Sabah erken kalkıp koşmaya karar verdim.
Önce kahvaltı mı yapmam gerekiyor nasıl verimli olur?
Yapan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Önce kahvaltı mı yapmam gerekiyor nasıl verimli olur?
Yapan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Çok fazla kahvaltı etmeden mesela iki tane kuru kayısı atarak yanında bir de su bulundurarak spor yapmalısın spor dönüşü duşunu aldıktan sonra kahvaltı etmek daha sağlıklı olur dolu mideyle Spor yapmak yorar insanı
Yaptığım onca araştırmadan sonra ikisi arasında pek de bir fark olmadığı kanısına vardım. Farklı görüşler elbet var.
Tabii kahvaltıdan sonra bir, bir buçuk saat yediklerini sindirebilmen için beklemen gerekiyor
Cevap
8Cevap
Once spor sonra kahvalti.
Kahvaltida ekmek tüketmiyorum
Badem sutlu sicak yulaf uzerine meyve deneyebilirsin gayet doyurucu 🤗
Kahvaltıdan önce spor yapmak işkence gibi, yani bitsede gitsek modunda oluyorsun. Kahvaltıyı muzlu yulaf ve sade kahve ile yapıyorum. 2 saat sonra da spor
Sonra yerim eğer sabah sporu yaparsam.
Protein ağırlıklı beslenmek daha iyi olur kas yapması adına.
Ama konu hakkında detaylı bilgili ve eğitimli kişilerin görüşleri daha iyi olur.
Kahvaltı yapmadan spor yapmak iyi değil. O yüzden kahvaltı yapıp en az 1 saat bekledikten sonra spor yapılması en güzeli.
Ooo o zaman çok geç olmaz mı? Ben direkt 5 te başlıcaktım koşmaya 😅
Sabah kahve ic spor yapmadan kilo verdiriyor ondan sonrada kahvaltini yap
Önce yapılmalı sonra soğuk bir duş ve kahvaltı tabi imkan varsa denize de girilebilir.
Benim çoğunlukla vaktim olduğunda kullandığım rutin uyan-kahve iç ve yanında hafif leblebi, kuruyemiş vs. ye-suyunu al spora git-duş al-cilt bakımını yap-kahvaltı yap
Ben sabah 5:40 da kalkip 3 yumurta ve süzme peynir yiyorum icecek olarak sadece su sonra 7 ye kadar spor yapiyorum (acıkmaman için fazla su içmen lazim) sabah sporuna alışırsan kendini daha iyi hissetceğine eminim :)
önce spor sonra ılık bir duş ve kahvaltı
Akşama kadar şantiye de sürünüyorum
Spordan sonra güzel bir kahvaltı gibisi yoktur.
Spor duş kahvaltı
Uyandığımda spor soğuk duş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?