Yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum. Normal bir durum bu. Bacaklarımız vücudumuzu yıllardır taşıdığı için çok güçlüdür. Bu yüzden rahatlıkla kaldırabildiğimizi düşündüğümüzden aşırı ağırlık yüklemesi yapıyoruz. Bu da doğal olarak kasları olması gerekenden fazla zorluyor.
İki gündür yürüyemiyorum 🙄 Esas bacak antrenmanı sonrası yürümekte zorluk yaşamamışsa ya da diğer kas grubu çalıştırdıktan sonra kaslarda ağrı vs olmamışsa konfor alanı terkedilmemiş zorlanmamış sadece ısınma yapılmış gibi olur
bende magnezyum hapı aldım 1 ay kullandım düzeldim ne uyku ne hareket yerlerde süründüm çırpındım özellikle baldır bacak kramp yaşadım şimdi kendime geldim proğramın hepsi çıkıyor 2 yıllık pandeminin öcünü alıyorum
Spor yaparken bacaktan sonra çok ağrısa bile sahile çıkıp yürüyordum bacak gerçekten önemli üst vücüdün büyümesinde faydası var haftada 3 kere yapılması şart
omuza kanı toplayıp en son bacakta bitiriyoz zaten bir 15 dk dinlenmek şart hareket refleks kaybı yaşatıyor arabaya binip hemen gitmek istersen sıkıntı oluyor