Spor Sporcular neden tambugday makarna yerine pilav yiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tambugday hem daha sağlıklı hem de 5 kasiginda 10gr protein var Pirinç pilavının ise 2gr protein var Sporcular neden tambugday makarna yerine pilav yiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
smterden7797 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl pirinç glisemik indeksi yüksek kana daha çabuk geciyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam daha yavas gecmesi daha iyi. Daha uzun süre tok tutar tam buğdaylı Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tavuklu pilav yiyorlar genelde protein için o da vücudunu geliştirmeye birebir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de diyorum ki neden tavuklu makarna değil de tavuklu pilav. Tam bugday makarnada daha cok protein var pirincten Yorumla Umut_04 +1 yıl Fazlası zarar pilav en uygunu bence Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 984 cevap paylaştı. Makarna daha kalorili. Bence pilav daha iyi. 0 0 Yorumla
ραδιşαh Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl tam buğdayda yiyoruz zaten pilavda bazı şeyler tercih meselesi a kişisi onu tercih eder b kişisi başka bi şeyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tozsuz vücut yapılır mi peki supplement vs hicbi şey yok.. Yorumla ραδιşαh +1 yıl yapılmaz Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Nişasta orani farkli bu da enerji demek. O yuzden 0 0 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sindirimi daha kolay daha iyi enerji veriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
pirinç glisemik indeksi yüksek kana daha çabuk geciyor
Tamam daha yavas gecmesi daha iyi. Daha uzun süre tok tutar tam buğdaylı
Tavuklu pilav yiyorlar genelde protein için o da vücudunu geliştirmeye birebir
Ben de diyorum ki neden tavuklu makarna değil de tavuklu pilav. Tam bugday makarnada daha cok protein var pirincten
Fazlası zarar pilav en uygunu bence
Makarna daha kalorili. Bence pilav daha iyi.
tam buğdayda yiyoruz zaten pilavda bazı şeyler tercih meselesi a kişisi onu tercih eder b kişisi başka bi şeyi
Tozsuz vücut yapılır mi peki supplement vs hicbi şey yok..
yapılmaz
Nişasta orani farkli bu da enerji demek. O yuzden
Sindirimi daha kolay daha iyi enerji veriyor
Ben tam buğday ekmek yiyorum
Enerji