FB bildigimiz FB, temeli bozuk, Mesut Özil gibi bir oyuncudan faydalanamiyorsun, para ile bu isler olmuyor, yeni hocada birkac yil kasasini doldurur, FB yine bildigimiz gibi Avrupa Liginde hüsranlarla dersini alir, yeni hoca , oyuncu arayislari yine devam eder.
@_AnakinSkywalker_ Kerim Benzamayi FB getir oda kisa sürede bozulur. Eger para ile olsaydi Sampiyonlar Ligi kupasini, Manchester City, PSG, Bayern Münih veya FC Chelsa alirdi ama Rela Madrid aldi, neden? Takim iyi, kadro uyumu iyi, yönetim iyi. FB degil Avrupa kupasi, Sampiyonlar Ligi Kupasi, daha Türkiyede kupa alamiyor? Hersene Avrupa liginde merdiven takimi. Trabzona bak, kadsrosundaki oyuncularin fyiatlarina bak, eger para ile olsa FB sampiyon olurdu.
@_AnakinSkywalker_ Ilk yorumumdada iyi oku, bende parasiz olmaz demedim, basitce anlatayim. Tarla ekeceksin, verim alacaksin, tarla icin gidip traktör yerine PARAYI basip, Meercedes araba alip, tarlaya sürersen, o tarladan verim alamazsin. FB'de yillardir bu oluyor, Futboldan anlamayan yönetimler FB'yi yönetiyor.
Bu arada kulislerde Abdülkerim Bardakçı ve Emre Mor ile anlaşıldığına dair söylenti var. Eğer bu doğru ise Dinamo Kiev maçlarına yetişirlerse bakalım neler olacak
Bence ikiside fenerbahçe'de alternatif oyuncu olur, zaten avrupa maçlarında yabancı oyuncu sınırlaması yok. Ikiside türkiye ligi için yerli havuzunu genişletme transferidir.
@_AnakinSkywalker_ Bu olaya amatör olarak şampiyonluk yaşayan sporcuların o şampiyonluklarını profesyonel olarak saydırmasına benziyor! Zaten dikkat edersen bütün olimpiyat şampiyonu şampiyonlar kariyerlerine amatör şampiyonluklar yaşayarak başlamıştır, fenerbahçe'nin durumuda aynı böyle 😅
@_AnakinSkywalker_ @everkeğii@Ceyliiiiin_dk Arkadaşlar, fenerbahçe türk mahkemelerince kesinlikle aklanmıştır ancak hala uefa'ya karşı açılan bir tazminat davası yok ve fenerbahçe'nin zararı yaklaşık 100 milyon dolar. Ancak ülkemizde işimize gelmediği zaman daha ahim kararlarının bile uygulanmadığınì düşünürsek uefa'ya dava açsan bile bizim mahkemelerin verdiği kararları ne kadar ciddiye alırlar orası tartışılır. Ancak fenerbahçe uefa veya cas'a dava açıp hakkını aramazsa bu kararın siyasi olduğu algısı oluşur...
@everkeğii Ben Fenerbahçe'ye laf etmedim ki. Ben sadece fenerbahçe'nin uefa ve cas'a yüklü miktarda tazminat davası açması gerektiğini söylüyorum ama fenerbahçe ne hikmetse bu davaları açmadı! Sonuçta fenerbahçe'nin 100 milyon dolarlık bir zararı var... Ancak aynı şekilde de türkiye'de ahim kararlarının bile uygulanmadığı gerçeği varken bizim mahkeme kararlarıyla avrupa'da dava kazanma şansın yok, çünkü kararın siyasi baskıyla alındığı algısı var avrupa'da...
5 yıldız nerede? Formaya 5 yıldız takmakla 5 yıldızlı olunmuyor! O na bakarsan milli takımda dünya kupasına katılıp formayı 6 yıldızlı yapsın 6 kere dúnya şampiyonu olmuş gibi, ama uefa buna müsaade etmez 😂
İki ay önce Kiev, hazırlık maçında Galatasaray'ı yenmişti. Yıldız oyunculari yok ama takım oyununu iyi oynuyorlar. Savaş durumu nasıl etkiler göreceğiz. Yıllar önce yine şampiyonlar ligi elemelerinde Fenerbahçe yi elemislerdi.