşman olupta, her soruda her FB yorumunda içindeki kini nefreti futbol yorumu sanıp yorum yapmak riyakarlık yapmak ahlaksızlıktır.
son olarak 2010-11 de sadece değil 95-96 oğuz ve Aykut 😲 nasıl koydu Aykut kocaman kocamannn kocamannnn 😂😂😂
@ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Yahu sen galiba sahte bir profille gizliden beni takip ediyorsun! :D Fenerbahçe'ye gelirsek ben sadece fikrimi söyledim diye bana ahlaksız kelimesini söylemek kimsenin haddi değildir! Hani nerde demokrasi ülkesi, düşünce özgürlüğü? ! Şimdi bu lafları söyledim diye sende bazı kişilerin her halta karşı savunmaları olmadığı için bana veya 2011 yılında ki duruma fetö veya fetöcüler benzetmesi yaparsın! :D 2011 yılında dönemin tff başkanı fenerbahçe'nin kongre üyesi mehmet ali aydınlar fenerbahçe'ye neden eksi puan cezası verdi? Hadi geçtim, uefa seni şampiyonlar ligine neden almadı? Madem ki bunlar kumpastı neden namusumuz dediğiniz cas davasında Fenerbahçe geri çekildi? Fenerbahçe futbol kulübü bu kadar zarara girmişken, ismi ağır şekilde lekelenmişken hala uefa'ya tazminat davası açamadılar veya mehmet ali aydınlar'a! :D Sen şimdi şu yazdıklarıma cevap veremeyeceğin için türkiye'de moda olmuş kelimeler olan fetocu, kumpas ve terörist benzetmeleriyle bana cevap verirsin :D Beni takip etmek istiyorsan da gizli profile gerek yok direkt bana istek gönder kabul ederim :D
benim tek hesabım bu
play off oynanan sezonu bir kez daha bak o sezonmuydu.
Futbolu bilen lütfen
gs nin onursal başkanının kumpas ile ilgili açıklamasını oku.
O açıklama sana yeter. Çok açıkladım burda.
boş muhabbet bu bence...
ikili averajda FB rakibini geçmiş,
genel averajda FB rakibi geçmiş,
atılan gol sayısında FB rakibini geçmiş.
o zaman aynı puanla ligi ikinci bitirenler hep ağlasın öyle mi 😂😂😂
Futbol bilmeyenler otursun kenarda ve boş yapmasınlar
çocuk gibi zırlamayı şikayet etmeyi bırak 😂😂😂
boş muhabbet bu bence...
ikili averajda FB rakibini geçmiş,
genel averajda FB rakibi geçmiş,
atılan gol sayısında FB rakibini geçmiş.
o zaman aynı puanla ligi ikinci bitirenler hep ağlasın öyle mi 😂😂😂
Futbol bilmeyenler otursun kenarda ve boş yapmasınlar
Trabzonspor tertemiz şampiyondur. Hatta fenerbahçe Trabzonun bir değil iki tane şampiyonluğunu çalmıştır. Tff sağ olsun, Cem papila sağ olsun...
Tavrımız ektedir.
Cevap
0Cevap
Yahu kupa kimde bizde ee niye tartışıyo bu hamsiler
Denizler neden tuzludur bilir misiniz
Çünkü hamsiler her gece ağlar
Şampiyon TS elbette
Şampiyonlar ligine biz gittik ama
Ayrıca haksız bir kupa olduğu için bu kadar karşı çıkılıyor zaten, kupaya bakmıyoruz. Futbolda da siyaset dönüyor. Herkesin parmağı var. Geçen sene de Başakşehir nasıl şampiyon oldu? Emine Erdoğan’ın akrabası kurucuları çünkü. En iyi futbol yorumcuları bile bunu söylüyor. Ki bu yıl küme düşmekten kurtulmasından belli.
Hakkı olanı almak istiyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?